Inseminare (8)
Raspunsuri - Pagina 6
marryan spune:
Catty iti multumesc tare mult, osa incerc sa dau paginile mai in urma sa vad ce si cum ai scris ca nu am citit inca.
Iti multumesc si pentru rugaciuni, le am primit!!!
Te pup si sa ai grija de tine!!!!
marryan
Bonitta spune:
Buna, fetele!
Felicitari Catty!
Imi pare rau de vestile proaste, Micky, dar nu-ti pierde speranta, o sa vezi ca in curand ne vei da si tu vestea cea mare.
Fetelor, am si eu o intrebare: utrogestanul are ca reactie intarzierea ciclului?
iazminn spune:
Dragelor, ajuatati-ma cu un sfat , va rog. Nu stiu ce se intampla cu mine. Tocmai am observat ca am o scurgere din sanul stang. Oare de la ce sa fie. Mi s-a mai intamplat asta anul trecut dupa ce am facut FIV( eu cred ca atunci am ramas dar am pierdut sarcina, deoarece la 2 sapt dupa FIV am avut BHCG 17). Atunci poate o fi fost de la stimulare dar acum nu am mai luat absolut nimic. Ultimul CM l-am avut pe 20 dec. La 2 sapt m-am trezit cu o mica scurgere ca atunci cand iti vine CM care a fost ff putin, iar de atunci nimic. Insarcinata nu cred ca sunt ca mi-am facut un test Barza in ziua 30, seara si unul Narcis vineri seara si ambele au fost negative. Ma nelinisteste aceasta scurgere din san. Va rog daca stiti spuneti-mi de la ce ar putea fi. Sa fie oare de la prolactina marita? Dar are vreo leg cu intarzierea CM? Va multumesc si scuze ca m-am intins asa mult
catty spune:
IAZMINN, parerea mea iubita este sa iti faci un Beta HCG sa vezi ce si cum. Testele barza si narcis sunt destul de putin sensibile la Hcg si este posibil ca la tine hormonul sa creasca mai putin.
Eu continui sa cred ca la tine e sarcina iubita. Hai ia-ti inima in dinti si fa un test de sange.
Dragele mele eu ma pregatesc sa plec acasa.
Pupici tuturor. Vorbim maine
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Micky2007 spune:
marryan, bonitta va multumesc pentru incurajari, ce sa fac, voi trece si peste asta. Dar stiu ca daca nu ne lasam, vom reusi cu toate in curand.
iazminn ti-am spus ca si eu cred ca este sarcina. De ce nu faci un test de sange. Este 500 mii si ti-l da in aceeasi zi. Pupici
Micky
aurel_cris spune:
Catty felicitari,ce bine ca mai reuseste cite una din noi ca sa putem merge si noi mai departe,iau incet si ai grija de tine si de bulinuta ta.
Donatino,Micky deci pt IA dubla nu este nimic special,trebuie sa ai cel putin 2 foliculii am inteles,iar cum la mine nu se sparsesera simbata,DR.Cocei a intrebat daca mai vreau sa faca si astazi una.Va dati seama ca nu am zis nu,deci azi am mai facut una si acum incep sa numar zilele.
Cind imi faceau hirtiile,m-am imprietenit cu o fata foarte draguta care facuse un HSG,venise la dr.Cocei sa le vada.Saraca nici nu se astepta la ce urma sa ii zica dr.,trompele erau strangulate si ia zis singura sansa fertilizarea.Mi sa rupt inima pt ea,cauta sa fie puternica,avea lacrimi in ochii,nu se aspertase la asa ceva,la 30 de ani.....Toata ziua m-am gindit la ea............
Fetelor sa stiti ca DR Cocei pleaca in concediu pina pe 16 feb am inteles.....miine este ultima zi in care o mai gasiti la Giuly
Iazmin sincer nu stiu ce sa zic,consulta urgent un medic
Marrina merci pt urari
Si acum fetelor la toate nu va enumar ca nu vreau sa sar pe nimeni.
Apropo eu cu cine inumar zilele??????
Micky2007 spune:
aurel_cris chiar ma gandeam sa iti dau un PM sa te intreb de IA dubla, dar acum am vazut ca ne-ai ajutat cu un raspuns. Eu stiam ca tu ai facut IA dubla si acum ca ai ajuns in tara ai facut din nou. Sper din tot sufletul sa iti reuseasca. Din pacate acum nu pot numara zilele cu tine, dar sper sa ai un raspuns pozitiv inaintea mea.
Trista stirea pe care a primit-o tipa de la Giulesti. Este groaznic.
Crezi ca se merita sa facem IA la Giulesti, am auzit ca procedura este aceeasi. Imi pare rau ca pleaca Cocei in concediu, poate imi prepara ea gigeii. Pupici
Micky
iazminn spune:
Fetelor, multumesc pt raspunsuri.As mai strica un test Barza, credeti ca acum seara are relevanta?Sau mai bine astept pana maine dimineata cu toate ca nu mai am rabdare. Pupici
marrina spune:
iazminn Daca nu e de la hiperprolactinemie sigur e de la .
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina