40 cu + sau - (cap.29)
Raspunsuri - Pagina 12
lilach spune:
Sotul meu s-a intors azi dimineata de la Moscova.
Fiica mea este sofer in armata (sofer de boss)si ieri au plecat in sudul tarii iar azi dimineata s-au intors...spunea ca in ultimile 3 zile a facut aproximativ 1000km. Armata? ...are pina in ianuarie 2009 ,doi ani fac fetele si baietii 3 ani. Deobicei pleaca duminica dimineata la baza (nu sint sigura ca asa ii spune in romaneste) si se intoarce joi dimineata.
Acum pot spune ca sintem in formatie totala...ea e plecata defapt cu prietenul la mall. Oricum va sta acasa pina miercurea viitoare ..la noi e sarbatoare luni si marti asa ca.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
doinabita spune:
Buna fetelor!Bine ai venit Liliach!eu ieri am avut multa treaba, aseara am cazut franta!Acum merg sa cumpar cate ceva , apoi sa gatesc!Voi ce faceti?Va doresc un weekend placut!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
doinabita spune:
Buna fetelor !Ce mai faceti?eu sunt cu treburile zilnice, casa , gradina.Va pup pe toate!
Redati-mi viata!
doinabita spune:
Fetelor unde sunteti?hai la o cafea!la povesti putin, sa mai uitam de viata asta de ...
Redati-mi viata!
marami spune:
Prezent! Da` mai vreau zahar
.
Doina, e buna cafeaua, mai vreau! Fetelor daca mai vreti si voi grabiti-va! Toata lumea e bine? Nimeni nu mai spune nimic? De parca eu as spune ceva
Ieri am avut o zi buna, cum va fi azi ramane de vazut. A venit bona asa ca am fugit la treaba.
pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)
lilach spune:
Buna dimineata.
Noi am sarbatorit aici ziua Independentei asa ca am avut un pic de liber.Astazi incepe lucrul, scoala,gradinita.
Am vrut sa merg la coafor insa ma simt naspa
...asa ca voi amina.
Gabi, as vrea sa vorbesc ceva cu tine pe yahoo.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
misulescum spune:
Eu inteleg ca tacerea e de aur ,dar nici chiar asa,parca prea ne-am linistit toate.
De ex.am cafeaua cu mine,dar n-am cu cine s-o povestesc !!
Problemele astea cu forumul ma streseaza ,prea greu se incarca.
Va doresc sa stati tot pe pagina 1 ,ca aici de-abia am gasit sub.
anto spune:
Acum am simtit si eu mirosul de cafea
mi-ati facut pofta de o cafeluta buna cu fetele de 40 + - ,eu am 41 si o fetita de 16 ani .

doinabita spune:
Eu fac 45 acus in mai...
Nu venit la cafeluta?am facut destula!Va pup!mai stau putin si ma apuc de treaba!
Redati-mi viata!
marami spune:
Multi inainte fetelor.
Eu la ora asta nu beau cafea da` tare as savura o inghetata....dementa
... si apropo, de azi sunt blonda! Oana se joaca cu un bob de fasole sub masa
rectific se juca, era cat pe ce sa se inece daca nu ma uitam la ea

oare mi-o fi afectat vopseaua si creierul. Nu mi dat sa stau nici la inghetata in tihna.
Va pup
pozne-npoze
Cristiana, closca de pui Diana (29 sept.1991) si puisor Oana (18 iul.2005)