Durerea unei pierderi de sarcina (16)
Raspunsuri - Pagina 13
msemcu spune:
Mirela , iubita, sper sa treci cat mai repede peste momentele astea!
Cristina, draga mea, nu trebuie sa-ti fie frica: va fi totul bine! Sunt sigura! O sa-i auzi inimioara si o sa fie minunat! Eu zic sa-ti iei si sotul! O sa va puteti bucura impreuna si te mai poate linisti pana intri la eco! Bafta multa si poate vii si cu o poza frumoasa!
Mari 19+
ladymina77 spune:
Intr-adevar a fost avort spontan,si cum zici si tu macar nu se mai consuma ,dar eu sunt curioasa dc medicul n-a indrumat-o la chiuretaj cat mai repede posibil ,intreb pt ca eu m-am dus abia seara la ora 19 la spital si m-au intrebat :"cum v-ati gandit sa veniti numai la ora asta si d-voastra ati eliminat sarcina la 7 dimineata?".Era posibila o infectie sau ei stiu ce se putea intampla ca nu i-am mai intrebat.Pupici
mina
blueeyes2003 spune:
Mersi,Cristina! Ai dreptate,ar fi fost bine sa scap mai repede dar acum nu stiu,m-a programat pentru luni...maine este si sarbatoare si m-am gandit la asta,mi-e frica sa o fac maine!
Daca ma hotarasc am sa-l sun dimineata sa vedem ce zice!
Mirela
blueeyes2003 spune:
Mina l-am intrebat de o posibila infectie si a zis ca nu este chiar asa de grav,bine nici nu pot astepta prea mult,dar totusi...Mi-a zis sa iau niste antibiotice pana luni si apoi sa merg!Acum sa vedem...offff...
Mirela
cristina_ana spune:
Mirela si Michelle, va multumesc pentru incurajari, dar eu sunt foarte pesimista de felul meu, si mi-e atit de groaza de cuvintele "oprit din evolutie", pe care le-am auzit din pacate de doua ori pana acum. Cu asemenea experiente in spate, e greu sa mai fii increzator. Eu am reusit sa fiu optimista doar dupa ce l-am pierdut pe bebe, pentru ca mi-am dat seama ca este singura solutie sa nu innebunesc. Dar acum s-a dus tot curajul meu.
Flavia, nu te mai gandi ca luna asta trebuia sa-l nasti pe bebe. Nu faci decit sa te chinuiesti. Gandeste-te la bebe din burtica, si la Dominic, pentru care trebuie sa-i multumesti lui Dumnezeu zilnic, ca este o scumpete de copilas! M-a impresionat f.f.f mult poza in care te imbratisa. Daca era facuta in 2006 puteai sa o trimiti la concursul care este acum pe DC, cel cu pozele. Eu ma uit tot timpul la pozele inscrise la concurs si mereu ma apuca plinsul,asa de frumoase sunt unele.
Cristina, 13+
POZE
ladymina77 spune:
Augumentin si ergomet sau asa ceva mi-a dat si mie.Mirelus daca el zice ca e ok desigur el stie mai bine ,dar tu n-ai fi vrut maine?Nu ti-ar fi mai "usor" mai repede?:(
mina
cristina_ana spune:
Mari, sotul meu nu este deloc bun la incurajari...Tot voi sunteti de baza!!!!
Cristina, 13+
POZE
cristina_ana spune:
Si ergometul este foarte bun, dar se ia dupa chiuretaj, ca sa stimuleze contractiile uterine si sa se elimine absolut tot.
Cristina, 13+
POZE
Michelle81 spune:
Flaviadraga imi pare atat de rau ca te-a prins si pe tine gripa si ca Dominik e bolnavior din nou!Imi pare foarte rau!Stiu cat de greu trebuie sa-ti fie,stii noi doua ar fi trebuit sa fim inca la odisee,stii si eu tot in februarie ar fi trebuit sa nasc,asa ca inteleg perfect ce simti...Eu acea criza nasoala am facut-o pentru ca ma tot gandeam ca se apropie ziua cand ar fi trebuit sa nasc.E greu si dureros!Dar nu ai voie sa fii trista,gandeste-te la feciorasul din burtica,el simte ceea ce simti si tu,nu uita asta!nu primim raspunsuri din pacate oricat ne-am intreba "de ce?"de ce?",nu ne raspunde nimeni!Si pe mine ma daramat vestea cu Mirela dar daca pikam toate cine ne mai incurajeaza?Hai fii tare pana acum ca nu mai e mult si iti vei tine bebelasul in brate!Insanatosire grabnica iti doresc!te pup dulce!
cristina_ana spune:
Mirelush, nu te mai gandi ca e sarbatoare, ca doar nu te duci sa faci avort ca vrei tu. Pacat era daca iti omorai tu copilul (doamne-fereste de asa ceva), ca atit de multe femei, din pacate!
Cristina, 13+
POZE