Inseminare (8)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor, la mine nu sunt chiar asa de roz lucrurile. De aseara am dureri mari care nu au cedat nici dupa injectia de gravibinon, nu pot sta in fund de durere si nici nu pot merge. Mi-am sunat dr si diseara la ora 9 ne intalnim in Bucuresti la Clinica sa vada ce se intampla. Mi-a spus ca sunt 2 variate: ori este SEU ori este iminenta de avort. Macar vad daca chiar sunt insarcinata sau este alarma falsa si stabilim ce e de facut.
Pupici tuturor si succes

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

bebekom, eu am facut cu matei la cfr2, trimisa de tutu,
anul trecut in iunie.am mai facut o IA in decembrie cu dr cocei, iar luna asta voi face la giulesti sau la dacia, dar nu stiu cu cine. stiu ca dr cocei este in concediu. voi vedea pe 9 la eco...
iti tin pumnii sa iasa.
catty, cum sa fie alarma falsa ? atat intarziere?
fetelor va pup pe toate.

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

catty Iti tin pumnii ca sa fie totul bine cu tine si cu .

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!

marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Catty, multa bafta. Te asteptam cu vesti bune. La mine nici o schimbare. Temperatura de dim 37 in ziua 43 a CM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

catty, la asemenea afirmatii din partea dr. trebuia sa-ti dea no-spa care-ti si potoleste durerile si probabil esti deja pe utrogestan, ca numai stiu ...
ia no- spa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali spune:

Catty, iubito, sper sa ne dai o veste buna.Doamne ajuta sa fie totul bine.
Felicitari Liana.Scuze pt intarziere dar din lipsa de timp intru mai rar pe forum.

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

catty, sper sa fie totul ok maine. si eu zic sa iei no-spa.
unele sarcini mai provoaca dureri, asa ca eu zic sa nu fii asa de panicata. ma rog pentru tine sa fie totul ok.
micky, pe unde esti?
ali
of, iazmin ce e cu tine? poate e bebe...

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iazminn spune:

Caty, ai venit de la dr? Ce ti-a zis? Asteptam vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Doamne ajuta sa fii bine, Catty

Poze Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinidoini spune:

Catty, iti multumesc direct si din inima!Posibilitatea ca la tine sa se fi prins la a doua IA m-a scos din "fantana" unde cazusem, adanc rrau de tot, dupa ce prima mea IA a iesit negativa.

Te rugam sa iti pastrezi optimismul, datorita tie eu si multe altele nu ne pierdem speranta si continuam sa visam la ziua cand vom vedea cele doua liniute magice. Nu te gandi la adoptie ca masura disperata, ci eventual doar ca un act din inima, pentru a-ti intregi familia cu un sufletel ratacit, alaturi de copiii tai sange din sangele vostru.

Te imbratisam si iti dorim bafta! Eu una m-am hotarat ferm sa facem si luna asta IA, si lunile viitoare, de oricate ori e nevoie, nu ma las pana nu am bebe!!! E dorinta mea secreta de la miezul noptii la Revelion 2007:-)), o impartasesc cu voi pentru ca sunt sigura ca ati avut si voi the same New Year Resolution....

Mergi la inceput