Piatra Neamt - Perla Moldovei (14)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata. Mai dar ce active mai sunteti seara. La noi stingerea cand mergem la gradinita e la 8.30 - 9.00 . Noi mai stam la televizor in pat linistiti sau mai putin linistiti .
Laura, Dana copiii dorm impreuna? Adica singuri, fara voi dar ei doi impreuna?

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Intre timp e gata si asa ca va astept sa o bem impreuna .

‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata!

Criss hai ca beau eu cafeaua cu tine apoi ma duc la gatit!!

Pana acum cateva luni dormeam in formula asta:Paul cu taica-su iar eu cu Ana.Apoi am facut niste modificari in dormitor,am dat patul la perete(era pus pe mijloc) ca sa doarma Ana la perete(mi-era frica sa nu cada)iar Paul la margine.Am incercat sa-i las si singuri dar nu a mers.Deocamdata eu dorm la picioarele lor(avem un pat imens) pt ca Ana se dezveleste intr-una noaptea(cred ca ma trezesc de cel putin 10 ori pe noapte),mai scanceste si il cam deranjeaza pe Paul.Sper ca pana in vara sa rezolvam problema,mai creste si ea,si daca da Dzeu sa ne facem casa,vor avea fiecare camera lor.

Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mira_m

Si eu trebuie sa merg ca am o masea plombata care incepe sa ma doara tocmai cand intru in vacante!

Don't talk unless you can improve the silence!
Mami
&minunea mea [green]( mai 2004)

[/quote]

Mi-a facut tipul asa la care am fost,Laura stie de cine vorbesc,o lucratura f faina,scos nerv si plombat o masea am dat 1 300 000,dar se merita.Mai aveam o masea facuta la el,acum cativa ani si de asta am ales sa ma duc tot la el,mai ales ca are aparatura de ultima ora.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Buna dimineata la toata lumea!
Ce mai faceti?
Criss, multumesc pentru cafea! Chiar acum o beau, ca am ajuns mai tarziu la serviciu, am avut ceva de rezolvat de dimineata.
La Kober am auzit si eu ca nu e tocmai bine, am colegi care au venit de acolo. Dar in lipsa de altceva, cred ca e ok si asta, nu?
Fetelor, duminica s-ar putea sa vin doar eu la intalneala, fara bubulina, din pacate, ca a insistat soacra-mea de mi-a facut parul mai cret decat e sa o duc in week-end la Iasi, ca vine acolo la o matusa a sotului meu, ca nu a vazut-o de mult, ca etc.etc....a inceput sa planga ca-i e dor de Iustina si ca nu are timp sa ajunga si in Piatra etc. e mult de povestit si sincer nu pierd vremea cu detalii. Asa ca, vin singura. Doar daca ma salveaza sambata vreun viscol si nu o mai pot duce la iasi...n-ar fi rau...

Pana atunci mi-e foame, da cineva ceva de mancare? Dana, ce gatesti?

Lora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LoraG76

Dana, ce gatesti?

Lora

ciorba de perisoare si cred ca o negresa voi face,spre seara avem niste musafiri

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Neatza!!
Eu beau si eu un 3in 1. Nu le am cu cafeaua.

Lora in drum spre Dana potzi urca si pe la mine - am clatite, ciocolata de casa,salata de vinete si sa vad ce voi gati de mancare. Asta din cauza ca mai am ceva timp. Daca vii singura, asta e, macar potzi sa stai linistita - sunt si avantaje.

Chiar vroiam sa-mi laud salata d vinete - a iesit super buna. Toc vinetele, pun un pic de sare,niste lamaie si ulei de masline. Super buna.

Dana este foarte bine ca ti-ai rezolvat treburile la masea. Decat sa stai sa suportzi durerea, mai bine iti rezolvi prob.

Deci pana acum ramane la Cip Chiken pe la 10.30 - 11, duminica, da?
Cine poate sa vina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Aha, Ana, ma provoci, da?! Bineeeee.... Mi-e foameee!!! Daca ma supar, imi dau comanda de ceva la nefertiti, na! Hm! Mi-ai facut pofta de o salata de vinete! Uite ca eu lamaie nu m-am gandit niciodata sa pun, nu-i rau!
Dana, ciorba de perisoare si negresa merg la fix! Mamaaaa...deja miroase a ciorba! Delicioasa!

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna dimineata!
Multumim de cafea!
Criss, eu dorm cu amandoi in camera.
Lora mai pe fuga, eu te servesc cu niste sandwishuri cu cascaval si sunca de pui.
Dana cred ca ma duc si eu la ala ca nu am dormit toata noaptea de durere de masea

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Despre ce doctor vorbiti voi? Unde are cabinet si cat de aglomerat este ?

Vreau si eu ceva de mancareeee . Dar in lipsa de altceva mai beau o cafea .

Lora ti-a adus mobila acasa? Cum vine?

Mergi la inceput