FIV 100
Raspunsuri - Pagina 24
KoraPop spune:
Madalina28 felicitari ,asteptam si maine vesti bune de la embrionasii tai!!!
Cris86,Adhnana am pumnii stransi si p[t voi si bineinteles pt Sheri care se injecteaza la greu...
Oana pt tine incep putin mai incolo emotiile decolarii,dar ziua se apropie cu pasi repezi!
Monilland,Pussi,Djmama,Miky si pe toate, toate va salut si va urez toate bune si frumoase!
Fetelor am vazut ieri la stiri ca i-a luat locul d-nei Iliescu ( care era cea mai batrana mamica din lume) o alta doamna ( nu mai stiu din ce tara ) care a facut gemeni prin FIV ( si a fost un pic smechera deoarece a declarat ca are doar 55 de ani la clinica...,realitatea fiind alta,misterul e cum de nu i-au controlat actele de identitate,dar...in fine, rezultatul e minunat si asta e tot ce conteaza).Eh si daca aceste doamne veterane au reusit ,noi cum sa nu reusim???Nu-i asa?
Kora
galuscuta spune:
Moniland: poate te stresez dar tare ma intereseaza daca au congelator , daca n-au nici nu ma mai interesez de CJ ...(la TM mi-au "aruncat" 10 embrioni frumosi ca doar n-au frigo)
Era din Spania cea mai batrana mamica din lume 67 ani ...si-atunci noi n-om reusi?????
galuscuta
bombonique spune:
Galuscuto sigur au congelator la Cj
Am si intrebat eu odata, iar in al doilea rand au si pret pt "conservare prin criogenare".
Bq
Moniland spune:
galuscuta, din cate stiu eu au congelator. Dar Bia sa-si noteze pe maine toate intrebarile tale si sa i le dea dr. Asa mi-a zis si mie la inceput. Sa-mi scriu toate intrbarile.
Cred ca esti complet bagata in ceata . Ma mir ca Tm nu au "congelator". La mine nu a fost nevoie din pacate ca nu am avut atatia embrioni.
Monica
dana p. spune:
Da, cum sa nu , asa imi spune, ma rog ma incurajeaza si sotul meu " Lasa Dana ca mai ai timp nu vezi ca astea au facut la 67 de ani, nu-ti pierde speranta"
Dana
Poze
KoraPop spune:
Fetelor va adresez tuturor o intrebare a carui raspuns mi-ar fi util...Cum se procedeaza vis a vis de contractul care se semneaza pt FIV? Ati avut posibilitatea sa primiti un astfel de contract inainte de inceperea protocolului ca sa il studiati in tihna acasa?Sotul meu vrea neaparat contractul ca sa nu ne trezim cu "surprize" sau sa nu fim atenti din cauza emotiilor ce semnam daca acest lucru s-ar face doar la punctie..etc
Multumesc!
Kora
galuscuta spune:
Moniland:i-am facut o lista de intrebari lunga 1 km ca am experientza in domeniu ...iara la TM de ce sa ia congelator ca asa nu mai pot beli de pe saracele noi inca 2300-2800 euri ,nu?Nu ma mai duc acolo nici sa ma tai ...si apropo nici macar o chitantza n-am primit....
bombonica : multzam de info
galuscuta
bombonique spune:
Daca ma puteti ajuta si pe mine, va rog. am o intrebare: medicamentele de unde vi-le ati procurat? direct din farmacii din Ro sau cu comenzi prin HU etc?
Cu multumiri,
Bq
Adhnana spune:
Kora - eu am primit contractul la ultima ecografie adica cu vreo 3 zile inainte de punctie. Trebuie doar sa te duci si sa-l ceri. E tipizat. O sa depui niste acte si o sa ti se faca un doar probabil. Acolo unde depui dosarul ar trbui sa primesti si contactul.
Adhnana