** Mamici aspirante din nou** (22)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mihaela Amalia suntem alaturi de tine.Imi pare tare rau ca s-a intamplat asa.Dumezeu iti va da putere sa treci peste asta si vei vedea ca in curand vei fi graviduta.

Ioana ti-am trimis pm.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Draga mea Clau chiar m-ai impresionat! Uite, tu ai reusit sa faci un lucru pe care eu doar mi-l doresc... chiar ma gandeam sa recitesc ce scriam pe atunci. E drept ca am avut si momente mai bune si mai putin bune in asteptarea puiului, insa o sa vezi ca mereu spuneam un lucru: el e undeva acolo si isi asteapta randul. Asta a fost imaginea care m-a urmarit mereu: ca este undeva, dar nu e inca randul lui. Cred ca am vazut prea multe filme, nu? Ce sa spun, trebuie sa dam farmec asteptarii, pentru ca altfel ajungem de ne supunem ei si asta nu e bine. Am avut momente de depresie in toata regula si numai mamicile si prietenele noastre de aici stiu cum m-au adus iar pe linia de plutire. Eu cred ca iti face bine sa citesti astfel de lucruri pentru ca iti dau si tie forta de a continua sa speri si de a lupta cu asteptarea si cu timpul. Iti multumesc tare mult pentru gandul tau bun!

Baby pe mine 2 lamai cu miere si 2 paracetamol m-au scos intr-o singura zi dintr-o viroza care parea sa nu ma ocoleasca. Incearca si tu, poate merge.

Pisoiul asta mic de Tudor a inceput sa fie cam sacait, nu stiu daca or fi colici sau e doar placerea de a sta in brate. Noroc mare am ca tata e mereu la post si cum cedez eu, vine si preia nepotul. Si ce nepot, ca ieri s-au implinit 4 saptamani de cand ne-am vazut la ochisori prima data.

Va pup. Sa aveti o seara linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

CLAU si SIM multumesc mult pt. grija am luat paracetamol si ceaiuri si am dormit pana acum.
sper sa ma fac bine. pa amandoua.
fug la si dupa la ca acum m-am trezit.
mai scriu dupa daca mai sunteti pe aici.

VREAU UN IN 2007!
http://tt.lilypie.com/kAkep2.png
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Fetelor, ce cautati pe pagina 3? Unde sunteti? Haideti la prezenta...

Sim, Irinel, Baby, Mihaser,Asi, Elyanne, Cornelia, Delia, Paxela mai dati un semn de viata! Va rogggggggggg.

Si sa dau si eu raportul, sunt deja Z 6 si am inceput cu activitatile de procreere inca din Z 4. Nu vreau sa mai scap nimic luna asta. Sunt pusa pe fapte mari.
Eu am uter retrovers, imi dati ceva indicatii speciale?

Sim, ce frumos! 4 saptamani de cand a iesit din burtica de la mami are Tudor! Sa-i dea Dumnezeu multi, multi, multi ani alaturi de familia lui draga.

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

CLAU am inteles ca trebuie sa si pe urma sa stai pe burtica.

VREAU UN IN 2007!
ROXANA

Mergi la inceput

dar din 2 in 2 zile sa nu obosesti , da?
mie mi-a mai trecut raceala ,dar am stat si azi acasa.
Z21 DIN 28 SI Z7 DPO.
TB LA 7 DIM. 37.3.

VREAU UN IN 2007!
ROXANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Ma scuzati ca nu am mai postat nimic insa m-au luat pe sus evenimentele...si azi am facut un test clr blue care a iesit negativ ...Daca l-am facut cumva prea devreme se poate sa iasa negativ chiar daca sunt insarcinata?

Va pupacesc si sper sa fiti mai norocoase decat mine!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Bun gasit! Cum azi se implineste luna (teoretic), am fost la doctor sa ne masuram, cantarim si sa vedem ce avem de facut in continuare. Ei, dragele mele, uriasul meu nu se dezminte: are 5.100 kg si 58.5 cm! A crescut nu gluma, de la 52 cat ziceau in maternitate ca are. Dar parca as inclina sa cred ca nu mi l-au masurat bine acolo, ca nu e logic sa creasca atat de mult intr-o luna. Am vazut si eu ca s-a lungit, cand il imbrac cu salopetele care ii erau mari si acum ii sunt bune, dar parca nici asa o diferenta nu vad.
In rest, suntem mai bine, raceala mai da foarte vagi semne si ar face bine sa se duca pentru ca sambata am vrea sa vedem impreuna serbarea surioarei. Eu cel putin trebuie sa merg sa bocesc regulamentar ca in fiecare an (un lucru e sigur: n-am nicio sansa sa rezist cand o aud cu cantecelele alea de ziua mamei).

Clau saru'mana mult de tot! Sa dea Domnul! Tu stii cand ai ovulatia? Ca ar fi bine ca o saptamana inainte de perioada fertila sa faceti pauza, iar cand se apropie, adica 2-3 zile inainte, sa incepeti "activitatea". Dar cam cum zicea si Baby: o zi da, una nu. Mult succes si tinem pumnii!

Baby ma bucur ca te simti mai bine si in plus, vad ca si TB e ok. Stau in continuare cu pumnii stransi si sper sa vii cu vesti bune!

Mihaser sigur ca se poate ca testul sa iasa negativ, mai ales daca l-ai facut inainte sa fi intrat in perioada de intarziere. Mie in ziua 27 (din 28) mi-a iesit vaaaag pozitiv, asa ca mai bine asteapta cateva zile si mai pune un test la treaba. Tin pumnii!

Va pup, sa aveti o zi linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Sim, felicitari pentru cele 5.100 kg si 58.5 cm de puiut iubit! Ma bucur tare pentru tine. Si sa aveti o serbare frumoasa cu bocete de fericire, emotie si duiosie. Pup amandoi copilasii frumosi!

Eu da , stiu cand este ovulatie, cam intre zilele 13-15, ciclul fiind cam de 25-27 de zile. In multe luni am prestat doar in zilele din jurul ovulatiei,mai bine spus inainte de ovulatie cu cateva zile si inca 2 zile dupa. Si totusi nu s-a prins inca. M-am gandit acum sa prestez toata luna dar la 2 zile cum a zis si Baby, nu in fiecare zi ca e prea mult. Incerc si eu in toate felurile, nici eu nu stiu ce sa mai fac...Se implinesc in curand 10 luni de incercari esuate!

Baby, te astept cu testul pozitiv, temperatura e foarte buna, important este sa se mentina ridicata si atunci succesul este asigurat.

Mihaser, este posibil sa fie devreme. In ce zi esti? Ai intarziere sau vrei sa afli inainte ? Eu iti tin pumnii sa fie pozitiv urmatorul test.

Va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa!

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salutare!

Clau ultimul ciclu menstrual l-am avut in 30 ianuarie (dar prin 23 ar fi fost normal sa-l am) si ovulatia in 15 februarie asa ca am facut testul in 27 februarie...Si data trecuta cand am ramas gravi primul test-unul barza...a iesit negativ, apoi am luat altul mai scump(gen sure check) peste 2 zile si ala a iesit pozitiv.

Sim multumesc ptr raspuns si felicitari ptr puiutul tau si la mai multe lunite!

Fetele mai stiti ceva de Mariana? Presupun ca a iesit din spital!

Va pup si va asigur ca daca am vreo veste revin. Tin pumnii tuturor sa iasa totul ok.

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput