bahmutaenu prigoana

bahmutaenu prigoana | Autor: viana

Link direct la acest mesaj

Am auzit aseara ca urma sa fie la OTV doamna Bahmuteanu Prigoana. Ati vazut?Ce a zis interesant?Un sutien .. ceva..

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

M-am uitat putin... Hmm.. nimic interesant! Au aratat poze de la excursia din America pe care le comenta, a vorbit putin despre Zavoranca cu Pepe ca nu i-au ales pe ai nasi si asta nu-i deranjeaza.. ca-i intelege, ca nu sunt cel mai bun exemplu..etc.
Intr-un cuvant: ca de obicei, adica plictisitor!

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Dar cum si-ai pierdut prigoana piciorul? si de unde il are taiat?

Aura si samburelu' Dimitrietati
Don't argue with an idiot. They'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

astia sunt penibilii Romaniei ...

mi-aduc aminte de ea la o emisune pe Euforia, o emisune cu dame, nu mai stiu subektu .. si tangential s-a ajuns la situatia ei, care suferea de mama focului .. si nu-s ce jurnalista (prietena cu 'mneaei) ii zicea: "pai, bine, mai Adriana, merita, mai, sa-ti pierzi tineretea si nervii ?! te cunosc de-atita timp, stiu ca Silviu poa' sa fie f. convingator daca vrea, da' chiar asa, sa-si bata joc de tine ..."

ma rog, cam asta era mesaju', iar Bahmu' miorlaia si se jura pe rosu, ca orice-ar fi ea la el nu se mai intoarce ... ca-si da seama ca ea nu mai are viitor ca fomeie din cauza lu' infamu' .. ca ce-o sa zica mama unui baiat serios care-o vrea sa se cupleze cu ea : "pai cu cine, mama? cu aia ...?!" .. si ca ce dreptate ar avea sa zica asa ... ca (!) cum s-a expus ea, si ce credula si naiva a fost ... bla, bla, bla ...

Doamne-fereste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

a cam inceput sa ma plictiseasca subiectul bahmu&prigoanacand sant certati nu stiu cum sa se vb unul pe altul iar cand se impaca mare iubire (cica)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Nu-i mai cununa pe Zavoranca si pe Pepe?
Tocmai acum cand s-au impacat?

Mirela8+
Our little Miracle!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Astia cine mai sunt???
nu am auzit de ei pana acum...

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nikole

Astia cine mai sunt???
nu am auzit de ei pana acum...

bebika 12+
vacanta Filipine
vavanta Brasil
13+

asta ar putea fi o iesplicatie pt comportamentul lor ... ca-n Japonica nu s-a auzit inca de ei

Nikole, nu mai sta toata ziua pe DC, apuca-te si fa-ti temele, ca nu merge asa ... auzi, sa nu stii tu cine-s Adriana Bahmuteanu si Silviu Prigoana ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Viana, ca sa iti potolesc curiozitatea am dat si io din intamplare peste otv cand era bahmu' pe acolo si am vazut-o cum ii arata lui diaconescu bijuteriile pe care si le-a luat ea din state, un ceas cu bratara foarte lata si un set de cercei si lant dar nu erau de aur nici una ci din gablontz si le-a scos pe toate ca sa ii demonstreze ca nu sunt din aur si zicea si cat a dat pe ele si ca ea nu tine neaparat sa isi ia ceva de firma ci le-a luat ca i-au placut ei, etc, etc ca au cautat inel cu diamant dar nu au gasit ceva care sa ii placa si ca urmatoarea excursie va fi la venetia sau florenta in italia si nu vor mai face cumparaturi doar se vor plimba...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Oana

cand era bahmu' pe acolo si am vazut-o cum ii arata lui diaconescu bijuteriile pe care si le-a luat ea din state, un ceas cu bratara foarte lata si un set de cercei si lant dar nu erau de aur nici una ci din gablontz si le-a scos pe toate ca sa ii demonstreze ca nu sunt din aur si zicea si cat a dat pe ele si ca ea nu tine neaparat sa isi ia ceva de firma ci le-a luat ca i-au placut ei, etc, etc

las' ca oricum i le opreste Silviu pe toate cind o da-o afara din casa data aviatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viana spune:

Am vazut aseara reluarea.PENIBIL!Nu-mi dau seama care este mai prost.Diaconescu sau Bahmuteanca?Ceea ca e clar,el vrea raiting cu orice pret iar ea ,publicitate.

Mergi la inceput