40 cu + sau - (cap.29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank_miki spune:

Buna ziua la toate fetele!!!
Ma apropii si eu in curand de 40,am un loc langa voi???

pozuci
Pozuci noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

ank_miki, bine ai venit!!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Totul despre alaptat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

Ce faci Gabi?N-ai mai dat pe la noi.
ank_miki ,loc cat cuprinde !simte-te ca acasa.
Copilul meu este in exc. la Sibiu cu clasa ,vin deseara pe la 8 .
Ce mai faceti de mancare?

Ce mai Lilach,esti bine,sanatoasa?
Marami,ti-ai luat alta placa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Ank_miky bine ai venit!ce feceti fetelor?ce mai gatiti?eu nu mai stiu ce???Va pup!

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Fetelor, unde sunteti?hai la o cafeluta si la povesti!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Aici sunt si eu!Multam,pentru primirea in grupul vostru.
Beau a doua cafea,azi sunt nauca rau ,am aseara pana la 1 noaptea,si la 2.30 m-am culcat.Sunt franta.Si Miki ma freaca ca pe o ridiche azi,ba vrea una,ba vrea alta.
Ma duc sa calc,am un munte,nu am mai calcat de ceva timp.
la toate.

pozuci
Pozuci noi

Mergi la inceput

Doina eu nu v-am vazut la TV,ca nu am aici posturi rom.dar am citit pe forum.Imi pare nespus de rau,si va doresc cat de mult moroc,si poate va intoarce-ti cu vesti bune.D-zeu sa te intareasca cat poate de mult.

pozuci
Pozuci noi

Mergi la inceput

O sa plecam la drum pe 3 iulie, rugandu-ne sa fie bine, sa se schimbe viata lui Dan!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

N-am trecut demult pe aici...cafeaua am baut-o dimineata devreme si ramin doar la una pe zi.
Vad ca pentru Doinabita se intrevad sperante...mult noroc.
Laura mea a plecat de o luna ...mi-e tare dor de ea. Gabi ,i-a promis ca-i face astazi poze .Abia astept sa o vad...macar in poze.
Baiatul meu este in febra bacalaureatului...asa ca e foarte ocupat are anul asta inca 2 bacuri...restul in urmatorii ani.
Fiica-mea la armata si vine doar la sfirsit de saptamina...dar nu prea apucam sa ne vedem...e mai mult cu prietenul care si el e la armata si sint singurele zile in care se pot vedea.
Cam asta...si in rest la noi e foarte cald si umed.
Numai bine tuturor

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

Doina in cateva cuvinte...
Am cautat sa citesc pe forum despre Dan,afland aici,acum 3zile cand intrat la voi.Am gasit,dar vroiam mai mult sa stiu,si am gasit asta
http://www.acasatv.ro/emisiuni/povestiri-adevarate.html.
M-am uitat tot timpul cu lacrimi in ochi,am pielea de gaina.Si am sa-ti zic si de ce...
Nu ma pot pune in locul tau,dar imi dau seama cat de greu va este tie si lui Dan,familiei.
Acum ca o sa plecati,va doresc mult,mult noroc,tie multa putere de la Bunul D-zeu,si lui Dan in primul rand sa poata merge iar.Imi pare rau, ca nu am putut dona si eu ceva la momentul potrivit,as fi facut-o cu cea mai mare placere.
Poate unele fete ma fac proasta ca nu am stiut pana acum.Nu,nu am stiut pt. ca nu am intrat asa des.
Si acum sa-ti zic de ce...in primul rand pt.Dan ce accident tragic,si in al doi-lea rand,pt.ca mai acum vreo o luna l-am gasit pe Miki(1 an si 8 luni),pe pervazul geamului de 2 ori si se uita la masini pe str.Baiatul cel mare a iesit din cam.lasand usa deschisa fiind geamul tot deschis,eu avertizandu-i mereu de usa sa fie in permanenta inchisa.
Acum era Miki langa mine in buc.,acum nu mai era.Eu ducandu-ma sa vad unde este,am vazut usa deschisa si mi-am dat imediat seama....mi-a stat inima in loc,am zis ca mor.M-am dus incet langa el,l-am apucat dupa burta,si l-am tras de la geam.Mi-se inmuiasera picioarele,imi tremura tot corpul,si am inceput sa plang lasandu-ma jos.Am multumit Bunului D-zeu ca nu sa aplecat peste geam,altfel nu stiu si nici nu vreau sa-mi imaginez ce s-ar fi putut intampla.
Ma uitam la povestea v-stra Doina,plangeam de tragedia lui Dan si in acelasi timp ma gandeam la Miki cu geamul.

Sa va dea D-zeu sanatate multa si putere sa treceti peste toate sa veniti inapoi,si sa plangeti de bucurie pt.reusita lui Dan.

lui Dan

Anka

pozuci
Pozuci noi

Mergi la inceput