40 cu + sau - (cap.29)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Marius, daca asta simti , asta poti sa faci.Eu sunt in gemeni, ma adaptez repede, la orice, dar acum parca am un hop de trecut.Luni il opereaza pe Dan , dupa amiaza.Va rog sa va rugati alaturi de noi!
Fetelor va servesc cafeluta de aici de departe din China!
Marius te invit si pe tine!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

Doina ce cafea se bea in China ,sau ti-ai dus de-acasa?
Ne rugam sa fie bine cu Dan ,sa scape fara probleme ,sa fie operatia o reusita.

Marius ,daca te simti tu bine asa cum esti, e totul OK!
Unui barbat ii sta bine sa fie tot timpul in priza ,mie una imi place.

Referitor la varsta ,sotul ma distreaza ca ma tot intreaba "cati ani am ?'" mai pot numara ? {de parca el ar avea mai putini}.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Hahahaha.....Marius, eu sunt 100%peste iar al meu sot sagetator, probabil, undeva, candva, s-a produs un transfer de personalitate pentru ca la el rutina si monotonia sunt cuvantul de ordine....cu alte cuvinte ma ucide incet si sigur.
Este prima duminica dupa multi, multi ani cand nu vreau sa ies din casa desi fiica mea m-a batut la cap toata dimineata, nu ma simt in stare sa fac o iesire doar cu fetele.... la piscine vara asta avem restrictii, gratar nu stiu sa fac dar asta nu ar fi o mare problema pentru ca nici fetele nu se omoara cu grataru` iar eu daca am tigari, cafea si pepsi e ok, de cort nici nu poate fi vorba decat daca mergem in gasca, idee pe care nu o prea tolerez.........ufff ce vara plictisitoare ne asteapta.

pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput

Doina, te asteptam cu vestile bune

pozne-npoze

Mergi la inceput

Maine vestile.O sa va spun dupa operatie cand prin un moment de respiro!Va pupammmmmmmmmmmmmmmmmmmm!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Fetelor!pe toate!!!suntem in asteptare.Dan asculta muzica la un mp3, mai atipeste nitel.Cand il iau la operatie intru si va spun.Mi-au zis doar mie ca s-ar putea sa dureze cam 8 ore, mi-au zis sa nu ii zic lui Dan sa nu se sperie.I-au luat tensiunea si este ok!
Si acum o sa va servesc cu cafeluta!sa o gasiti aburinda cand va treziti!Va puppppppppppppppppppp!oFFFFFFFFFFFFFF numai mama sa nu fii!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Acum 30 minute l-au luat pe Dan la operatie.Ma rog cu toate puterile sa il pazeasc Dumnezeu si Maica Domnuli de tot ce e rau.Va reog rugati-va cu mine!DOAMNE AJUTA-L PE DAN!AM MAI INTREBAT O DATA CAT DUREAZA, ACELASI RASPUNS:MINIM 3-4 ORE MAXIM 7-8 ORE!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Cred ca deja a-ti iesit de la operatie.
Cum a decurs?
Sa auzim numai de bine.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Draga Doina, pentru tine si curajul tau multe iar pentru Dan si pentru visele lui la fel de multi. Te asteptam dimineata la cafea.

pozne-npoze

Mergi la inceput