Parinti de copii cu SD (9)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Primele 4 si ultimele 4 albume sunt cele mai recente.

http://www.flickr.com/photos/paula_tinta/sets/

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

paula, multumesc mult. ti-am trimis pm sa te mai intreb detalii

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Ti-am raspuns si ti-am dat si adresa mea de e-mail.
Dar ce harnica esti, 4 copii si la asa diferente mici de varste.....
felicitari ca vrei sa ajuti si pe altii si ca mai ai si timp sa te implici in actiune caritabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Citesc de aproape o ora la acest subiect si nu ma mai satur desi am pielea de gaina. Sunteti cu adevarat luptatoare si va felicit pentru modul in care ati ales sa luptati cu ce v-a dat Dumnezeu. Sunt multe de invatat de la voi. Bravo, sa va traiasca copilasii,sa creasca mari si mai ales, mai presus de toate, sa fie sanatosi si sa va bucure!
Probabil ca ce spun nu are mare importanta dar ... cine stie. Am devenit mai atenta la copiii cu SD cand am intalnit o prietena de care nu mai stiam nimic de mult timp si am aflat ca si baietelul ei are SD. Draga prietena, daca ma citesti aici, nu te supara ca am adus vorba, te rog mult! :))
La biserica unde merg eu duminica este un domn, sa zic ca are asa, intre 25 si 35 de ani, cat pot sa ghicesc eu, are SD. E mereu f curat imbracat, vine singur, nu il duce nimeni de mana, are mereu zambetul pe fata (ceea ce nu pot spune despre ceilalti credinciosi) si e primul acolo langa altar, mereu cu mainile impreunate pt o rugaciune. Ceva imi spune ca este printre acei putini care chiar face o ruga sincera la Dumnezeu. Daca ma gandesc la copiii cu SD pe care i-am vazut sau pe care i-am cunoscut, imi amintesc numai zambet. Atat.
Va doresc multa, multa putere.

Mergi la inceput

Avem poze noi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Super faine pozele voastre. Ce mare a crescut Alexa, de fapt si Paul e mare. Sunt mari si frumosi amandoi, dar si tu Paula arati tare bine. Pupici pt toti

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Multumim Cristina.
Am vazut si pozele cu printesa ta...sunt superbe. Sa va traiasca si sa va bucurati de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Mersi mult Paula.

Ingrid Ecaterina si mami

ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

cristina,pozele sunt superbe!micuta este o printesica minunata!sa va traiasca si sa va bucurati de ea!e superba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeleanu spune:

paula,pozele sunt suuuper!va pup!

Mergi la inceput