Stiu ca exista programe care i-mi pot transforma un fisier din formatul PDF in DOC sau TXT. Poate sa-mi spuna cine cum se numeste acel program ??? Si daca se poate sa fie unul bun care sa nu-mi masacreze textul si sa-mi bage la sh si tz patratele.
Liliana si Dani
Sara
Sara poze Iasi Poze noi cu o licurice mica mica
Dan Mihai
Cel mai indicat ar fi sa lucrezi cu Adobe Acrobat-ul. (e necesara licentza)
Dar daca nu... parca "pdf2doc" sau "2word" se cheama acel utilitar.
Cu respect,
G.
www.siteaudit.ro
Multumesc mult pentru sfat dar din cite stiu in Adobe nu pot face modificari pe text, din aceasta cauza vreau sa modific fisierul in format doc.
Liliana si Dani
Sara
Dan Mihai
Nu gasesc nimic la Index dar a fost foarte bun PDF2word recomandat de joxy. Problema de care ma lovesc acum si nu stiu sa o rezolv este urmatoarea : dupa transformare din pdf in rtf textul nu curge in mod corect ci apare sub forma de insertii de texte. Toate propozitiile ,titlurile uneori frazele au fost introduse cu Insert Text Box. Din cauza asta pentru o paginare frumoasa trebuie sa stau si sa bibilesc fiecare bucatica de text. Se poate rezolva treaba asta ???
Liliana si Dani
Sara
Dan Mihai
Daca fisierul PDF a fost facut plecind de la un fisier word, mai exista o posibilitate.
Deschide fisierul pdf
Tools - Basic - Select - selectioneaza (manual) textul in chestiune - copy - deschide Word - paste
Nu merge :( . Dar la cum arata textul eram sigura ca e direct PDF .
Liliana si Dani
Sara
Dan Mihai