Durerea unei pierderi de sarcina (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Mirela imi pare sincer rau ,sunt alaturi de tine,se pare ca viata nu e deloc dreapta,chiuretajul doare un pic,nu te speria ca nu e groaznic,te asigur ca durerea sufleteasca e mult mai are,am trecut de 3 ori prin asta si stiu.Inca o data imi pare rau,dar o mie de vorbe doi bani nu fac..............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Offfff Mirela, e ingrozitor. Nu pot sa cred, ca doar tu te simteai bine. Orice ti-as spune acum ar fi de prisos. Ai nevoie de timp ca durerea sufleteasca sa se amelioreze. Trebuie sa fi puternica si curajoasa.
In ceea ce priveste chiuretajul, eu sunt pt. eliminarea naturala si nu pt. chiuretaj. Daca se poate sa-ti dea niste pastilute sa se elimine sarcina singura, ar fi bine. Orice chiuretaj subtiaza peretii uterului. Nasul meu e gine si mi-a spus ca daca elimin sarcina natural, sa ma feresc de chiuretaj, mai ales ca eu nu am nici un copil. Exista multe riscuri la chiuretaj. Dar daca e neaparat nevoie ,atunci fa-l. La mine amandoua sarcinile s-au eliminat natural.
Curaj mult si roaga-te lui Dumnezeu, iti alina sufletul.
Noi am chemat preotul acasa si a facut o slujba de sfintire a casei si mi-a citit molifta , iar cand termin cu sangerarea sa merg sa ma spovedesc si eu si sotul. Si apoi sa dam pomelnice 40 zile pt. bebe nenascut. Asa am facut si data trecuta.
Sunt alaturi de tine si in curand vei vedea ca vom merge impreuna din nou la Odisee. Ai multa grija de tine.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Johanna , felicitari! Sa dea Domnu sa fie totul bine, si sa iti tii copilasul in brate peste 8 luni!

Michelle , bine ai revenit! Ma bucur sa aud ca ai reusit sa discuti cu sotul tau si ai decis ca e momentul sa treci mai departe!

Mirela , sper sa se termine totul cat mai repede si sa reusesti sa-ti revii si sa-ti revina si speranta cat mai curand!

Mari 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

am vorbit cu sotul meu ff mult si mi-am dat seama ca nu mai pot continua asa,trebuie sa privesc inainte caci ce-a fost nu mai pot schimba si suferinta mea,lacrimile mele nu-mi aduc fetita inapoi.Trebuie sa apreciez faptul ca sunt in viata si sa nu-mi bat joc de ea...Viata este si-asa destul de scurta...In viitorul apropiat nu avem in plan un bebe ci doar atunci cand EU v-oi fi pregatita!

Bravo Michelle!Asa trebuie sa faci.Iti doresc sa te refaci fizic si psihic,iar atunci cind te vei hotari sa mai incerci o data sa urmaresti sarcina cu f mare atentie si ve-ti reusi sa aveti un bebe sanatos cu siguranta.Nu lasa speranta sa moara!

Mirela nu gasesc cuvinte sa iti pot alina durerea!imi pare rau pentru ca trebuie sa treci prin asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Msemcu,Ralina si la toate fele care au fost alaturi de mine-va multumesc fetelor!!
Ma tot gandesc la Mirela ca dupa durerea psihica mai trebuie sa faca si chiuretaj,saracuta de ea...Sper sa treaca de aceasta perioada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anastacia spune:

Mirela-imi pare rau sa aud asa o veste .eu va citesc din umbra si am fost alaturi de voi.despre analize ce sa spun eu chiar am pierdut o sarcina tot oprita in evolutie la 8 sapt.din cauza listeriei.asa ca nu neglija cele 3 analize sunt f importante.nu pot sa cred ca nu ti-a dat sa le faci inainte.In momentul de fata eu aveam programare la IA si la toxo ce sa vezi ? pozitiv IgG si IgM asa ca multumesc lui DD ca nu am facut IA.si ma felicit pe mine ca i-am cerut dr sa fac toxo.CMV si listeria .
multa sanatate si nu te descuraja .suntem aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Mirela draga, Doamne cat de rau imi pare pentru pierderea ta... cred ca sunt in stare de soc , stau si incerc sa gasesc un cuvant bun, o incurajare, dar totul este atat de nedrept incat nici nu cred ca sunt cuvinte care ar putea exprima ceea ce simt. Sper ca vei gasi putina putere undeva acolo in sufletul tau devastat de durere.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Bebe Paul al meu e ingeras

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Mirela, draga mea, nu am cuvinte. Stau si ma gandesc, parca ne urmareste un blestem care nu ne lasa sa avem copiii nostri! Si cand ma gandesc la atatea femei care-si abandoneaza copiii imediat ce ii aduc pe lume, altele ii omoara, vezi asta mai zilnic la stirile de la ora 5 la ProTv. Unde-i dreptatea?!

Nici eu nu sunt bine. Am fost ieri la Szeged si fibromul meu a crecut cu aproape 1 cm in ultima luna! Si din intramural s-a transformat in submucos, adica in interiorul cavitatii uterine si mi s-a spus ca daca raman gravida, cu siguranta voi pierde sarcina. Mai merg luni sa ma vada si seful clinicii si apoi la cutit. Trebuie sa fac miomectomie. Din pacate, mi s-a spus ca pot avea si alte fibroame care deocamdata nu se vad. Exista sanse sa mai fac un copil candva dar se reduc pe zi ce trece. Pana la urma tot la adoptie ajung. Si cand ma gandesc ca eu am avut un copil si puteam ramane cu ea chiar daca nu mai pot avea altul dar mi-au omorat-o doctorii. Si pe deasupra nici nu pot sa le fac nimic, imi vine sa innebunesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Mirela, imi pare tare rau...nu am cuvinte...

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea16 spune:

Mirela, iubita mea, nu pot sa cred ce citesc...Stiu ca cuvintele sunt de prisos in asemenea cazuri, dar cu toata inima sunt alaturi de tine. Of, nu se mai termina odata nenorocirile astea...Stiu ce simti, cand am citi ce ai scris, m-am revazut pe mine la Iosup in cabinet, cand mi-a dat aceeasi veste. Stiu ca tu esti puternica, ne-ai incurajat si pe noi de atatea ori, te rog mult sa nu te demoralizezi, trebuie sa iti revii incetul cu incetul si sa o iei de la capat. In legatura cu chiuretajul pot sa-ti spun ca eu am facut anestezie generala, a zis medicul ca asa e mai putin traumatizant, mi-a injectat ceva in vena, a durat putin chiuretajul, m-am trezit dupa vreo 20 de minute parca. Asa cum spun si fetele, durerea fizica nu e mare, cea din sufletul nostru e cea care ne doboara. Eu am cerut analiza patologica, fatul avea 9 sapt si 1/2, am primit-o in trei saptamani, dar nu iti fa mari sperante, in aproape toate cazurile cand fatul e mic nu prea descopera nimic. La mine nu au putut spune nimic. Eu sunt alaturi de tine si sper sa reusesti sa iti revii.

Andreea

Mergi la inceput