Ingineri fosti, viitori....(9)
Raspunsuri - Pagina 21
katik spune:
am uitat sa va spun, imi bat si eu capul cu o oferta de job, part-time dar nu stiu ce sa fac sa fie bine. in stilul asta va trebui sa renunt la CIC si sa ma intorc la servici ceea ce nu prea imi suride.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=e12f
http://pg.photos.yahoo.com/ph/katiktm/album?.dir=/7c3ere2
iepumic spune:
Katik, cand o sa ma lamuresc ce-i cu razele alea, o sa va spun si voua
.
In ceea ce priveste reinceperea serviciului.....eu te inteleg ca ai nevoie de asta....si pe de alta parte ma gandesc ca nu ai inca un an de CIC (Nu?) si curand nu te vei mai intalni cu ocazia de a mai sta acasa si daca vei vrea. Decizia este a ta, desigur, insa....daca alegi serviciul, macar sa fie ceva care chiar sa iti aduca satisfactii. Te pup, sper sa iei decizia cea mai buna.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
Gabi_K spune:
Katik, sper sa iti gasesti un job bun!!! Si ce faci cu Robi? Bunici, bona?
Anca, la mine Robert a venit dupa 5 ani de incercari. Eram in momentul in care endocrinologul mi-a spus ca nu am ovulatie, ginecologul mi-a dat verdictul de ovar polichistic, m-am certat cu prietenul (dinaintea sotului), tocmai am inceput sa ne facem ochi dulci cu fostul sot (eram impreuna de vreo 3 saptamani), si chiar in acel moment am ramas gravida:) Dar asta am vrut sa spun, ca inainte nu m-am ferit vreo 5 ani, si a aparut exact in momentul in care chiar nu ma asteptam deloc.
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
katik spune:
quote:
Originally posted by iepumic
Katik, cand o sa ma lamuresc ce-i cu razele alea, o sa va spun si voua.
In ceea ce priveste reinceperea serviciului.....eu te inteleg ca ai nevoie de asta....si pe de alta parte ma gandesc ca nu ai inca un an de CIC (Nu?) si curand nu te vei mai intalni cu ocazia de a mai sta acasa si daca vei vrea. Decizia este a ta, desigur, insa....daca alegi serviciul, macar sa fie ceva care chiar sa iti aduca satisfactii. Te pup, sper sa iei decizia cea mai buna.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
multam, ma mai gindesc. m-as intoarce ca din punct de vedere financiar ar fi mai bine insa, pe partea cealalta, sigur nu!
mai vorbesc sa vad de oferta, exact ce vor, ca asa la prima auzire mie nu mi se pare fezabil proiectul lor, dar cine stie...
katik spune:
quote:
Originally posted by Gabi_K
Katik, sper sa iti gasesti un job bun!!! Si ce faci cu Robi? Bunici, bona?
Anca, la mine Robert a venit dupa 5 ani de incercari. Eram in momentul in care endocrinologul mi-a spus ca nu am ovulatie, ginecologul mi-a dat verdictul de ovar polichistic, m-am certat cu prietenul (dinaintea sotului), tocmai am inceput sa ne facem ochi dulci cu fostul sot (eram impreuna de vreo 3 saptamani), si chiar in acel moment am ramas gravida:) Dar asta am vrut sa spun, ca inainte nu m-am ferit vreo 5 ani, si a aparut exact in momentul in care chiar nu ma asteptam deloc.
gabi, un lucru e sigur: bunici nu avem prin preajma. ramine bona sau cresa. o sa vad daca se merita din punct de vedere economic si punem in balanta toti factorii.
oricum va multumesc mult de sustinere!!!!!!
Ioana81 spune:
Am uitat sa a anuntam: AM APARUT IN SUPERBEBE!!!!!!! Suntem pe a 2-a pagina!!!!!!!!
Sa vedeti ce mandru e tasu ![]()
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez
aurora56 spune:
felicitari Ioana!
Buna dimineata inginere!
Am cam tras chiulul pe aici asa ca incerc sa ma revansez.
Katik ,si eu doresc un job part time dar la mine e un pic mai usor (copilul e destul de mare sa-si poarte de grija ).In privinta alegerii tale eu pot sa-ti spun un singur lucru .Daca tu simti ca te plafonezi cat stai acasa sa ai senzatia ca ramai in urma eu cred ca nu e o idee rea sa iti iei un job part-time .Eu asa as fi facut chiar daca asta ar fi insemnat sa duc copiulul la cresa sau sa angajez o bona .Acum depinde de fiecare .Asta nu inseamna ca te ocupi mai putin de copilul tau ci poate vii cu mai multa disponibilitate pentru el asta in conditiile in care altcineva se ocupa de partea de ingrijire o parte din timp .Daca iei decizia sa lucrezi 8 ore pe zi ,e mai greu , dar daca gasesti o bona cu simt de raspundere si in care sa ai incredere ,poti sa impaci si familia si munca . Acum depinde de ce simti tu ca ai nevoie si posibilitati.Binenteles ca oricare din variante au avantaje si dezavantaje .Depinde ce conteaza mai mult pentru tine si familia ta .
poze1
poza2
Gabi_K spune:
Oricum daca iti iei un job de 4-5 ore si iti duci copilul la cresa, nu inseamna ca-l neglijezi. Ba dimpotriva, cred ca veti pretui mai mult clipele petrecute impreuna! Asta nu inseamna intarcat, doar ca va sta intre copii cateva ore, se va juca, va manca dejunul si pranzul si gata, ai si mers dupa el.
Eu ca mama ma simteam mult mai bine cand am inceput sa lucrez, am mai vazut si adulti in jurul meu, iar copiilor e important sa fie crescuti de o mamica echilibrata psihic.
Ioana, felicitari!!!!
iepumic spune:
Bonjour!
Ce fac doamnele inginer intr-o duminica de Florii atat de frumoasa?
Eu nu pot sa ma laud prea tare, sunt un pic chinuita de durerile de burtica si de spate (am intepenit...ma doftoricesc cu antiinflamatoare pastile si geluri).
Ioana, si cum putem face sa te vedem si noi???? Poate ne povestesti cum s-a intamplat de ati ajuns vedete!!!
Va doresc o duminica frumoasa in continuare si o saptamana de pregatiri pentru Iepuras fara batai de cap pe nici un plan.
P.S. Otilia, te invidiez ca ai masinuta...a mea e in service (n-am busit-o, ii schimbam spoilerul ca era prins cu sarma de vreo 4 luni). Ma obisnuisem deja cu masinuta mea....zilele astea am mai mers cu Matizul de la servici al sotului, dar nu-mi place ca nu-i al meu, imi tot dau coate cu sotul ca e ingust rau si nu gasesc schimbatorul ala din Tara Piticilor
si pe deasupra n-are nici servo-directie si trag de volan mai greu decat la Dacie. Dar pana la urma... un sofer adevarat conduce orice masina, nu?
AH...sa vedeti faza....aseara am iesit cu niste prieteni la un restaurant relativ aproape de noi....dar desi eu am zis sa mergem cu taxiul, sotul nu...ca mergem cu masina.....eu i-am zis ca vreau si eu sa beau ceva intr-o seara, ca tot timpul eu sunt soferul cand iesim undeva.....dar n-a vrut. Asa ca am baut un whiskey cu cola...si ma cam ametisem in prima faza...a baut si el ceva mai mult ca mine.....si cand am plecat..m-a pus sa conduc. Trecusera vreo 3 ore de cand bausem si mancasem intre timp dar eu sunt total impotriva condusului dupa ce am baut.....adica altii n-au decat, dar eu una nu fac asa ceva....insa n-am avut incotro. Asa ca am inregistrat prima mea abatere de la Codul Rutier mai grava, mi-a fost teama sa nu ne opreasca vreun politist (sper ca nu citeste vreunul forumul
)....oricum, sper ca a fost prima si ultima data.....chiar daca m-am descurcat foarte bine, numai ideea si nu mi-a placut.
Iepumic 
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
Ioana81 spune:
Buna!
Nu stiu ce se intampla cu postarile mele. Nu mai apar.
Anca, pai am trimis o poza si un comentariu si am aparut. Nu avem pictorial sau ceva mare. Suntem pe pagina cu mai mlti bebei. am facut-o pt Vla sa se vada cand o fi mare
.
Asa cum am mai spus am mai postat cate ceva.
Ziceam ca si eu ca Kati am primit o super oferta de la o firma f cunoscuta, si nu stiu ce sa fac. Marti ma duc sa discut.
Si la noi e greu pt ca mama lucreaza si nu am cu cine sa las copilul. Sg solutie ar ramane o bona. Oricum daca nu ma angajez aici as vrea ca la toamna sa incep munca unde am fost pana acum angajata. Oricum va tin la curent
Pupici!
Edit: Am pus poze de la 8 luni in albumul Vladimir!!!!!!!!!!!!!
Ioana
de Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir Botez