Mamici din Arad...??? (60)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Clau, . Luna viitoare straduieste-te sa fie pozitiv.

Acum am dobosu' la cuptor.
Doar eu salivez pe-aici ca (,)Calin a mancat in oras si nu i foame, dar il apuca pe el foamea mai tarziu.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ia uitati aici dobosul. Eu am facut dintr-un piept mic de pui de casa si mi-a ajuns doar pentru un rand, dar e de ajuns pt 2 persoane sa manance o data si noua chiar ne-a mai ramas putin ca nu suntem chiar asa mancai .

Mergi la inceput

Am facut azi niste poze aici.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)
poze

www.totsites.com/tot/bogdan_ioan" target="_blank">Gâza noastrã micã

Mergi la inceput

A iesit super bun dobosul. Calin chiar daca era super satul nu s-a rabdat sa nu manance. Eu am pus 2 straturi, pe maine nu cred ca vom mai avea.

Flavia, ce fain sta Bogdi pe burtica, ce grasunel e!
Exact asa se tine si Adelina de picioare.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Alina, a fost super dobosul, ai dreptate.

Bogdi nu e prea mare amator de stat pe burtica, da eu il pun zilnic. De grasunel ce sa zic, nu e nici gras da nici slab, avea doar 6,7 kg acum 2 saptamani, da are falcute . Ma distreaza ca se joaca tot timpul cu piciorusele. Inca nu le-a bagat in gura da mult nu mai are.

Clau .

Cu intalnirea mie imi este ok oricand.

Mergi la inceput

Heeeeeeeeelllllllllllooooooooooooooooooo! Ati disparut toate?

Mergi la inceput

Eu sunt prezenta, probabil tu te-ai culcat Flavia.
Am facut si eu poza cu dobosul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salut!
Ce credeti? am facut si eu dobos Eu l-am facut dintr-un piept mare si mi-au iesit 3 randuri. A fost super super bun (ma rog mai e ca a mai ramas cam jumatate). Noi l-am mancat cu compot de piersica si vreau sa va spun ca e genial. E prima oara cand mananc ceva cu compot. A fost sor'mea la mine si cum am uitat duminica sa-mi iau niste muraturi de la mami, atunci ea a vrut compot si am incercat si eu. GENIAL
Io n-am poze cu el Nu ca n-am avut intentia dar asa ne-am aruncat la el ca am uitat complet de poze.

Gabi si pentru mine e ok saptamana viitoare, asta in cazul in care organizati intalnirea dupa masa, daca nu, nu e nici o problema

Azi merg in Vlaicu la Raul si probabil trecem si pe la Ioana. Ii transmit salutari de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Salutari !

Mie nu mi-a mers netul ieri , asa ca nu am putut intra.Ma bucur ca v-a placut dobosul , sunteti mortale cu pozele , adevarul e ca si eu i-am facut poza dar cand le-am descarcat in calculator le-am sters .

Apropo de cantitati , Mel nu a mancat niciodata cantitatea precizata pt varsta ei .Cand era de 5-6 luni manca la pranz un borcanel de 80g de piure de legume , eventual inca putin din altul si asta fara supa.
Flavia e super dragalas Bogdi, mi-aduce aminte de Mel , nu e slabut -nici gras , numai bine.Picioruse si manute grasune are, fericit e,de mancat mananca , asa ca ....nu ai de ce sa-ti faci probleme-asta daca-ti faci
Clau imi pare rau ca nu a iesit pozitiv testul, dar tit it se intampla sa-ti intarzie asa de mult ciclul ? sau nu-l ai regulat ? era prea frumos sa se intample asa pe neasteptate se pare ca tre' sa munciti nitel .Asteptam vesti de la Ioana .
Claudia vrem poze de la ziua Anei Maria ! sper ca nu asteptam dupa ele cat ati asteptat voi dupa ale mele

LA MULTI ANI ! Alex sa fii sanatos , voios si cuminte la parintii tai, Miha sa va traiasca feciorul !

Melania (14.01.2005) si mama Carmen

poze

Mergi la inceput

Buna dimineata!

La multi ani Alex!

Clau, deci si tu ai facut dobos?!

Carmen, mersi de incurajari cu mancarea, imi face tare bine sa aud din experientele voastre.

Eu m-am trezit mai dimineata (la 9,30)ca a venit cineva sa-i fac o injectie si acum pic de somn, Adelina nu s-a trezit inca.

Mergi la inceput