Piatra Neamt - Perla Moldovei (14)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastasacarmen spune:

ce faceti fetelor?
va uitati la semifinala eurovision?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata!!

Criss garantat se va face model a ta fetita ,cum e sa fii mamica de fetita asa de mare??

Vad ca toata lumea e plecata,duminica placuta va urez si sa aveti o zi minunata,mai ales ca a si nins putin afara!!!

Am plecat sa-mi fac o cafea!!

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

'Neata!

Lunna sunt si eu pe aici,nu plec nicaieri.

Duminica frumoasa va doresc!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Mey dar pe unde umblati??

Ionela nu ne mai zici nimic nou??Cum a fost in delegatie??

Eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata . Mai dar nu prea a fost activitate pe aici in week-end....
Nici eu nu am avut timp de net. Am avut musafiri, Andrada a racit, nu tare dar destul cat sa ma puna in priza. Azi nici nu am mai dus-o la camin, e la mama mea dar la 2 mi-o aduce la servici ca are treaba .
Dana e foarte bine cu o fetita mare. Mergem amandoua la plimbare, prin magazine, la cofetarie. Are parfumul ei, rujul ei. Dimineata cand mergem la camin o imbrac (intotdeauna asortat), ii prind parul (cu clamite in culorile de pe haine), mananca ceva, o parfumez, o rujez si apoi plecam . Prin imbracatul asortat am incercat sa o invat cum sa isi potriveasca hainele, sa nu le puna ca nuca in perete dar ca sa fie imbracata. Mie imi plac hainele, spre disperarea sotului meu, si chiar daca nu am toate hainele dupa ultima moda cel putin sunt alese cu gust spun eu. Dar multe din ele stau in dulap ca de cand o am pe Andrada blugii sunt la mare cautare.

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Mai m-am luat cu vorba si am uitat de cafea .
Haideti, treziti-va ca e gata, fierbinte si aromata .

Crisssi Andrada (12.09.2002)
‘Fiecare om ce-mi iese in cale imi e superior intr-o anumita privinta. De aceea, invat de la fiecare trecator’ - Emerson

Mergi la inceput

Neata si de la mine!!

Criss multam' de cafea!!Inseamna ca sa tot ai fetite !!Eu insa ma bucur ca am pereche,asa ca pot experimenta ambele cazuri Sanatate fetei tale,a mea la fel vad ca e un pic fornaita,i-am dat oscilo la greu,Paul e acasa de cateva zile,nu l-am mai dus la gradi,parca mi-e frica sa nu raceasca,asa ca-l mai tin un pic acasa!

Va doresc o zi minunata in ciuda vremii de afara,brrr!!

Mergi la inceput

Cum ati petrecut in WE??Ramane in principiu intalnirea pe duminica viitoare??

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Bai, da' voi n-aveti somn, ca eu dorm in picioare!
'Neata!
Vad ca ati avut ceva activitate, nu gluma! :)
Multumim pentru cafeluta, Criss! Ce super-model e fetita ta! Foarte frumoasa si imi place ca are o tinuta de vedeta, f. eleganta! Sa-ti traiasca!
Fetelor, am fost in Iasi in week-end, a fost f. fain, am cheltuit o gramada de bani in metro, dar nu stiu pe ce exact, am fost in mall, unde bubu a fost foarte fericita! Si, ce e mai important, ne-am intalnit cu Adriana, cu Lara, cu sotul ei si cu bunica din Bucuresti! Foarte draguta familie, mi-a placut de ei mult, abia astept sa vina in Piatra! Lara e o dragutica si o cataratoare, pentru varsta ei se tine foarte bine si se "baga" peste tot. O sa pun o poza cu ea mai tarziu.
O zi buna!
Pupici!

Lora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Fetelor, poze noi:

http://community.webshots.com/album/557288705YVrHfL

Alea de la tara sunt facute la bunicii sotului meu, sunt f. batrani si f. simpatici si Iustina ii iubeste mult.
E o poza cu Lara, fetita Adrianei, aia cu bebelusa din masinuta care bea din biberon ceai.

Lora

Mergi la inceput