Parinti de copii cu SD (9)
Raspunsuri - Pagina 21
simonia spune:
Nature, inteleg prin ce treci si nu pot sa compar durerea ta si a mamicilor cu copii cu SD. as vrea sa putem vorbi mai mult despre SD. se poate? te rog forte mult
quote:
Originally posted by nature
Buna fetelor,
As vrea si eu sa ma primiti printre voi...am o fetita de 2.5ani, Ilinca, perfect sanatoasa, si pana de curand am crezut ca voi fi fericita mamica de Matei, care crestea la mine in burtica si care trebuia sa se nasca in septembrie anul acesta. Din pacate pentru Matei totul s-a sfarsit inainte de a incepe, dupa Triplu test, amniocenteza facuta in Romania si teste de sange din cordonul ombilical, facute la Viena, ni s-a confirmat ca BB avea sindrom Down. Cred ca am luat decizia corecta de a intrerupe aceasta sarcina, cred ca pentru toti, si mai ales pentru BB Matei asa e cel mai corect, dar nu cred ca voi putea vreodata sa trec peste durerea asta mare, imi curg lacarimile si nu ma pot opri din plans, am dorit acest copil si am fost fericiti ca vine, acum am un ton sec pentru ca altul nu imi permit acum, sufar atat de tare incat nu mai stiu sa exprim ce simt.
Din urma nu am citit la acest subiect, daca nu ma veti primi printre voi, pentru ca ma veti judeca pentru decizia pe care am luat-o, am sa incerc sa inteleg.
Despre mine pot sa va spun ca simt ca trebuie sa particip cumva activ, ca trebuie sa gasesc un inteles al celor ce s-au intamplat in viata mea, poate a D-zeu are un plan, nu stiu....Culmea e ca am terminat facultatea de biologie, cu specializarea in genetica, si la examenele de licenta am avut ca subiecte Sindr. DOWN si Altzheimer...nu credeam ca mi s epoate intampla mie asa ceva, copilului meu....cred ca trebuie sa fac ceva, inca nu mi-e clar ce, ca trebuie sa aflu ce se intampla in romania vis a vis de acest subiect, simt ca pot ajuta, in felul meu , la promovarea informatiilor legate de aceasta boala....sunt lucruri mari spuse asa, dar sunt spuse din suflet....sper sa am taria sa merg mai departe...si voua va doresc acelasi lucru....sunt incoerenta acum, dar ma lupt cu mine, cu imaginile mele, cu amnitirile si sentimentele....sa nu va suparati pe mine...
Patrice si Ilinca ( 16.10.2004)
http://new.photos.yahoo.com/nature474/albums
ardeleanu spune:
SIMONIA,intra pe www.sindromdown.ro acolo ne gasesti pe toti.va doresc multa sanatate
nature spune:
Simonia, ti-am trimis PM, putem mvorbi cand vrei tu.
Nu am mai scris pe aici, va urmaresc si stiu ce mai faceti, sper ca sunteti OK. Paula, tu cum esti?
A venit Mosu' pe la voi? Ati fost cumintei? Va pupam,
Patrice si Ilinca
paula2003 spune:
La noi mai bine nu ar fi venit. Alexa este in lumea ei...nu a reactionat in nici un fel. Nici nu s-a uitat la jucarii. Paul a sarit pe dulciuri. Am avut o durere in suflet cand am vazut reactia Alexei......
A venit cu multe. Mai avem de primit si altele. Noi avem de primit saptamanal pana in ianuarie....avem cate un sarbatorit, cate o sarbatoare......si asa o tinem numai in daruri.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
paula2003 spune:
Craciun Fericit!!!
Avem poze cu Mos Craciun.....
sa va uitati.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
scumpioara spune:
Craciun fericit!
Iata-l si pe domnul Andrei in rol de spiridus:
http://www.elfyourself.com/?id=1192129227
Numai bine,
Alina
ardeleanu spune:
sarbatori fericite alturi de cei dragi...multa sanatate,implinire si noroc tuturor.va sarut
cristina26 spune:
quote:
Originally posted by scumpioara
Craciun fericit!
Iata-l si pe domnul Andrei in rol de spiridus:
http://www.elfyourself.com/?id=1192129227
Numai bine,
Alina
Alina draga, ce frumos si mare este Andrei. Craciun fericit si pupici la Andrei si Andreea. Sa va dea Domnul numai bine.
Am intrat sa va doresc fiecaruia un Craciun fericit si multa sanatate.
Ingrid Ecaterina si mami
ingerasul meu Paul