problema

buna ziua, e prima oara cand scriu pe acest forum deoarece am o problema: cand eram mica ma balbaiam din cauza grabei,acum nu ma mai balbai dar ma blochez nu mai pot sa scot nici un cuvant.
as vrea sa merg la un psiholog sau la un dr homeopat.imi puteti recomanda un dr?va multumesc si sper sa nu radeti de mine
Raspunsuri

ciubaka spune:
Nu rade nimeni, scumpa. Nu stiu nici un psiholog bun, dar iti recomand un homeopat de exceptie. Se numeste Mariana Trifa, iar tel de la cabinet este 319.74.95. Din pacate, e foarte aglomerata, iti va face programare de-abia peste cateva luni, sau te pun pe o lista de asteptare si daca renunta cineva la consultatie, te suna pe tine. Eu eram depresiva si anxioasa cand am ajuns la dansa, acum sunt mult mai bine. O sa-ti faca mare placere sa o cunosti, e si un om foarte bun, bland, care stie sa te asculte, sa te faca sa te simti in largul tau.
Multa sanatate, sa fii bine!

corinadana spune:
Sau logoped?
Mult succes!
corinadana mama Ralucai
http://community.webshots.com/user/corinaraluca

goldi spune:
Si eu am avut ceva asemanator - parintii nu observau nimic pt ca acasa eram guraliva si dezinvolta, dar de fata cu strainii, uneori imi gaseam greu cuvintele.
Pe masura ce am imbatranit si am devenit mai sigura pe mine, a trecut.
Nu spun sa astepti, mai ales daca e o chestiune deranjanta, ci doar sa o privesti si ca pe o mica lipsa de incredere in sine si incerci sa te educi singura.
Succes!

alinacs spune:
Ceea ce povestesti ca ti se intampla este foarte succint, dar, parerea mea este ca aceasta se prezinta ca o problema a psihicului pe care nu o poate rezolva un medic homeopat. De aceea, iti recomand sa apelezi la un psihoterapeut care te poate ajuta sa-ti recapeti increderea in tine, motivul principal al blocajului emotional.

Principesa spune:
Eu sunt psihoterapeut. Daca doresti date de contact, imi poti scrie pe PM
Cumva o fi sa fie ca niciodata n-a fost sa nu fie cumva
Nu este niciodata prea tarziu sa ai o copilarie fericita

Raluca_ios spune:
quote:
citat din mesajul lui vioana
buna ziua, e prima oara cand scriu pe acest forum deoarece am o problema: cand eram mica ma balbaiam din cauza grabei,acum nu ma mai balbai dar ma blochez nu mai pot sa scot nici un cuvant.as vrea sa merg la un psiholog sau la un dr homeopat.imi puteti recomanda un dr?va multumesc si sper sa nu radeti de mine
In primul rand chiar nu ai nici un motiv care sa te faca sa te rusinezi sau sa te simti aiurea...cumva ma regasesc in cuvintele tale. Am avut si eu o chestie asemanatoare...si am mers la un psoholog. Uite: parerea mea e sa intri pe http://www.psihodiagnostic.ro, iti faci o parere despre tot ce se intampla acolo, iar undeva in josul pag gasesti datele de contac a unei persoane minunate: Ileana Voicu, o femeie de milioane cu care discuti si e bine!!! Eu asa am facut. Vreau sa aud vesti de la tine@