Casnicutze sexy (99)
Raspunsuri - Pagina 8
Bimilit spune:
georgi , danutza dimineata impachetez
zapada in lazi frigorifice si o trimit la voi
.
mirela esti suparata pe sexoase? nu poci pentru ca sa crez.hai baga un rand sa vedem cum mai scrii
.
doina , ce ai gatit azi?hai la o poeveste.
bebeluselor dans 

edit; aseara la MTV ro am aflat ca zalaul nu mai are cinematograf.s-a vandut , iar in incinta lui s-a facut un club.deci adio cinema si alea , alea.unde puii mei or mai merge adolescentii sa se pupe pe furis?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
mikiriki spune:
DANELUTZA-- ba da am zis ca am liber, mi se pare ca am scris ieri despre inversarea turelor mele. luni, marti, miercuri sunt libera acum (ppoate si joi)
Cat despre burtica.....nuuuuuuuu.... stiu sigur.

``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``
barbye spune:

Am febra de asta m'am simtit aiurea toata yiua.Sper sa nu ajung la spital, ca tare il urasc.

Va anunt ca am mai scris un mesaj inainte care aici nu a aparut......

mikiriki spune:
[quote]Originally posted by Bimilit
edit; aseara la MTV ro am aflat ca zalaul nu mai are cinematograf.s-a vandut , iar in incinta lui s-a facut un club.deci adio cinema si alea , alea.unde puii mei or mai merge adolescentii sa se pupe pe furis?
Bimilit - soacra cu DOUA nurori
!
BIA - io stiam asta de mult timp. clubul e lui Ioji( nu stiu cum se scrie). ala care a avut bingo la casa de cultura
``Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii, care nu-l asteapta! ``
Danelutza spune:
Barbye si nu ai luat nimic pentru febra ? Baga un supozitor ceva, poate-ti trece 

Bianco acum nu se mai saruta adolescentzii pe furish, fac de toate in public ![]()

Miki 

sint batuta-n cap, dar recunosc ca n-am citit ca tzi-au schimbat liberele, stiu ca ai scris ca ti-au schimbat tura, dar de libere ... 

Fetelor e jale, Isabella nu vrea in patutz de nici o culoare, sper s-o conving, am dus-o sa faca nanitza, ca am intrebat-o daca vrea, iar dupa citeva secunde a inceput concertul 

si nici nu m-a lasat sa-i masej gingiile cu crema, tzipa mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, maaaammmmmmmmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaa 

, asha ca daca nu mai apar in seara asta, stitzi unde am disparut ![]()

diadaniela spune:
sara buna ,gagici!
Cami ,m-ai ucis! tu cu inimoara rosie la nick si nu stiai cine e Barbye? 
Bia,vreau si eu zapadaaaaaaaaaaaaaaaa!
azi am foast la Mall sa-mi cumpar carti si n-am rezistat si mi-am luat o geanta supeeeeeeeeeeeeeer!i am so happy!!!
sotu' nu stie.i-am scos hartiile din ea ,le-am aruncat ,mi-am mutat lucrurile din geanta veche in ea si pe aia veche am facut-o mototol si am pus-o langa carti.
nu e zgarcit al meu sot,da' m-ar fi intrebat de ce noi femeile avem nevoie de nspe mii de genti si n-aveam chef sa-i explic a mia oara cum functioneaza femeile si ca gentile sunt vitale pt noi.![]()
el saracu' zice : domle ,cumpara-ti genti ,dar fa-ma sa inteleg ce faci cu atatea.
cica si-a intrebat si colegele daca au genti multe si le-a pus si pe alea sa-i explice de ce au nevoie de mai multe genti.
de!are si el o nelamurire!
edit: ups! am uitat sa va multumesc de urari!
sunteti voi prea dragute!![]()
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
Bi la mine nu mai e cinematograf demuuuult

Bananutzo sa stapanesti geanta sanatoasa.
diadaniela spune:
da' veniti ,frate,la Bucuresti ca aveti aici Multiplexuri de va plictisiti.iti cumperi popcorn ,pepsi si ...enjoy !
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Bimilit spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
da' veniti ,frate,la Bucuresti ca aveti aici Multiplexuri de va plictisiti.iti cumperi popcorn ,pepsi si ...enjoy !
banano , nu zice de 2ori ca io-s prezenta
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
diadaniela spune:
pai ,Bia,tu blonda ,ea blonda!
Dana