Iasule, mandra cetate (49)
Raspunsuri - Pagina 31
l_carmen2003 spune:
Cu intarziere, dar n-am prea fost pe aici 
Raisei-Stefana si Ioanei Catalina! Si
Anasol
Toate bune, sanatate si multa fericire! Paula, 
ralnied1 spune:
Carmen, poti sa il suni oricand. Nu e absolut nici o problema.
El oricum le are in permanenta la el...
"In ochii tai, o lume se ascunde.../ Incorsetat in patimi si placeri,/ Finetea pielii tale ma patrunde,/ Ca un balsam de nebunii, stingher.../ Te-ascunzi in apa marii inspumata/ Si luna s-ar opri de te-ar vedea,/ Iar inima ar inceta sa bata/ Si ma cufund in existenta ta.../ De-ai fi ecou, ar suspina tacerea,/ De-ai fi o floare, fluture as fi,/De-ai fi tu vis, mare mi-ar fi durerea,/ Cand vraja noptii iar s-ar risipi.../ Te pierzi in nimicimea unei clipe,/ Iar eu ma pierd in tine, cucerit,/ Cad prada rezonantei infinite.../ E Steaua Nordului la rasarit..."
adi69 spune:
Buna dimineata.
Va invit la un nescafe 3 in 1.
Eu dorm pe mine .Ma duc sa beau cafea poate ma dezmeticesc..
Nu face nimeni capitol nou?
Adriana si-atat...
Stefana spune:
quote:
Originally posted by Adriana_78
Buna seara si de la noi!
Am venit si noi de la doctor cu bolnavul inchipuit. Doct. a zis ca Lara n-are nimic, ci merge doar mai saltat.
Culmea ca acum in cabinet, mergea tare bine. Nu se observa nimic. Doct. s-a uitat cam crucis la noi, ca eu cu mama o dadeam intr-una ca de 2 zile merge schiopatand. In fine, bolnavul inchipuit topaia de zor pe acolo, s-a urcat pe-un scaun, radea, cum sa-l convingem pe bietul om ca are ceva?!
Acum nu stiu ce sa mai zic. Am platit o gramada de bani pe consultatie si am plecat cam sceptica de acolo.
Ma bucur sa nu aiba nimic, nu inteleg insa de unde mersul asta ciudat.
va dorim o noapte linistita
Adriana si Lara
Exact asa a patit mama mea cu mine. Cred ca aveam 7-8 ani. Si tot timpul imi spunea ca merg urat, neingrijit, ca arunc nu stiu cum picioarele. Si hai la doctor sa te vada, ca poate ai ceva. Eiii, si cand m-am vazut eu in cabinet pusa la parada, am inceput sa merg unduios si sa dau din solduri, de a dat-o doctorul pe mama afara zicandu-i ca e nebuna, ca asta e mers de miss, ce nu-i convine? Ce m-a mai certat mama dupa, ca am facut-o de ras.
Si chiar imi amintesc scena. Normal ca, stiind ca sunt studiata, am mers cum stiam eu mai bine. Ca doar eu stim cum merg cand nu ma gandeam la asta?
Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice
cenia spune:
Salut,
La maternitate chiar este campanie pentru testul Papanicolau gratis?
Cica a mai fost si anul trecut si era doar pentru pensionari!
A verificat cineva?
Cit ar costa in mod normal sau la cabinetele particulare?
amironeanu spune:
Nu stiu de maternitate, dar stiu ca dr. Grigore face la ea la cabinet si nu este scump deloc. O colega a fost la control, ecografie si test Papanicolau si a dat 60 de lei.
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
alic spune:
quote:
Originally posted by cenia
Salut,
La maternitate chiar este campanie pentru testul Papanicolau gratis?
Cica a mai fost si anul trecut si era doar pentru pensionari!
A verificat cineva?
Cit ar costa in mod normal sau la cabinetele particulare?
da, Cenia, la maternitate se face testul Papanicolu gratuit; stiu din surse sigure, a fost o prietena de-a mea; se face la cabinetul de planificare familiala dimineata intre 8 si 10; n-am auzit nimic de grupe de varsta privilegiate; de ex. prietena mea e salariata si are 32 de ani;
am auzit ca se face campanie la greu prin scoli si licee;
nu stiu insa pe ce perioada se mai face gratuit, dar maine ma duc in maternitate si pot sa aflu;
p.s. din cate am inteles, in mod normal testul costa cam 600 de mii
adi69 spune:
Nu e atat,eu l-am facut in ianuarie.M-a costat 250 de mii,dar bineinteles ca daca mergi la privat trebuie sa platesti si consultatia..vre-o 400
Adriana si-atat...
elbi spune:
multumesc adi! o sa mergem in weekend, caci din motive de garda s-au anulat planurile mele. termin si eu sambata sesiunea si dupa aceea vine si vacanta.
da. costa cam cat a zis adriana. o colega l-a facut inainte de sarbatori si i-au zis ca dureaza 2 luni
pana vine rezultatul...
frumoase torturile, adi... na, ca in sesiunea asta m-am ingrasat si eu si sunt la cura...
multi pupici!