Piatra Neamt - Perla Moldovei (14)
Raspunsuri - Pagina 27
Adriana_78 spune:
http://new.photos.yahoo.com/satriana_78/albums/
Asta e adresa, dar la mine nu apare ca la tine LOra, sa pot face click pe ea.
iar cu parantezele alea patrate si url, n-am inteles exact cum se procedeaza
lunna27 spune:
Adriana cred ca trebuie sa faci pozele publice,sa le dai la share.
Ana ce mai zici??Ai mai dus-o pe Casandra la ai tai??
Dana
LoraG76 spune:
Adriana, lasa ca o sa iti aratam cand vii la Piatra.
Tare frumoase sunt pozele pe care le-ai pus. Am fost si eu in Germania intr-o gradina zoologica adevarata, nu ca la noi...aici nu se poate numi gradina zoologica. Lara e o draguta, mai ales in pozele alea in zapada...si mi s-a facut un dor de zapada...de parca nici nu-mi era! Sa va traiasca si sa fiti fericiti impreuna (si sa dea Domnul sa gasiti apartament, ca sa nu fiti nevoiti sa stati in gara - glumesc, bineinteles, lasa ca va luam la noi) ![]()
Lora
Adriana_78 spune:
Da, ai dreptate, le-ai vazut si eu!
Stati sa vedeti acum! O sa va bombardez cu poze, de-o sa va saturati de mine.
LoraG76 spune:
Haha...nici o sansa n-ai sa ne saturam...de acum o sa iti cerem noi toata ziua, ca taaaare ne mai plac pozele!
Lora
ianusca spune:
Ma bucur ca nu sunteti asa de prapastioase ca mine.Poate eu am trecut prin prea multe cu puiutul meu.Oricum eu duminica n-am cu cine sa-l las pe Ian(bunici si sot plecati), asa ca nu am decat doua variante: sa vin cu ian sau sa nu vin . Stiti cum va fi vremea?Daca va fi bine probabil ca vom veni.
lunna27 spune:
F faine pozicile
Larei!!Cand am deschis eu linkul nu am apasat ,am zis ca poate nu sunt publice
!
Ianusca mie personal mi-ar placea sa veniti,nu esti singura care a trecut prin multe baiatul,si eu cu Ana am patit la fel,mai ales de la 2 la 6 luni,poate de aia e si un pic mai bagata in seama(dar am zis ca nu mai vb de atmosfera de la noi din casa
) asa ca te rog muuuult de tot sa ajungeti si voi duminica pt ca vreau sa va cunosc si bineinteles ca nu sunt singura![]()
Ana mea deja se simte mai bine 
Dana
ana1980 spune:
Dana am mai dus-o ieri, dar joi a stat acasa, a fost maicamea ocupata. Azi nu stiu cum va fi.
Laura strumfii tai beau lapte si pt Casandra, ca ea nu mai bea nici intr-un fel.![]()
Week-end placut.
LoraG76 spune:
Ianusca, da, si eu vreau sa vii, dar faci cum crezi tu ca e bine, da?
Ana, cred ca se hotaraste ea intr-o zi sa bea si lapte. Nici Iustina n-a baut vreo 8 luni dupa ce am intarcat-o. Abia asta vara a inceput sa bea si de atunci i-a dat de gust si acum bea cu placere. Incearca sa-i dai cu cescuta, cand bei tu o cafea, de ex. Poate i-ar placea sa bea impreuna cu tine.
Dana, ma bucur ca Ana e bine.
Deci la ce ora ne vedem maine? 10.30?
Lora, mami de Iustina