40 cu + sau - (cap.29)
Raspunsuri - Pagina 27
doinabita spune:
Gata fetelor!am sosit!si am facut cafeluta!sa o bem impreuna!!!!promit sa va astept cu cafeluta in fiecare dimineata!!!!!!!!!ce mai faceti???eu l-am predat pe Dan lui sotul meu pentru recuperare.Eu mai ma refac cateva zile si o sa incep curatenia de toamna, caci acus incepe sotul meu scoala si am multe de facut!!!inclusiv tot ce trebuie pentru iarna(sucuri de rosii,muraturi....)Va pupppppppppppppppp!!!!!!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
doinabita spune:
Fetelor, unde sunteti?Hai la cafeluta!unde sunteti????

Redati-mi viata!
doinabita spune:
Mai,mai ce se intampla?sunteti in concdedii?Eu sunt aici sa bem o cafeluta impreuna si sa mai povestim!

Redati-mi viata!
ank_miki spune:
Buna dimineata fetelor!
Ne-am intors si noi din concediu,cam acum o sapt.
Cam lung concediul asta,5 sapt am colindat
,2 prin Turcia,2 prin Ro,la nunta verisoarei mele si cateva zile in Tr.Severin la tata.
dar mi-a ajuns,nu mai fac un concediu asa lung
.Am venit asa obosiiiitaaaa
.
Doina,ce face Dan?Cum se prezinta?
Cum a fost op?
Tu,ce faci?Trebuie sa intru la Umanitare sa citesc,nu prea am avut timp,dar imi fac.
M-am apucat de curatenie,masini de spalat,ce mai ca dupa concediu.
Va doresc un Week-end placut.
Pupicei
doinabita spune:
Buna fetelor!Unde sunteti?eu incerc sa gasesc solutii pentru recuperare...dar nu prea gasesc...am scris la umanitare despre tot!Va puppppppppp!merg sa fac mancare caci se anunta calduri mari si sa tremin cat mai repede!!!
Doina Bita
doinabita spune:
'Neata!Vad ca tot singura sunt...va servesc cu cafeluta , poate veniti!!!

Doina Bita
Gabi_K spune:
neatza!
Merci de cafea, deazi sunt din nou in concediu, m-am apucat de frecat casa. Noroc ca suntem doar nooi doua cu Lili, ca si asa ma cam trage inapoi, dar asta e...
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
doinabita spune:
Gaby, spor la curatenie !!!Si eu am de facut curatenie generala dar acum trebuie sa vad ce pot face pentru Dan, pentru recuperare.
Va pup pe toateeeeeeeeee!!!!!
Doina Bita