Inauguram astazi o noua sectiune in Magazinul virtual Buburuza - www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idCategory=158" target="_blank">Buburuza va recomanda
Prima noastra recomandare este Aqua Doodle. Daca vreti sa stiti ce m-a entuziasmat in asemenea masura incat dintre mii de produse din magazin sa le recomandam tocmai pe acestea, puteti citi articolul
www.buburuza.com/Scripts/openExtra.asp?extra=17" target="_blank">Aqua Doodle - mazgaleala pe placul si-ntelesul tuturor
Si, daca veti dori, va invit sa dicutam aici despre aceste produse nou-noute pe piata romaneasca (si pe care eu una tare le-am mai asteptat!), despre dezastrele "artistice" produse de puii nostri prin casa si nu numai si despre ce credeti voi in legatura cu arta "minora".
Maine facem o petrecere. Sarbatoritul implineste 4 ani si va primi printre altele un www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idCategory=158" target="_blank">Aqua Doodle. Asa ca o sa am in sfarsit ocazia sa teztez "pe viu" ce se intampla cu minunatia asta pe care v-o tot recomand cu atata caldura.
ma bucur ca va place, noi l-am luat prin toamna si pot sa spun ca e preferatul ei (pe langa placa magnetica).
cred ca datorita lui am peretii inca intacti; e si un mod placut si educativ de a ne juca impreuna.
la noi a avut un real succes.
P.S. si de cand avem masuta , e si mai bine.