FIV 100
Raspunsuri - Pagina 26
bombonique spune:
Draga Kora noi am fost intrebati cand am platit daca nu vrem sa facem cu ei un contract de "sponsorizare". Si l-am facut.
dar e fara TVA. Si iti treci datele firmei pe el, normal, il stampilezi si gata.
Bq
KoraPop spune:
dana_p, Galuscuta Monilland multumesc mult, am sa ma interesez cat de curand despre toate acestea si la d-na Matei si dr. T cu care voi face eu FIV-ul...si am sa incerc si eu sa ii pun pe firma,la suma asta ar putea si ei sa treaca altceva pe chitanta mea ,nu neaparat FIV...![]()
In fiecare zi invat cate ceva nou de aici de pe forum,asa gascuta de fete sufletiste mai rar...va pup pe toate !!!
Kora
bombonique spune:
Galuscuta eu am vorbit deja cu niste farmaciste, din RO, care m-ar astepta si cu banii (de la o luna la alta). dar ma gandeam ca din Ungaria sau Germania sunt mai ieftine.
Si cand am avut nevoie de Pregnyl 5000 am gasit cu greu (si m-am stresat groaznic).
Bq
Moniland spune:
Bombonique, eu am primit o scrisoare medicala de la dr. pentru medicul de familie cum ca recomanda aceste medicamente pentru tratamentul meu. Medicul de familie pe baza acesteia a facut un referat sa fie el acoperit pentru suma si mi-a dat reteta. Asta era in dec 2005 si am luat puregon de 80 mil lei vechi si le-am luat compensate 50%. Puregonul mi-a ajuns pentru 3 tratamente de FIV.
Monica
galuscuta spune:
Kora-
Pussi - unde te-ai ascuns ca esti tare tacuta azi.Ia scoate capsorul la iveala.
galuscuta
Moniland spune:
Kora, pe chitanta scrie "sponsorizare conform contractului" si bineinteles ca nu am pus contractul langa chitanta sa le apara in ochi.![]()
Monica
cris86 spune:
Kora,Si eu am intrat in posesia contractului tot in ziua in care am facut dosarul de FIV.Cat despre cheltuieli eu doar tratamentul l am bagat pe firma.
cristina
bombonique spune:
Draga Moniland, cred ca nu am inteles eu bine...de ce a trebuit sa iei atata Puregon (pt 3 "ture")? Nu puteau prescrie pt o singura interventie?
Bq
maria_80 spune:
Bombonique, eu merg la HOLMED la Dr.Fulga Florescu
Cum se numeste clinica care face FIV la pret atat de mic si care este adresa ?
S-au inregistrart reusite acolo ?
Doctorita mi-a recomandat Ungaria pentru FIV
fetele
bombonique spune:
Draga Maria 80, Clinica este Ginecologie 1, str. Clinicilor ( nu stiu ce nr, dar e singura de Gine).
Dr se numeste Romeo Micu, sal dr Stamatian.
Eu sunt la Micu. E un tip super dragut, si amabil. nu e foarte vorbaret dar eu consider ca e ok.
Are cabinet particular, Lu, Mi, Vi 15-20, str. Cosbuc 8, tel 0264-430990.(vinri cred ca e mai scurt!!!)
pt monitorizari, povesti, etc. am fost la cabinet parti, dar inteventia am facut-o in clinica.
In sedinta de "povesti", nu iti ia bani!!!
Bq