Cost Logan

Cost Logan | Autor: Mik

Link direct la acest mesaj

M-ar interesa sa aflu care este pretul in Romania la o Dacia Logan cu urmatoare optiuni :
- Break (versiunea MCV)
- dir. asistata,
- 5 sau 7 locuri
- motor 1,6 MPi sau 1,5 dCi
- extensie de garantie de 3 ani, daca se poate
- alte optiuni ? (clim ?)

Merci.

Mik.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

ai aici link'ul de pe pagina oficiala:

http://www.dacia.ro/configurator

iti deschide la configurator, unde iti selectezi exact optiunile pe care le vrei.

sper sa'ti fie de folos.

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

http://www.dacia.ro/configurator

njoy!
s-ar putea sa fie si niscai reduceri, da' nu prea mari...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Sarut mina !

Cit e garantia in mod normal ? Cit ar costa extinderea pina la 3 ani ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

tre' sa'l intreb pe huzband, ca el sigur stie (e direct interesat in problema). incerc sa aflu cat mai repede si iti zic.

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Mik, dar de ce tii atat de mult la garantia aia extinsa? Din cate stiu eu, s-ar putea sa gresesc ca sotul s-a ocupat de toate detaliile, dar imi zicea ceva de genul ca nu se merita s-o extinzi - desi nu costa foarte mult in plus - pentru ca "garantie" inseamna de fapt numai manopera gratuita la revizii sau alte probleme care ar putea sa apara. In rest piesele de schimb si consumabilele se platesc. Iar manopera inseamna putin comparativ cu costul pieselor. In final noi am ales sa n-o extindem.
Am uitat sa raspund la intrebare: garantia in mod normal e un an jumate.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Mersi, Androix de informatia. Grantia si in Fr e in sensul descris de tine, dar asta include si anumite piese. Se exclud cauciucurile si alte consumabile cum spui tu.

Intrebarea vine de la un coleg care ar vrea sa-si cumpere asa ceva. In Franta inca nu se vinde versiunea Break, ci numai cea normala (si nu sunt putine Dacii Logan).

Mik.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carissma spune:

In luna decembrie am cumparat un Logan Break cu motor de 1,5 dci, 7 locri, toate dotarile, culoare preferentiala, mp 3 player, abs (nu este inclus la full option)+ alte maruntisuri si am platit 12.400 euro. Diferenta de pret dintre un brek cu 5 locuri si unul cu 7 este de 400 euro. Noi am ales varianta cu 7 locuri dar am pierdut portbagajul. Daca vrei sa prelungesti garantia cu 1 an mai trebuie sa platesti 156 euro.
Daca mai ai intrebari iti stau la dispozitie.

Mergi la inceput