bahmutaenu prigoana
Raspunsuri - Pagina 3
liliana29s spune:
Am vazut-o eu la TV duminica la "Vreau sa fiu mare vedeta" si avea burtica. Chiar a felicitat-o pentru burtica prezentatorul emisiunii.
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
Dan Mihai 15Iunie2004
mira_m spune:
Are burtika deja? Ca are vreo doua-trei luni!
Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea ( mai 2004)
AM T'EI ANI!!!!!!!!!
ligia13 spune:
Mie nu mi s-a parut ca i se vede burtica, nu de alta dar un pic avea si inainte!
Si Dl Prigoana ca sa nu lase subiectul asta sa se raceasca s-a gandit sa faca un Reality Show:
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=177130
Eu si Raducu (22.04.2005)
Anca Wish spune:
Prigoana a spus acum la OTV ca iau 5000 euro/ora pentru acest Reality Show.
Doamne, cum castiga unii banii...
lunna27 spune:
Chiar in ce luna o fi??
Aseara a intrat in direct prin telefon cu D Diaconescu si printre altele a spus ca era sa piarda sarcina,asa ca deocamdata sta mai mult la pat,a renuntat la emisiunea care o avea la OTV,cica are un contract cu Antena 1,care va veni o ora,doua pe sapt ca sa o filmeze acasa(in viata de cuplu)atunci cand va putea ea si se va simti bine,cred ca ceva gen cum fac Columbenii.
Dana
claudela spune:
Astia doi nu merita nici o atentie din partea noastra. Sunt odios de penibili, ignoranti si imorali!
Si nu sunt singurii, li se alatura si cei doi Columbeni care au apucat pe la TV sa ne invete cum ar trebui sa arate viata intr-o familie.
Sa le fie rusine. Sunt atatia amarati in tara asta care au nevoie sa vada ceva de folos la TV, poate chiar educativ nu niste iresponsabili!!
XIO spune:
Mie imi place la nebunie de Prigoana, e nebun de-a binelea
Nu-i suportam pana nu l-am vazut pe el la cateva emisiuni observand ca are un simt al umorului debordant. E foarte tare omul asta
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
lulu_boches spune:
Prigoana a spus ca va scoate la licitatie "postul" de nas...
Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)