Inseminare (8)
Raspunsuri - Pagina 8
inuta12 spune:
liana30..felicitari si un bebic sanatos. sarcina usoara.
Fetelor dar ce de vesti bune..parca toate suntem puse pe treaba (eu stagnez momentan ca facem protejat,din motive de brontozaur..o sa ne reluam activitatea in aprilie tocmai,.imi vine sa mor cand ma gandesc cat timp pierdem)...Ma bucur tare de vestile astea...faceti inseminari..nu pierdeti vremea..uitati-va ce bucurie pe fetele noastre..bravo..ne inseninati ziua..
pupici o mie
madlen spune:
Buna, fetelor! Am si eu o intrebare: Stiti cumva daca un betahcg de 3.23 in ziua 15 dupa IUI, in Z29 a CM imi poate da vreo speranta?
Bonitta spune:
Fetelor,
Nu stiu ce sa cred...mi-a intarziat ciclul, sunt prima zi de intarziere, n-am nici un simptom inca. Mi-am facut un test Barza in Z 25 dar a iesit negativ. Acum astept sa vad ce se va mai intampla. O sa-mi iau azi inca un test, sa-l fac diseara...
Micky, va pup pe toate si o sa va tin la curent.
catty spune:
LIANA, FELICITARI IUBITA. CAT MA BUCUR PT TINE SCUMPO. MERITAI O VESTE ASA BUNA DE INCEPUT DE AN.
Eu nu mai inteleg nimic fetelor. Dimineata am mai facut un test de sarcina, care a iesit negativ. Sanii mei au inceput sa se mareasca, am niste scurgeri pe care pana acum nu le aveam, am greturi si stare de somnolenta, intr-un cuvant am tot tacamul de sarcina. Nu stiu ce sa mai cred. Oricum maine ma duc la eco in speranta ca se va vedea ceva si o sa scap de stresul asta. Si daca la eco nu se vede samburelul mai am de asteptat pana luni cand iau rezultatul la Beta HCG.
mBuca, procedura la IA este urmatoarea: sperma recoltata se triaza, adica spermatozoizii buni se separa de cei cu malformatii. se trateaza cu o substanta si se baga la centrifugare pt a ajunge la maturitate si a avea o mobilitate buna. Apoi se injecteaza sperma astfel obtinuta in uter printr-un cateter micut. Durerea este asemenatoare de cea din prima zi de ciclu. Apoi mai stai putin pe masa si esti gata de asteptat 2 saptamani pt a vedea deznodamantul, Succes.
Pupici tuturor
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
nucutza spune:
Catty, te felicit si eu, pt. ca eu cred ca esti . S-ar putea sa nu se vada nimic la eco, ca-i prea mic.
Aurel, tin pumnii.
Pup toaaate fetele.
dj_mama spune:
catty, sa dea Domnul sa fie bine; Doamne ajuta!
te sfatuiesc sa mai faci inca un test bhcg din 2 motive: oricum trebuie la inceput sa supraveghezi ritmul de crestere si testul asta negativ sper sa fie unul prost; nu trebuie sa te sperii dar dc bhcg scade poate fi si o extrauterina; la eco mai mult ca sigur ca nu va fi concludent; ai grija!
iazminn, sunt sanse egale sa curga de la bb sau dereglare de prolactina (mie 10 ani mi-au curs dupa nastere)
catty spune:
DJ MAMA, maine ma duc la eco sa vad daca apare sau nu endometrul. Daca endometrul este prezent, atunci clar nu e sarcina, ci o dereglare hormonala. Daca nu se vede endometrul atunci bb e prins in burtica. Eu testul l-am facut azi dimineata la ora 3. Am inteles insa ca hormonul sarcinii se secreta in urina undeva pe la 6-7 dimineata. Ce parere ai de asta? Eu nu stiu ce sa mai cred si sper din tot sufletul ca maine sa aflu ceva cat de putin ca sa pot sa ma linistesc.
Pupici tuturor.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
bubulina1 spune:
catty, iubita, felicitari din suflet pentru ! Eu zic ca esti in toata regula daca testele sunt pozitive! La dereglare, nu vezi mai mult de o linie, crede-ma ca stiu ce spun! La eco nu o sa se vada decat o pata mica in uter. Asa ca hai mai repede cu vesti bune!
Bubulina
Speranta moare ultima!
catty spune:
BUBULINA, multumesc de incurajari. Dupa testul negativ de dimineata, care a fost un Sure Check, am mai facut la pranz un Femina tip stilou care a iesit slab pozitiv. Din cate stiu eu Femina sunt cele mai proaste teste de sarcina de pe piata, asa ca nu inteleg ce de nu iese macar slab pozitiv un test care costa 12 ron si iese unul de 5 ron? Sunt eu mai ciudata din fire si hormonii mei mai lenesi?
Astept ziua de maine cu sufletul la gura si sper sa fie totul bine.
Pupici tuturor.
catalina
danotino spune:
CATTY, stai linistita, sigur e bebe! of mai bine veneai
in bucuresti sa faci bhcg-ul si te linisteai.
eu ziua1. mi-a venit mai devreme cu 2 zile.
m-am programat deja la eco la giulesti pe 9 februarie.
micky, te pup si sper sa fie ok luna asta pentru amandoua.
aurel cris tin pumnii!
bubulina ma bucur ca ai inceput sa ne scrii iar.
va pup pe toate fara nicio exceptie.
danotino