Face cineva snowbourd?eu am inceput acum 3 ani de zile in japan,am mers in saporo prima data si mi-am dat drumul din varful muntelui ce nebuna nu mi-am dat seama ca este atat de periculos ,am luat cateva capatani de gheata am vazut intr-adevar stelute ,coloana cat pe aci sa o distrug si sa ma distrug de fapt a trosnit doar atat mi-au venit picioarele peste cap vorba aia cu capul infipta in zapada ca in desenele animate,grreseala mea trebuia sa-mi ascult sotul ,dupa trei ani ce sa zic am mers in fiecare sezon de cateva ori la munte si am exersat am plans chiar de nervi ca ramaneam infipta in zapada cand nu era zapada potrivita asa zisa pudra,nu ma mai miscam din loc si trebuia sa-mi car placa care nu e asa de usoara pe cat credeamacum este foarte bine deocamdata la salturi nu am ajuns este prea devreme inca dar ma descurc bine,maine merg din nou 2 zile spre kusatsu(LOCALITATE)la ofuro(bai termale)Fetele care locuiti in japonia ati mers vreodata .practicati,ati incercat?sau chiar cei din alte tari?poate mai ma invatati si pe mine cate ceva in afara de sotul meu,experiente ceva?!
Felicitari pentru practicarea snowboard-ului. Vreau si eu sa incerc, dar nu in Japonia
PS: cu acest user tu vorbesti de iarna?
Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)
asa crestem noi
Felicitari si tie de altfel,si eu as-i incerca sa schiez,cred ca e mai simplu zic eu ,da user-ul meu lolldaca vei incerca snowboard -ul vreodata sa-mi scri,de cand schiezi?ai un bebe tare scump si tu ai fost f.tare miresica