Parinti de copii cu SD (9)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Sanatate multa si din partea noastra.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Nu mai zice nimeni nimic? Ce mai faceti?
Va pup pe toate si pe printi si pe printese

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

Va rog aprindeti o lumanare in amintirea bebelusului meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

19+ poze cu fetita si cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

noi suntem bine,multumim,cristi incepe sa bombane mai toata ziua,mai pe limba lui,mai pe a noastra...dar sunt multumita ca vad ca vrea sa vorbeasca.mergem in continuare la logopedie,unde s-a obisnuit si cand trebuie sa plecam nu mai vrea..in rest..joaca,prostioare,plange ca vrea afara si fiindca este asa de frig,am decis sa nu il scot,sa nu raceasca din nou.deja ii curge putin nasul si tuseste dar nu este ceva grav,tratam cu nurofen.tu ce mai faci Cristina?cum te mai simti?fetita e bine?creste?ai mai fost la medic?fetelor celelalte,ce mai faceti?de puisorii vostrii ce mai spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

O stire interesanta:
Down Syndrome Brain Function Improved In Mice

US scientists have discovered that an old discontinued drug reduces the mental retardation of mice with a form of Down syndrome.

The study is published in the latest online edition of the journal Nature Neuroscience.

The research was led by Professor of Psychiatry and Director of the Down Syndrome Research Centre at Stanford University in California, Craig Garner.

Garner and his team used Ts65Dn mice bred as a model for Down syndrome and gave them an old discontinued drug that was once used to study epilepsy in humans.

Ts65Dn mice are known to have excessive inhibition of the dentate gyrus, a part of the brain around the hippocampus that is important to learning and memory.

The mice improved their ability to explore, learn and remember things. For example when given a T-shaped maze to explore, at first they explored it in a random fashion, but after 17 days they were exploring one arm first, like normal mice.

The effects of the drug persisted for two months after it was stopped.

The drug is called pentylenetetrazole or PTZ, a GABAA antagonist. GABAA are receptors that control the ability of neurons to "fire" and make connections with each other, a process that is fundamental to learning and memory.

People with Down syndrome or "trisomy 21" have an extra complete or partial copy of chromosome 21, whereas most people have two. It can usually be spotted at birth and is characterized by facial and body structure differences. Symptoms include some impairment of physical and cognitive development, including heart problems.

About one in every 800 children born around the world have Down syndrome. The prevalence is the same across ethnic and socioeconomic groups. Older mothers have a higher risk of having babies with Down syndrome, rising from one in 1,000 in their twenties to one in 11 at the age of 49.

As a result of this study, Garner and his team suggest that over-inhibition of neuronal excitation contributes to the intellectual disability associated with Down syndrome and that GABAA antagonists, of which PTZ is one example, could be developed to treat the disorder.

Applying this knowledge to humans will not be straightforward. In large doses PTZ causes epileptic seizures. The Food and Drug Administration withdrew approval for its use in the 1980s. And many drugs that show improved learning and cognitive functioning in mice do not work with humans.

"Pharmacotherapy for cognitive impairment in a mouse model of Down syndrome."
Fabian Fernandez, Wade Morishita, Elizabeth Zuniga, James Nguyen, Martina Blank, Robert C Malenka and Craig C Garner.
Nature Neuroscience Published online: 25 February 2007
doi:10.1038/nn1860

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Multumim de material.

O primavara frumoasa tuturor.

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_kiloms spune:

Va pupic fetelor ... pe voi si pe bebei vostri imi cer scuze ca nu am mai intrat dar suntem foarte ocupati , de cand am inceput kinetoterapia .. in rest , sotul meu a ramas mai mult cu bebele acasa .. vad ca se decurca foarte bine acuma bebe il iubeste mai mult pe el de cat pe mine .. inainte era invers .. :) Imi pare rau pentru copilul de ati vorbit voi .. care este in spital doresc numai sanatate .. pentru toata lumea .. paula imi pare rau .. pentru copil toata ziu racit .. al meu nu a mai racit dar vad ca sfornaie pe nas .. nu are muci nu are nimik .. dar are un sfornait doctoru sa uitat si a zis ca la plamani nu se aude nimik .. ca ar mai fi din cauza secretiilor din nastere nu mai stiu ce sa cred.

Va urez numai sanatate .. si numai de bine sa auzim ..

http://new.photos.yahoo.com/lili_kiloms - Aici poze cu Zuzu al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dali73 spune:

Lili si mie imi fornaia David mereu pe nasuc ,se auzea cum avea secretii dar nu se eliminau nici prin aspirare. Asta pana la ultima lui raceala puternica ,de sarbatori cand am stat si in spital cu el .Pediatrul mi-a spus sa ii fac 10 zile de tratament cu Cefort injectabil pt ca i se parea mereu ca se mai aude ceva in spate. Eu in timpul asta il aspiram zilnic cu Batista BB si vedeam cum din ce in ce mai putine secretii ii ieseau.Dupa cele 10 zile m-am dus iar la control si mi-a spus ca nu e vindecat complet si sa ii dau Klacid in continuare si peste 5 zile sa merg iar la control.
Iti spun sincer ca prima reactie a mea a fost sa nu i-l dau ,dar cum de obicei ascult medicul ,i-am continuat tratamentul. Te rog sa ma crezi ca de abia dupa 5 zile de Klacid copilului meu nu i-a mai iesit nimic din nasuc,si de atunci nu a mai harait niciodata ,el care inainte haraia de cand il facusem.Si mi-a recomandat sa ii dau si Bromhovaxom pt cresterea imunitatii ,iar acum suntem la ultima doza.

Va doresc multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Este 1 martie. Multa sanatate, fericire si multe zambete din partea mea. Va pup pe toate si pe printisori si pe printese.

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lili_kiloms spune:

quote:
Originally posted by dali73

Lili si mie imi fornaia David mereu pe nasuc ,se auzea cum avea secretii dar nu se eliminau nici prin aspirare. Asta pana la ultima lui raceala puternica ,de sarbatori cand am stat si in spital cu el .Pediatrul mi-a spus sa ii fac 10 zile de tratament cu Cefort injectabil pt ca i se parea mereu ca se mai aude ceva in spate. Eu in timpul asta il aspiram zilnic cu Batista BB si vedeam cum din ce in ce mai putine secretii ii ieseau.Dupa cele 10 zile m-am dus iar la control si mi-a spus ca nu e vindecat complet si sa ii dau Klacid in continuare si peste 5 zile sa merg iar la control.
Iti spun sincer ca prima reactie a mea a fost sa nu i-l dau ,dar cum de obicei ascult medicul ,i-am continuat tratamentul. Te rog sa ma crezi ca de abia dupa 5 zile de Klacid copilului meu nu i-a mai iesit nimic din nasuc,si de atunci nu a mai harait niciodata ,el care inainte haraia de cand il facusem.Si mi-a recomandat sa ii dau si Bromhovaxom pt cresterea imunitatii ,iar acum suntem la ultima doza.

Va doresc multa sanatate.

Dali mamica lui Darius(10 ani) si David (1 an si 2 luni SD)

Multumesc mult .. la ce varsta ai facut tu tratamentul .. noi avem 5 luni ..

quote:
Originally posted by cristina26

Este 1 martie. Multa sanatate, fericire si multe zambete din partea mea. Va pup pe toate si pe printisori si pe printese.

Cristina multumim mult si tie la fel te pupam si pe tine si pe bebe ..

http://new.photos.yahoo.com/lili_kiloms - Aici poze cu Zuzu al meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Un martisor de la Mihai!

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ian 2006,aprilie 06, dec 06-ian 07, fev 07
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput