Durerea unei pierderi de sarcina (16)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mirela, cel mai bun doctor pe problema asta cu IR-urile este Tutunaru. Stiu ca el recomanda preventiv aspenter de cind afli ca esti insarcinata. Aspenterul asta ajuta ajuta foarte mult la fluidizarea circulatiei singelui. Sincer, si eu am luat la inceput fara sa-i spun medicului. Dar oricum, analizele sunt de baza.

Cristina, 13+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Cristina din pacate nu stiu pentru ca nu am facut eco morfofetala care se face intre 20-24 de sapt.Atunci nu eram asa informata ca acum si dr. mi-a zis ca-i totul bine si nici el nu m-a trimis.Acum nu vreau sa-mi fac rau gandindu-ma ca daca mergeam atunci nu mi se mai intampla nenorocirea la 26 de sapt.Probabil din cauza IR-urilor a crescut si tensiunea.Acum nu mai conteaza,important este sa aflu acum cauza.
Am sa ma interesez sa vad unde le voi face.Acum mi-a dat:Antigoagulant lupic,Antitrombina III,APTT,Fibrinogen,Timp de sangerare,Timp de coagulate,Timp de trombina,Timp Quick si Ac Anti-fosfolipidici.Astea or fi cele de care spui tu? El zice ca sunt foarte importante pentru a vedea cauza IR-urilor marite!

Laura mersi,am gasit ceva acolo dar este o singura analiza,pe cand Cristina zice ca sunt mai multe. Mersi de pont,cand le-am facut la prima sarcina am mers fara programare,acum zici ca trebuie!

Edit:Da,mi-a zis aseara ca-mi va da un tratament pentru fluidizarea circulatiei sangelui chiar si inainte de a fi insarcinata,asta in cazul in care desprea asta este vorba!

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mirelus iti scriu ce analize am facut eu (nici eu nu gasisem tot ce voiam pe site si mi-au zis la fata locului ca le fac):
Ag Chlamydia Trachomatis (45lei)
Ag Mycoplasma+Ureeaplasma (75lei)
Citodiag. Papanicolau (40lei)
Ex. bact. secretie uretrala, vaginala, col (40lei)
Analiza cromozomilor din sange periferic (cariotip 200lei)
Ac Anti-CMV IgG (35lei)
Ac Anti-CMV IgM (35lei)
Ac Anti-fosfolipidici (40lei)
Ac Anti-Lysteria (56lei)
Ac Anti-toxoplasma IgG (35lei)
Ac Anti-toxoplasma IgM (35lei)
Ac Anti-virus rubeolos IgG (35lei)
Anticoagulant lupic (40lei)

Cristina ma bucur tare, tare ca bate inimioara lui bebe bine Chiar ca nu stiu doctorii ce-i in inimile noastre!
Pe mine asa m-au anuntat ca fetita nu mai e: nu se mai vede inima Asa ca e foarte important sa fii linistita in privinta asta! Sarcina usoara mai departe! Nu ti-a zis ce e bebe?

Poze Laura

Mergi la inceput

Mirela, da, alea sunt analizele de care iti ziceam. Vad ca s-a gandit si el la asta. Dar mai sunt si altele, de-asta zic ca la Fundeni ti le face pe toate, ii zici doar ca vrei analizele pentru sindromul asta si stie Uscateasca ce sa-ti faca.
Totusi, eu sunt socata ca la sarcina trecuta nu ti-a zis sa-ti faci eco morfofetala in sapt 20!!!!!! Mi se pare inadmisibil din partea lui! Atunci se masurau si IR-urile astea, pe langa multe altele!

Cristina, 13+

POZE

Mergi la inceput

Laura multumesc mult,le-am notat si pe astea!O parte din ele mi le-a dat,acum este important sa aflam cauza IR-urilor marite.Presimt ca am probleme de hipercoagulare,abia astept sa le fac.Am vazut ca la Ac.Anti-fosfolipidici rezultatul se face la Cantacuzino.
Mersi!
Cristina a fost o mare greaseala,nu am stiut atunci cat de importanta este aceasta eco,din pacate acum este prea tarziu!
Va si va multumesc pentru toate informatiile,ce m-as face eu fara voi?

Mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anastacia spune:

Scuze ca ma bag si eu in seama .va citesc in fiecare zi pt ca si eu am avut o sarcina oprita in evolutie la 8 sapt.si vreau sa vad care ar fi cauzele deoarece nu am primit nici un raspuns de la dr.
Spuneti-mi si mie ce sunt IR_urile .nu stiu.
MIrela-imi pare atit de rau .nici nu am cuvinte.stiu ce inseamna .multa sanatate si nu te descuraja .O sa incercam pina reusim.
Felicitari la toate .sa fiti sanatoase si sarcina usoara.

Mergi la inceput

Laura, nu mi-a zis ce e bebe. A zis ca i se pare ca vede ceva, dar nu e sigur si nu vrea sa greseasca. Dar peste doua saptamani a zis ca sigur imi spune.

Cristina, 13+

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Mirela ma bucur ca esti bine ,si cine stie poate dorinta ti se va indeplini,poate anul asta de Revelion chiar vei avea un bebe in brate.

Mergi la inceput

Anstacia, IR-urile astea arata presiunea cu care circula sangele pe arterele uterine. Daca presiunea e prea mare, bebe nu e oxigenat cum trebuie si nu se mai dezvolta. Valoarea IR-urilor e cu atit mai proasta cu cit se apropie de valoarea 1. Ideal ar trebui sa fie sub 0,5.

Cristina, 13+

POZE

Mergi la inceput

Anastacia,Jojo mersi!

Fetelor am uitat sa va intreb la cat timp ar trebui sa-mi vina CM?Vreau sa intru in normalitate!

Mirela

Mergi la inceput