40 cu + sau - (cap.29)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

neatza fetelor!
am fost la iarba verde, dar mi-a cam inghetat dosul:((

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Ina si eu sper sa ne contacteze cineva!mai asteptam pana luni apoi o sa incercam noi la postul de televiziune!Va pup !

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Buna tuturor.
Vad ca iarasi sint persoane active la acest subiect.
Miine dimineata plecam spre turci si ne intoarcem duminica dupa-masa.
Noi mergem in Antalya sper ca acolo totul e ok.
In curind Gabi trebuei sa-ti spunem si tie "La multi ani" dar nu numai...si copiilor tai.
Dupa cite am inteles de la parintii mei care au pro-tv vremea e mai buna in Romania decit aici...astazi insa insfirsit a inceput sa se incalzeasca...asa 28 de grade...dar nu se stie daca nu va scade ...asa ne-a jucat feste timpul toata luna martie si aprilie..uite e cald...uite e rece.

Copiii (doi dintre ei Andrei si Laura) ramin acasa cu parintii mei ..din pacate Andra e la armata la sfirsitul saptaminii...asta in caz ca nu reuseste sa-i convinga sa o lase acasa.

Marti, adica pe 8/05 parintii mei si Laura vor pleca in Romania. Defapt Gabi, in legatura cu asta doream sa vorbim. Dar poate saptamina viitoare pe Yahoo, poate puteti iesi in parc si sa o cunoasteti si pe Laura...oricum e "putin " cam nasol pentru ea...nu are deloc prieteni in Oradea doar verisorii din Timisoara.

Oricum numai bine tuturor.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella&com.

Mergi la inceput

nu stiu Lili cat de prietenoasa va fi, dar vom incerca:) Noi iesim dupa ora 17 in general, mai repede nu putem.

Mergi la inceput

Buna dimineata!Am sosit cu cafeluta!dupa ce o beau o sa fac mancarica si apoi trec in gradina!caci trebuie!Va pup pe toate!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

spor la treaba! Multumim de cafea:)

Mergi la inceput

Dragele mele , unde sunteti?eram pe pagina 4!!!!hai la o cafeluta!apoi o sa merg sa gatesc!Va doresc un weeked placut!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

Pai toata lumea e ocupata?
Acum fac de papa,sotul e la servici,si copilul face lectii.
Am zis hai sa vad ce mai fac fetele,cand colo pauza!
Mi-e dor de voi sa mai scrieti cate ceva.
Duminica placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Ce dimineata mizerabila! Nici cafeaua n-are gust. Am dormit 2 ore acu dimineata si culmea am mai si visat. Eram undeva, la cineva, era o casa si o alee lunga, Oana iasa pe poarta, eu imi caut repede papucii sa o prind si si cand ies pe poarta nu o mai vad niciunde. O caut, plang, simt ca innebunesc, o gasesc ne intoarcem inapoi. gazadei intre timp ii mai vin niste musafiri merg sa ma schimb si o vad pe Oana ca iasa iar pe poarta. Pana sa imi imbrac pantalonii strig la cei prezenti sa merga sa o opreasca pe Oana. Pleaca dupa ea un barbat, apoi plec eu si in urma mea mai vine cineva, povestea se repeta. Intr-un final ii vad la o terasa cu celalti musafiri..........uffff! Am o o stare.....
I-am povestit sotului meu si zice ca am facut iar o obsesie din faptul ca fuge pe scari in sus de cate ori gaseste usa deschisa.

pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Salut!
Iar lipsiti cate o saptamana? Pe unde umblati? Ce faceti? Nu va mai place cafeaua? Io zic sa trecem la ceai.... de zmeura e bun?.... sau poate fructe de padure. Apoi o sa-mi fac unu de lamaie sa-mi pot motiva acreala din dimineata asta
S-aveti o zi buna
Pa paaa

pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)

Mergi la inceput