Parinti de copii cu SD (9)
Raspunsuri - Pagina 18
paula2003 spune:
Avem poze noi...........
http://www.flickr.com/photos/paula_tinta/sets/72157602206572126/
Am de dat un anunt.
Daca este cineva din voi care vrea sa fie ajuta cu ceva anume....o campanie................sa ma caute pe privat.
Astept sa ma cautati!!!!!
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
teolinda spune:
Paula ai 2 copilasi taaare dragalasi. Alexandra este o printesa tare frumusica si pozeaza... mama, mama. Foarte frumos e la voi la gradi, dar la ce gradi sunteti?
si multe salutari de la noi!
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
PASTE 2007
IARNA 2006
"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"
paula2003 spune:
Suntem la una privata. Este in zona unde stau. Nici nu se compara educatia pe care o primesc intr-o gradinita privata cu una de stat si nici cu a unei bone.
Eu sunt multumita.
paula2003 spune:
Am o rugaminte. Care din voi are copil de scoala....sa intre putin si aici............
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=108545
Este un subiect delicat dar pote voi dati un raspun mai bun decat al meu.
youngrita200 spune:
Buna seara!
Puteti sa-mi spuneti, va rog, daca exista vreun grup de suport sau vreun foru, pentru copiii si parintii cu copii care sufera de trisomie 13 (sindrom Patau)?
rita [38+]
paula2003 spune:
Azi Alexa merge la un spectacol cu gradinita. Abia astept sa vad cum a fot, cum a reactionat si daca i-a placut. Am emotii pt. ea. Sper sa se descurce si sa-i placa.
Am emotii mari!
ardeleanu spune:
cum a fost la spectacol paula?si eu am avut ceva emotii in aceeasi zi,pentru ca bb meu a fost intr-o mini excursie tot cu gradinita.asa de frica imi era ca nu va fi cuminte...sunt fericita ca este si el la gradi acum.nu ne-a fost foarte greu sa il primeasca,a inceput de doua saptamani.asa frica imi era ca poate nu se acomoda...dar surpriza!este printre cei mai cuminti din grupa.nu imi venea sa cred.mi s-a spus ca nu este deloc un copil problema si speram sa fie ok si in continuare,ceea ce va dores si voua.RITA,am tot incercat sa gasesc ceva pe net,vre-un grup de suport,forum,ceva..nu am gasit,imi pare rau.ne spui mai mult despre copilas?poate te vom ajuta noi...va doresc sanatate multa tuturor!
ardeiash spune:
buna tuturor!
este cumva cineva pe acest forum care locuieste in italia? va rog frumos. am nevoie de niste informatii
multumesc mult
s-auzim numai de bine! si
paula2003 spune:
Din cate stiu eu nu este nimeni din Italia. Intreaba si tu ce ai de intrebat si poate raspunde cineva. Deschide un subiect nou cu tot ce vrei sa afli.
A fost super. Nu a avut nici un fel de probleme educatoarea cu ea. A facut tot ce au facut colegii. A povestit acasa cum a fost.....
Acum mai nou am descoperit ca stie zilele saptamanii. Ma uimeste pe zi ce trece!
ardeleanu spune:
PAULA,ma bucur pentru reusitele voastre!la cat mai multe in continuare si multa multa sanatate!ANDREIASH,posteaza,poate te putem ajuta.eu am ceva informatii despre italia,acolo vreau sa merg cu bb pt un control npi,am auzit ca acolo exista tratament pentru SD,pe baza de vitamine.am o cumnata acolo care s-a interesat.sper sa iti pot fi de folos.o seara placuta va doresc!