Iasule, mandra cetate (49)
Raspunsuri - Pagina 28
mephala30 spune:
Simona, ai avut vreo experienta neplacuta la acea clinica, de langa Mitropolie? 
Mephala-Zuzilici-Sigrid-Nastad
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Simona, ai avut vreo experienta neplacuta la acea clinica, de langa Mitropolie?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
personal nu am avut experiente acolo, insa am lucrat o perioada la ei. nu as recomanda nimanui sa mearga, mai ales cand e vorba de copii. poate de atunci s-au mai schibat lucrurile, dar nu prea cred. daca nu vrei sa mergi la spital, este clinica pedilife care are conditii foarte bune si la care lucreaza cei mai buni pediatri din iasi. au si un site www.pedilife.ro
multa bafta si ai grija de puiutul tau.
Simona
14+
Mara/Mateipoze
g_ioana spune:
Paula si io sunt interesata de subiect,mandra mea are 2 ani si 7 luni si cred ca ar fi incantata!Eventual putem face prin rotatie la fiecare copil acasa(daca nu-i este greu surorii tale)si te mai scapam s pe tine de "musafiri" saptamanal!
Btw,de clinica Providentza,colega mea fost cu pustiul la scos amigdale si dupa ce a fost la Sf.Maria la ORL unde era numai rromi si mizerie,a fost la dr.Preda la clinica si a zis ca arata super si sala de operatie si terapia intensiva,foarte,foarte curat!
Simona nu-i nici o suparare,eu zic din auzite,nu din propria experientza!
Sanatate maxima
Moamaa ce torturi superbe,am sa ma inspir si io data viitoare sa-i fac un tort cu Barbie mandrei!
www.dropshots.com/day.php?userid=225059&cdate=20061230" target="_blank">filmuletz,gorodeii,
aripile mele
mephala30 spune:
Am sunat la Pedilife si mi-au spus ca n-au ORL. Mi-a recomandat tanti de la Pedilife clinica 'Providentza', dr. Preda.
Simona, astept raspunsul tau.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Simo78 spune:
Poate a dat totusi dumnezeu si au schimbat pe acolo....dr. Preda e foarte buna si draguta cu copii. mie nu mi-a placut cum arata sala unde se faceau operatiile, dar daca spui ca prietena ta a fost multumita, or fi schimbat! si ma bucur! in cazul asta nu am nici o retinere pt ca d-na dr. e foarte buna.
Simona
14+
Mara/Matei
poze
cenia spune:
AR FI FOARTE INTERESANT CE SPUI TU CU INVATAREA ENGLEZEI.....
Numai ca e greu de aplicat in practica... cel putin pentru mine.
Daca organizezi un grup as veni si eu o data pe saptamina si acum ar depinde ora.
Piciul meu are 1,10 luni nu vorbeste nici macar romaneste dar sunt o mama cu viziune!
amironeanu spune:
Buna!
Paula, super ideea, si noi ne inscriem, si putem sa ne intalnim si la mine. Am vazut si pozele, Raisa este o frumoasa, Cosmin un dulce si tortul superb! Si apropo de jucarii, ti le-a adus cineva sau ai facut comanda pe net si au venit acasa? M-ar interesa si pe mine, mai ales ca mi se pare ca au preturi rezonabile.
Eu am fost cu Stefi la dr. Preda, eu spun ca este un profesionist foarte bun, mi-a facut o impresie tare buna si mi-a scapat-o pe Stefi de muci (cel putin pentru o perioada). Nu stiu cum este sala de operatie.
Pupici,
Andrea
si Stefania
(13.08.2004)
Poze Stefi mai vechi si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
herra spune:
buna ziua tuturor!
m-ar interesa si pe mine actiunea cu limba engleza, cand stabiliti ceva sa dati amanunte.
dar din pacate pana atunci am nevoie urgenta de informatii cu privire la cel mai bun medic dermatolog din Iasi; singura recomandare pe care am retinut-o pana acum este dna Zbranca, la Roderma.
eu am mai mers la dna Branisteanu (Luminita), la Profesmed.
daca ar fi specializat si in dermatologie pediatrica ar fi si mai bine.
multumesc anticipat.
Cristina si Vlad 
mariussimiuc spune:
Paula,suna f interesant ceea ce spui tu.Eu as fi dispusa sa incerc,dar nu stiu cati sorti de izbanda o sa am,ca am un capos si jumatate acasa
...Dar vb Ceniei...sunt o mama cu viziune. ![]()
Miha