Alocatie

Alocatie | Autor: martha78

Link direct la acest mesaj

Aveti idee cui ar trebui sa ma adresez pt a primi alocatia pe luna noiembrie daca postasul nu mi-a lasat aviz si banii au fost trimisi retur?
Eu stiu ca postasu' ar trebui sa vina acasa si sa lase alocatiile, insa la mine n-a venit niciodata si de data asta nu mi-a lasat nici aviz

ma fac din ce in ce mai mare

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

trebuie sa te duci la directia de munca a sectorului din care faci parte cu ultimul cupon de alocatie si cu copie de pe buletin si o sa o primesti dupa o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Merci, Angela..insa se pare ca e ceva mai complicat de atat, tre' sa vorbesc cu diriginta si apoi nu stiu exact..sa merg undeva pe Calea Mosilor..de fapt decat sa umblu atata pt o amarata de alocatie..ma lipsesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Asa mica cum e este dreptul copilului tau.

Mergi acolo si vorbeste cu ei sa-ti trimita alocatia la o banca agreata de ei. apoi iti deschizi cont acolo si scapi de drumurile lunare la posta in caz ca nu vine acasa.
eu asa am facut si ma duceam o data pe an la banca sa vad daca nu cumva nu au sarit vreo luna.

Am desfiintata contul din banca in momentul in care a implinit 7 ani si a inceput sa ia alocatia prin scoala.

La 250.000 pe luna cred intr-un an se fac de 3.000.000 iar in sapte 21.000.000 bani pe care ii poti folosi cand intra la scoala pentru rechizite si alte dorinte ale lui.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Viviana, stiu ca e dreptul copilului..ma gandeam sa renunt doar la alocatia de pe luna noiembrie, nu definitiv
E o solutie buna si o sa-mi fac si eu un cont si asa va fi mult mai lejer..nu am stat sa ma gandesc cam cat s-ar strange intr-un an oricum e o suma care i se atribuie fiecarui copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Am si eu o intrebare..ce trebuie exact facut la banca pt alocatia copiilor pana la 7 ani?
Eu tocmai am nascut,mi-am facut card la BCR la sfatul unei alte mamici(si mie mi se pare prea complicat cu postasul) si azi am trimis-o pe mama sa depuna actele pt alocatie.
Si i-a zis tanti de acolo ca are nevoie de un extras de cont pe numele copilului?!?
Acum nu stiu daca a inteles mama bine ca ea e paralela cu carduri,banci si alte alea...la ea banii tre sa stea in portofel,nu intr-o bucata de plastic sau tanti de la primarie nu prea stia despre ce vorbeste

Adinush de Ayleen-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurora56 spune:

Cea de la primarie stie despre ce vorbeste .Trebuie sa te duci la bcr si sa ceri extrasul de cont de la contul de card sau poate ai unul pe acasa daca atunci cand ai facut cardul ai bifat obtiunea sa-ti trimita extrasul prin posta .Atasezi extrasul la cererea de alocatie si o depui la primarie .Daca deja ai depus cererea la primarie ,te vei duce la directia de munca si vei face cerere de depunere a alocatiei in cont si vei atasa extrasul la cerere ca macar dupa 2 luni sa-ti intre banii pe card.

poze1
poza2

Mergi la inceput