Piatra Neamt - Perla Moldovei (14)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Pai, fetelor, cred ca in alta parte decat la cip-savin nu se poate. Ca la enjoy sau cum s-o mai fi chemand nu au jucarii pt. copii. Nu? Sigur ca ramane valabil, Laura, pt. duminica! Dar daca vreti sa veniti si cu sotii, puteti veni, dar al meu lucreaza duminica, asa ca...vom veni doar noi doua. (doua duminici din luna e de serviciu sotiorul meu).

Lora

Mergi la inceput

Pai cred ca 10.30 sau 11 ar fi perfect, nu?

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Eu zic ca DA

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Si al meu s-ar fi bucurat daca il lasam acasa, dar eu singura nu ma descurc cu amandoi. Nici sa ii duc pana acolo nu pot singura.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

fetelor...la finante din cate stiu deja sunt date
ca m-am interesat
acum...nu stiu...nu bag mana in foc
dar daca aveti opila...e bine
ca au stimulente super

Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Salutare si de la noi!
Ieri seara a inceput sa viscoleasca in Iasi ... batea un vant si cu zapada ... bbrrrr.
Acum nu se vede mai nimic, niste petece albe de zapada, pe ici pe colo. Nici 16 grade in dec-ian nu sunt normale, dar parca nici frig si vant nu-mi place.
KidLand cred ca se cheama si locul de joaca din Julius Mall, din Iasi.
Laura, si eu ma gandeam ca daca as avea posibilitati as deschide o afacere ceva, cu locuri de joaca pt. copii ... cred insa ca la birocratia din Ro, pe langa bani, iti trebuie si nervi de fier.
Dana, am citit si eu pe forum de un med. homeopat in Iasi, acum sper ca Lara sa nu se mai imbolnaveasca si sa nu mai merge la nici un doct. si apoi in Piatra sa ne cautam unul. Deja au vazut-o o gramada de doct. Si nu e bine de loc, ca unul are o parere, altul alta, nici nu stiu ce sa mai cred.

Sanatate tuturor!

Adriana si

Mergi la inceput

Adriana poti sa-i incepi un tratament de ex pt imunizare ,la noi in Piatra doar un medic hemeopat stiu,atat.Cu mersul la n dr. sunt si eu de aceeasi parere

Dana

Mergi la inceput

Adriana, stiu ca in Piatra sunt mai multi medici homeopati, dar cica e o doctorita mai buna, nu stiu cum o cheama, ca eu n-am fost, dar merg doua colege de-ale mele.
Si la noi a viscolit aseara, era tare urat afara.
Mie mi-e dor de zapada, as vrea sa merg la sanius, la schi, la o bataie cu zapada etc. Cica in week-end o sa ninga...sper!

Lora

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LoraG76

Adriana, stiu ca in Piatra sunt mai multi medici homeopati, dar cica e o doctorita mai buna, nu stiu cum o cheama, ca eu n-am fost, dar merg doua colege de-ale mele.

Lora

Cred ca e vb de dr de care ziceam si eu....dr Horia(stiu ca e divortata,cred ca are acelasi nume acum)

Dana

Mergi la inceput

Dana, am intrebat-o pe colega mea si zice ca Olteanu o cheama pe aia la care merge ea. Dar tot ea spune ca nu e asta cea mai buna, cica doctorul Dominte e cel mai bun sau doctorita Stancescu. Eu nu ma pricep, ca, sincer, n-am fost niciodata si nu m-a interesat. Dar n-ar fi rau sa merg si eu...

Lora

Mergi la inceput