40 cu + sau - (cap.29)
Raspunsuri - Pagina 18
ank_miki spune:
Buna ziua la toate fetele!!!
Ma apropii si eu in curand de 40,am un loc langa voi
???
pozuci
Pozuci noi
Gabi_K spune:
ank_miki, bine ai venit!!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Totul despre alaptat!
misulescum spune:
Ce faci Gabi?N-ai mai dat pe la noi.
ank_miki ,loc cat cuprinde !simte-te ca acasa.
Copilul meu este in exc. la Sibiu cu clasa ,vin deseara pe la 8 .
Ce mai faceti de mancare?
Ce mai Lilach,esti bine,sanatoasa?
Marami,ti-ai luat alta placa?
doinabita spune:
Ank_miky bine ai venit!ce feceti fetelor?ce mai gatiti?eu nu mai stiu ce???Va pup!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
doinabita spune:
Fetelor, unde sunteti?hai la o cafeluta si la povesti!
Redati-mi viata!
ank_miki spune:
Aici sunt si eu!Multam,pentru primirea in grupul vostru
.
Beau a doua
cafea,azi sunt nauca rau
,am

aseara pana la 1 noaptea,si la 2.30 m-am culcat.Sunt franta.Si Miki
ma freaca
ca pe o ridiche azi,ba vrea una,ba vrea alta.
Ma duc sa calc,am un munte,nu am mai calcat de ceva timp.
la toate.
pozuci
Pozuci noi
ank_miki spune:
Doina eu nu v-am vazut la TV,ca nu am aici posturi rom.dar am citit pe forum.Imi pare nespus de rau,si va doresc cat de mult moroc,si poate va intoarce-ti cu vesti bune.D-zeu sa te intareasca cat poate de mult.

pozuci
Pozuci noi
doinabita spune:
O sa plecam la drum pe 3 iulie, rugandu-ne sa fie bine, sa se schimbe viata lui Dan!

Redati-mi viata!
lilach spune:
N-am trecut demult pe aici...cafeaua am baut-o dimineata devreme si ramin doar la una pe zi.
Vad ca pentru Doinabita se intrevad sperante...mult noroc.
Laura mea a plecat de o luna ...mi-e tare dor de ea. Gabi ,i-a promis ca-i face astazi poze
.Abia astept sa o vad...macar in poze.
Baiatul meu este in febra bacalaureatului...asa ca e foarte ocupat are anul asta inca 2 bacuri...restul in urmatorii ani.
Fiica-mea la armata si vine doar la sfirsit de saptamina...dar nu prea apucam sa ne vedem...e mai mult cu prietenul care si el e la armata si sint singurele zile in care se pot vedea.
Cam asta...si in rest la noi e foarte cald si umed.
Numai bine tuturor ![]()
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
ank_miki spune:
Doina in cateva cuvinte...
Am cautat sa citesc pe forum despre Dan,afland aici,acum 3zile cand intrat la voi.Am gasit,dar vroiam mai mult sa stiu,si am gasit asta
http://www.acasatv.ro/emisiuni/povestiri-adevarate.html.
M-am uitat tot timpul cu lacrimi in ochi,am pielea de gaina.Si am sa-ti zic si de ce...
Nu ma pot pune in locul tau,dar imi dau seama cat de greu va este tie si lui Dan,familiei.
Acum ca o sa plecati,va doresc

mult,mult noroc,tie multa putere de la Bunul D-zeu,si lui Dan in primul rand sa poata merge iar.Imi pare rau, ca nu am putut dona si eu ceva la momentul potrivit,as fi facut-o cu cea mai mare placere.
Poate unele fete ma fac proasta ca nu am stiut pana acum.Nu,nu am stiut pt. ca nu am intrat asa des.
Si acum sa-ti zic de ce...in primul rand pt.Dan ce accident tragic,si in al doi-lea rand,pt.ca mai acum vreo o luna l-am gasit pe Miki(1 an si 8 luni),pe pervazul geamului de 2 ori si se uita la masini pe str.Baiatul cel mare a iesit din cam.lasand usa deschisa fiind geamul tot deschis,eu avertizandu-i mereu de usa sa fie in permanenta inchisa.
Acum era Miki langa mine in buc.,acum nu mai era.Eu ducandu-ma sa vad unde este,am vazut usa deschisa si mi-am dat imediat seama....mi-a stat inima in loc,am zis ca mor.M-am dus incet langa el,l-am apucat dupa burta,si l-am tras de la geam.Mi-se inmuiasera picioarele,imi tremura tot corpul,si am inceput sa plang lasandu-ma jos.Am multumit Bunului D-zeu ca nu sa aplecat peste geam,altfel nu stiu si nici nu vreau sa-mi imaginez ce s-ar fi putut intampla.
Ma uitam la povestea v-stra Doina,plangeam de tragedia lui Dan si in acelasi timp ma gandeam la Miki cu geamul.
Sa va dea D-zeu sanatate multa si putere sa treceti peste toate sa veniti inapoi,si sa plangeti de bucurie pt.reusita lui Dan.
lui Dan
Anka
pozuci
Pozuci noi