calendar aniversari...

calendar aniversari... | Autor: ardeiash

Link direct la acest mesaj

buna dimineata .. deja!

eu sunt nascuta pe 21 octombrie.. 1967 .. mai e cineva nascut pe 21 octombrie??

nu stiu ... poate sunt singura pe care o intereseaza acest subiest.. insa dintotdeauna m-au interesat persoanele care sunt nascute in aceiasi zi cu mine... nu neaparat in acelasi an..

motivul? asa .. ca sa am cu cine povesti.. "ganguri"... poate sunt asemanari.. poate cine stie.. devenim prieteni

am descoperit deja pe cineva" olgutza12...

haideti: faceti si voi apel la "fratii " vostri?

s-auzim numai de bine! si

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

interesant subiect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Si eu, si eu... 21 Octombrie ,1969
Sa inteleg ca amandoua sintem la fel de dilii?
Tre sa mai existe cateva/cativa pe-aici plecati cu vaca la raze, precum noi
Pe aici lumea-i cam "timida". Iti trebuie CEL PUTIN un "cincinal" sa ti se raspunda la bloguri sau mesaje. Nu-i bai...vorbim de unele singure
Preferinte? Port mult NEGRU(de cand ma stiu, nu numai de cand m-am ingrashat), sint pasionata de filme si muzica de orice fel- mai putin rap( boala lunga la care mi-a daunat si faptul ca am locuit in Hollywwod, California aproape 9 ani), ador florile si beletristica. Ah da..si ciucalata.
Sint apriga la manie, incapatzinata, ma supar greu si-mi trece repede. In prietenie- din pacate- nu prea mai cred( patzita si para-patzita!!!), dar inca mai cred in oameni...
Iubesc animalele , si refuz sa accept ori fel de abuz pe care-l vad...in ceea ce privesc copiii si patrupedele.
Mai am o boala veche...nu suport relatiile abuzive( fie ele fizic, psihic, sau verbal). Nu-mi e frica decat de Dumnezeu, si atunci cand vad o nedreptate,nu stau in culise. Intru-n "hora", si incerc sa ajut pe cel mai slab sau mai neajutorat("hobby" care mi-a creat multe probleme de-a lungul anilor, dar care mi-a dat multa satisfactie, si care mi-a ajutat si la linistea sufleteasca).
Imi ador fetita (cu toate ca nu mi-am "dorit" niciodata copii, n-am fost disperata dupa gandul ca TREBUIE sa fiu mama), dar odata avand-o pe Dra Pishcot, totul s-a schimbat. Am un sotz nemaipomenit, care cu toate ca nu e perfect, e perfect pt mine.
Cam atit pt acum...bunica spunea ca "vorba multa e saracia omului"...deci eu sint lipita pamantului.
Ardeiash, ma bucur ca te-am "gasit"...te astept cu "fortze" noi

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguta12 spune:

Ba dai, cum sa nu dai?

Aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93220..

si aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94101&whichpage=16

si aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=94101&whichpage=19

olguta12

"Fear less, hope more;
Whine less, breathe more;
Talk less, say more;
Hate less, love more;
And all good things are yours."

www.piczo.com/galushk?g=16686272&cr=5" target="_blank"> GALUSHCA IN ACTIUNE

POVESTEA DREI PISHCOT

Mergi la inceput

Olgutza… eu sunt o veritabila balanta… cand trebuie sa hotarasc ceva… stau si ma gandesc in toate felurile.. uneori sunt pusa in fata faptului implinit.. de la atata refleshizare!! Hi hi …. Imi plac filmele romantioase.. nu cele care ma-ncarca nervos.. vreau sa ma relaxez la un film. Sa ma simt bine ! iubesc si eu cartile.. mult.. romanele de dragoste au fost preferatele mele.. apoi am citit mult eliade si cioran.... din pacate nu-mi mai gasesc timp .. uneori nu ma mai pot concentra. in ultimul timp citesc maa mult literaturade specialitate.. din pacate... si cu tristete o zic !

Imi place mult sa glumesc.. si desi anul acesta voi implini 40 de ani. 40 de ani frate, nu gluma ! ma simt ff tanara.. cum de altfel si sunt... nu am avut niciodata 100 de kile... dar nici slaba n-am fost ! acum de ex, ar cam trebui sa mai slabesc. Sunt de-a dreptul grasa...crd ca am peste 70// Intotdeauna am fost predispusala ingrasare! Imi plac mai degraba placinta si fursecurile decat ciocolata... patiseria in general ma omoara pe mine.. of.. of.. insaimi pun adesea intrebarea: e drept ca unele schiloade sa se-ndoape cu ce vrea sufletzelul lor fara sa se-ngrase?

Sunt impulsiva, pisaloaga.. si cred ca si cam vorbesc mult! dar dau vina pe sotul meu.: el e calm si nu vorbeste mai deloc: deci trebuie sa-l acopar, nu? Legea compensatiei... deci mai sunt vicioasa!

Am si eu un ardeiash de 7 ani juma... pentru care-mi tremura sufletelul,,, ca sa nu zic .. chilotelul in fiece zi si noapte.. s-a nascut tare firav... si gingash... si el cred, ca toata viata il voi considera asa... este de-o puritatea cum nu am crezut ca egzista pe lumea asta.! Il ador pana la cer si inapoi~! Mi-as mai dori o fetita, insa nu mai am curaj!

In tinerete eram tare tare vesela.. spuneam bancuri si chiar mi-aduc aminte ca aveam colege care erau suparate din tte miri ce , si veneau la mine sa le-nveselesc.. dansam foarte mult... acum pot spune ca m-am schimbat putin... sunt vesela.. insa am dat cu capul de niste greutati financiare.. care inca nu sunt rezolvate. Motiv de panica uneori, de suparare alteori, de nefericire.. ma rog... am avut o etapa la vremea adolescentei de optimism debordant ... ce s-a transformat acum cativa ani in pesimism,,, puteti crede? Insa sunt credincioasa.. din ce in ce mai credincioasa.. motiv pentru care am devenit optimista din nou.. si sper din tot sufletul sa raman asa!

Iubesc..ador muzica anilor 80... muzica adolescentei mele .... cu punctul culminant de atunci : george michel, madonna...dire straits, U2 si nu mai in vin acum in minte... altii.. queen.. whitney houston... ma rog..

M-apuca melancolia, mai ales in zilele friguroase de iarna sima irar in ultimii ani , cand ascult teatru radiofonic...caragiale . si toti asemea ...imi palce sa-i ascult pe ciobotarasu, birlic, beligan-la inceputuri si toti din genratia aceia....

Imi mai plac opera si muzica simfonica.. insa e o bruma de cultura sa zic asa.. ce parca se sterge din ce in ce mai mult!!

Hai ca mai revin ca a intervenit ceva
Pupici

Mergi la inceput

pup de pup... iacata.. cum s-o scrie romanescul aasta?

Hai sa recapitulam:

- Eu am fost dilie.. tu vad ca inca mai esti.. mai asteapta 2 ani! Ssti la fel ca mine la varsta asta !
- Anul trecut si putin din anu’ ce-a trecut am purtat excesiv negru.. deci puratam negru…
- si io mi-s grasutza.. ca sa nu zic grasa.. imi protejez urechile: nu-mi place cuvantul cand il aud... deci suntem grase
-deci ne place muzica mult... si filmele ..
- deci adoram florile si beletristica
-suntem aprigi la manie si mai ales incapatanate .. io ma supar usor si-mi trece greu.. la tine e invers.. dar ne compensam, nu?
-ne adoram copchilashii.. io ii ador pe toti pe toti...mai ales bb-ii
- ne plac animalele. Eu insa stau putin in umbra de cand fiu-meu a luat un virushel de la un caine de nu mai scapam de el...

cam atat.. ti cum iti pare pana acum??

Iti propun sa ne spunem cum am avut saptamana.. poate suntem pe aceiasi lungime de unde, mai stii? Ca suflet pereche pan-acum n-am avut!

Mergi la inceput

olguta imi vine sa rad: acum nu m ai dau eu de tine.. pi undi umbli soro? ca veni vorba!

Mergi la inceput