Fetelor, oferiti flori barbatilor?
Raspunsuri - Pagina 2
Ioana Sora spune:
Da, ex-ului... Ghiveci cu flori...:D
Si tatei, tot ghiveci, are o pasiune pentru plante si flori...
Delfinutza spune:
Da...i am daruit si ii voi darui flori sotului meu.Ii plac la nebunie florile.Nu vad nimic rau sa daruiesti flori unui barbat.
Delfinutza
Elise spune:
da, am facut un experiment.
I-am luat sotzului meu niste flori de cactus, cu tot cu cactus si pamant si ghiveci. Si funditza roshie.
Concluzie: daca in ghiveciul ala gasea ingropati vreo 3 cartofi, de-o cina, i-ar fi placut mai mult.
Asa ca am cumparat, dar nu mai cumpar.
Elise & BBLisa
Rufus spune:
quote:
Originally posted by dianaintruder
P.S.: da chiar, ce-ti veni rufus, simtzi nevoia de flori?
diana
V-am mai spus cat conteaza pentru mine ce invat eu pe Forum. E bine de stiut ce parere au oamenii, mai ales femeile
Am primit putine flori in viata mea, dar toate au fost in momente de exceptie si de la persoane importante.
Da, imi place sa primesc flori (de ce nu?) si va multumesc pentru ele, chiar virtuale.
Culmea e ca Tora, o femeie superpractica, dupa ce m-a informat la inceput ca-i pierdere de bani sa-i iau flori, acum se topeste toata cand ma vede cu vreun buchet, mai ales fara ocazii deosebite.
Cred cu tarie ca un buchet bine aranjat, oferit corect, este de neegalat.
voua, tuturor!
poze multe cu noi
Ana a implinit un an
Vara lui 2006
adinag spune:
quote:
Initial creeata de Rufus
Voiam eu de mult sa va intreb, dar m-am decis in urma altui subiect.
Asadar, oferiti flori barbatilor? Adica mai precis, cui?
Si daca nu ati facut-o, ce parere aveti?
Multumesc!
poze multe cu noi
Ana a implinit un an
Vara lui 2006
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
Sigur ca da. Insa de obicei nu un buchet intreg, ci o floare. CUI: partenerului meu, tatalui meu, prieteni de inima. In momente pe care nu le pot descrie, de obicei spontan. Si s-au bucurat toti foarte mult, au fost tare incantai. Ca doar vine din inima!
Uite si pentru tine:
Adina & Jasmina (24 iulie 2003)
edit: asa-i Rufus si la mine. Am zis de la inceput ca nu vad sensul florilor si sa nu-mi aduca, dar cand o face mi se topeste inima. Totusi, preatic, sunt bani aruncati. Mai ales ca eu nu le am cu florile si in 3 zile sunt moarte. Si sa le usuc nu-mi place, mi se pare tare lugubru intr-o casa cu muuuulte flori uscate, parca nu ne-am putea desprinde de trecut.
La noi EL are grija de ghiveciurile cu flori (el le si cumpare), ca vai de ele daca-r fi dupa mine
AYLLA spune:
Rufus,asa i-am zis si eu sotului meu(sa nu arunce banii pe flori)dar daca nu-mi aduce stau bosumflata!!!
cine sa ne mai inteleaga si pe noi,femeile?
edit:am uitat sa raspund la topic!
foarte rar am oferit flori barbatilor dar acum stau si ma gandesc sa-i arat sotului meu cum se face,adica sa-i ofer flori!poate chiar maine,asa inopinat!
multumesc rufus mi-ai dat o idee minunata!asa poate o sa inteleaga si el ca imi place sa imi aduca flori atunci cand nici prin cap nu imi trece ca ar face-o,nu doar de "sarbatori oficiale"!
acum iar am fost rea cu el ,saracu,fiindca sa stiti ca se straduieste tare sa-mi faca pe plac dar nu stiu cum reuseste intotdeauna sa-mi cumpere un buchet" multicolor"(folie albastra,funtita verde,iar florile, nici sa le bati, nu-s doua de aceeasi culoare)
da poate de asta il iubesc,cine stie!!!
dya
url=http://photos.yahoo.com/dianaaureliachiriac
Annie80 spune:
NU niciodata nici nu cred ca barbatii pun mare pret pe flori, niste chestii gingashe, frumos mirositoare si care se usuca repede si nici nu cred ca as face-o cred ca un cd cu muzica buna ar fi mult mi bine venit
pai in perioada martie cand 3 flori costa cat 2 pui sau o fleica de porc...pai ce suntem noi oameni sau capre sa mancam ierburi eu lam instintat pe al meu sot sa nu-mi aduca flori, mai ales 1, 8 martie ziua mea de nastere...dak vrea s-o faca, s-o faca din inima si cand ma astept mai putin ..
carla28 spune:
am oferit flori ( de curte, in ghiveci) tatalui meu, pentru ca are o pasiune pentru gradinarit si stiu ca ii face multa bucurie sa primeasca.
prietenului meu de suflet, Radu, de ziua lui de nastere, ii fac un buchet special din frezii albe.
sotului meu o singura data, dar nu a fost foarte incantat, asa ca prefer sa ii dau altceva: o carte, un cd, o ciocolata care ii place, etc
Carla
"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadat cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Bueechner)
Lemoni spune:
Chiar nu mi-am pus problema niciodata sa ofer unui barbat o floare, wow o astepta saracu barbat al meu de la mine o floare si mie nu mi-a trecut nicodata prin cap asa ceva .upsssss