Sa mai si glumim - de-ale FIV-ului

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

mai pai am ras si in acelasi timp am plans......cum a mai spus cineva:sunt file ale vietii,va rugam dragi moderatori nu inchideti subietul,ne mai dezcresteste si noua fruntile,deci votul meu este pentru!

va spun si eu o poveste haioasa:cuplu infertil(dupa nenumarate fiv-uri s-au gata banii)sotul catre sotie:iubita mea eu imi doresc mult de tot un merceedes
sotia:bine dragul meu du-te la banca si cere un credit ca n-avem atatia bani economisiti.

merge sotul la banca face ce face si obtine creditul,isi suna sotia si o anunta ca a primit banii doriti pt mertzan,cand aude aceasta face ochii cat cepele,si ii zice sotului:bravo scumpul meu,stii eu te iubesc mult de tot dar ce-ar fi cu banii astia sa facem un trat de fiv si sa mergi sa ceri alt credit ca totusi eu imi doresc mai mult un bmw,iar daca voi ramane gravida si vom avea fetita iti promit ca-i pun nu7mele "Mercedes",sta sotul ce sta pe ganduri dar femeia isteata foc il face pe acesta sa fie de acord,dupa trat afla ca rezultatul este negativ,suferinta mare,revenindu-si ei din soc se hotareste sotul si-i zice din noi sotiei:iubita mea stii ca ziceai ca-ti doresti un bmw?la care sotia zice :da scumpule ar trebui sa mergi la banca sa ceri un credit,specifica ca mertzanica ta n-a vrut sa ramana la nevasta-ta,si acum nevasta-ta isi doreste un bmw,merge bietul sot la banca cere creditul i se aproba isi suna sotia iar aceasta ii spune:bravo iubitul vietii mele stii eu as vrea sa mai facem un trat de fiv iar daca voi ramane gravida iti promit ca daca e baiat ii voi pune numele bmw,sta sotul pe ganduri si fara sa reazlizez accepta propunerea sotiei,fac trat dar in urma acestuia afla din nou cu stupoare ca rezltatul e negativ,sotul suparat foc ca nu a ramas nici cu mertzanul nici cu bmw-ul ii zice sotiei poate totusi lui d-zeu nu i-a placut ca ma fost asa pretentios si m-am hotarat sa cer un credit pt un fiat,la care sotia zice:nu iubitul meu eu dupa atatea esecuri as prefera sa ceri un credit pe o vacanta,la care sotul:sigur scumpa mea si unde iti doresti safacem aceasta vacanta:la care sotia:stii m-am gandit bine de tot si ca sa ma pot relaxa cu adevarat as prefera sa o facem la aceeasi clinica de infertilitat unde am lasat mertzanul si bmw-ul.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Super subiect , sa ramina si din partea mea

DM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

de-abia acum am vazut subiectul
super tare!!!!
votez: PRO

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Acum am citit si eu subiectul.e super tare.m-a facut sa rad si mi-a dat idee de raspunsuri
S-a votat

Mcrissa in asteptarea mormolocului

Mergi la inceput