Copii din 1996 (9)
Raspunsuri - Pagina 22
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sanca/Sanca.jpg)
Sanca spune:
quote:
Originally posted by mikimihaescu
Ana, e tare fi-tu ca tine
Miki, mami de Andrei (1996) si Luca(2001)
Baietii mei
Mey, eu nu mai stiu sa citesc romana... Eu tot citeam ca-l compari pe Alex cu Ana, si nu intelegeam de ce minte....
![](radtare.gif)
Faza ce mi-a facut Elliot azi. Ma suna de la scoala ca merge la fotbal cu coach, ca-l duce cu masina, si il ia si pe fratisu. El le planuise pe toate, inainte sa ma sune... Am vorbit la tel si cu antrenorul si-l duce cu masina inapoi acasa.
Acuma, stau cu emotie sa vad ce fotbal a jucat el in uniforma, ca daca vine pictat acasa ....
![](drac.gif)
Stai sa vezi cum e in a V la mate, cu fractii - inmultire si impartire...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
CriPOD spune:
Mihaela, , atata bai sa fie. Sper ca ai dormit bine.
Miki, ce-mi plac mie perlele! Aveam un prof de romana in liceu, avea si-o interpretare omul, de mureai nu altceva. Abia asteptam sa ne aduca tezele (pe de-o parte
). Cu examenul nu ma bag ca nu pricep. Dar asa, intrebare de ignoranta, daca ii alegi o optionala, nu poti s-o schimbi dup-aia? C-aici pana in septembrie la jumate tot invart astia la cursuri. Sa mearga la examen, zici? Pai, de ce n-ar merge, intreb si io asa, ca lulu? Bafta la strunit baieti si odihna placuta in atmosfera rarefiata!
Ana, wow ce fain! Eu am in sange chestia asta cu excursiile decise la impuls, asa ca mi-au si sclipit ochii la decizia de a merge la Arad. O cafea si-napoi, nu? Sincer, pe mine copiii ma urau la un moment dat pe motivul asta. Plecam dupa ceva la magazin si ingheti pe unde ajungeam, haha...
Sanca, Grecia, ai? Pe-acolo umblai tu ieri? Ca nu ti-am vazut ochii. Sa vii sa ne mai arunci si noua cate un detaliu...
Si-ai vazut cum stie baiatul sa-si poarte de grija si sa-si planifice toate detaliile?! Totul e sa vrea! Eu zic sa te bucuri ca face un sport, cu atat mai mult cu cat l-a "arvunit" pe coach si nu mai trebuie sa te carabanesti tu. Asa-i si-al meu baiat, cand e interesul lui la mijloc, te streseaza pur si simplu.
La noi nimic nou. Dar hai sa va zic una din noaptea cand a facut fiu-meu febra. M-am dus sa-i dau niste antitermic si dupa ce l-a baut, cu o voce de robot grabit (asa a vorbit el din-totdeauna cand avea febra) mi-a zis din senin si fara nici o legatura "Mami, imi pare rau ca-s copil rau. Si-mi pare rau ca si in Europa v-am tot grabit si bazait." A trebuit sa plec rapid dupa ce-am baiguit un "Nu, Paul, nu esti copil rau, faci doar prostioare cateodata", ca nu mai puteam! Vedeti ce ganduri il mancau pe el la temperatura 40? Ori poate aiura, hmmm
la asta nu m-am gandit...
xoxo
www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">m
![](icon_smile.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mikimihaescu/mikimihaescu.jpg)
mikimihaescu spune:
Buna ziua!!
Am recitit si eu mesajul meu anterior si am gasit ca am scris : Noroc ca il pisasem eu sa invete raurile cu harta in fata.
Sa stiti ca era cu "s" nu cu "sh", ca altfel iese altceva.
Sanca, vad ca fi-tu se organizeaza singur, tin pumnii sa nu vina cu uniforma facuta zdrente in urma unor faulturi multiple.
Mergeti in Grecia? Bravo, distractie maxima si timp frumos.
mQQm, pentru optionale se opteaza de acum, ca sa faca ei clasele. Daca la un optional nu au candidati si au prea multi la altul fac reorientari in functie de ordinea in care am scris noi optionalele. Erau 4 posibilitati si trebuiau notat cu 1-4 in functie de preferinte. Noi am scris Literatura, Istorie (arta antica) , Engleza (ca totusi speram ca intra la clasa aia de engleza si nu ii mai trebui si optional tot de limba) si Desen.
La noi incanu e flexibilitatea din alte tari, tot intepeniti in niste sabloane vechi am ramas la foarte multe treburi, mai ales in invatamant.
O zi buna, desi stiu ca cele de peste ocean mai dorm inca.
Miki, mami de Andrei (1996) si Luca(2001)
Baietii mei
Ana68 spune:
Uaaaaaa...vad ca toate ati recuperat cu scrisul....hehehehehe...
Miki draga....uitasem sa-ti spun ca am ras pe infundate de faza cu bietul Mircea cel Batran...totala treaba!Imi amintesc ca am primit de la tata o carte scrisa de Mircea Santimbreanu,nu mai tin minte cum se chema,era ca o brosurica...cu perle d-astea adunate de-a lungul timpului de catre autor,in cariera lui de dascal...Ce sa spun?!De cate ori o citea radeam cu lacrimi...imi amintesc si acum ceva de acolo,cred ca mi-a placut mult,era cam asa:
Intrebare:ce este microfauna?
Raspuns:Microfonul este un animal urias,care traieste in marile si oceanele lumii si se hraneste cu pesti,dar si cu alge...
Cat despre tinerea de minte a lui Alex?Ma indoiesc ca va tine el minte tot ce a a invatat, pana duminica...ar fi chiar culmea,insa sper sa faca fata la asculare.I-am zis foarte clar ca nu ma bag intre el si Marius,e treaba lui cum o cotarceste si sa faca bine sa studieze ca o sa iasa cu strigaturi...Am auzit si eu ca o sa ii cocoseze cu materia in a V-a...naspa!
Anca,multamim de soare si caldurica...La noi Marius e sef cu planurile spontane,mie nu-mi vine asa cum ii vine lui
...si cum imi place la plimbare,mai ales ca io sunt soferul...nu ma dau inlaturi
de la spontaneitatile lui...Bafta lui Elliot la fotbal...ce smecher!Istet flacau,cum a stiut el sa-si aranjeze ploile cu antrenamentele....
Mqqm....cum sciam mai sus Ancai cu spontaneitatea asta...Marius e sefu' de trib.
Eu cred ca flacaul tau se simtea oleaca vinovat,te-a vazut el ingrijorata de starea lui si...na,a crezut ca face bine daca iti spune asa.Dragul de el!
Dragelor...sa aveti weekend frumos!
Se pare ca al meu barbat are iar chef de duca si plimbare,ca de ieri seara ma tot testeaza daca am chef de mers pe soselele patriei.Azi dimineata imi sugera iar un drum de Arad sau chiar de Resita...cica sunt targuri duminicale faine p-acolo,chestii ieftine...ma rog!Asa ca iar mi-a facut program cu spontaneitate!
Va pup cu drag!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andacos/andacos.jpg)
andacos spune:
Buna dimineatza!
Mey dar cemult atzi scris si ce-mi place cind vad animatzie la subiect!
Eu am avut o saptamina super grea,asa ca tare ma bucur ca azi e vineri!
Am citit tot dar recunosc ca nu am retzinut prea multe asa ca va rog sa ma intzelegetzi!
Deci dupa o dictare saptamina asta,ca da draga mQQm,aici se dau inca dictari,dar la cit de grea e lb. asta nu ma mai mira nimic,cred ca si la facultate vor face asa ceva ,a urmat "examenul" mai bine spus partea teoretica,pentru obtzinerea PERMISULUI DE BICICLETA
,iar martzi vor da partea practica!
Tot ieri a participat la Cangur la matematica unde bineintzeles ca "a facut tot",ma rog aici chiar nu ma stresez absolut deloc!eu sunt multzumita ca s-a inscris din proprie initziativa(asta nu i-am spus-o si lui
)ce va fi va fi,asta in conditziile in care scoala germana a considerat suficient 2 ore de pregatire!
Mai avem asa putzin pina la vacantza!!!!!!
Eu n-am intzeles inca ce e cu orientarea asta la clasa a 4 a in tzara,mai ales ca dupa cite vad nu e in toate orasele!
Succes la luarea deciziilor!(ce ma bucur ca am scapat de asa ceva )
Va mai reamintesc inca odata ca e vineri,si ma retrag spre activitatzi domestice!
O zi buna tuturor!
Dana
Sanca spune:
Fetelor, fetelor. E vineri si sant foarte bucuroasa.
Elliot ieri i s-a dat uniforma de fotbal, asa ca nu a jucat in uniforma Arata ca un mic fotbalist in uniforma, si-mi venea sa-l imbratisez, de cat de bine ii statea.
MqqM, baiatul tau e pe calea cea buna. Mai dai si tu 3-4 ani si o sa vada in tine un prieten.
Ana, ce frumos ar fi sa aibe si sotul meu o samanta macar de spontaneitate...
Dana, tot intr-o dictare o tineti. Bafta copilului sa ia cat mai bune rezultate la cangur.
Miki, bafta cu selectarea claselor. Nu prea mai stiu sistemul rom, dar parca pe an ce trece le fac pe toate stil american.
Eu imi bat capul cu cercetarea insulelor Grecesti, ca in August vreau sa mananc gyros si sa beau Uzo in Santorini.
un week end super la toti. Noi duminica avem primul meci. (Haide Steaua )
numa bine
CriPOD spune:
Ce sa va spun, niiiinge!!! Si chiar daca, nu pot sa ma supar, ca-i asa de frumos, si-i weekend. Maine cand se topeste o fi alta treaba, da' acum e ca-n vis. Si spre deosebire de alti ani, parca anul asta n-a nins destul! Acu' tre' sa zic si io ceva, ca va tot laudati pe-aici ca v-au inflorit pomii, ca ati trecut la haine de vara...
Miki, va doresc sa reuseasca Andrei, eu va tin pumnii, o sa vezi ca va fi bine! L-ai pisat, eh? Oricum, optionalele alea suna foarte fain toate.
Ana, sa ne povestesti din excursia saptamanii, luni. Cand te intorci de la piata de la Resita. Facem galerie pt Alex in weekend sa-l "invinga" pe sotul tau.
Sanca, poze, poze cu micul fotbalist, facem galerie, sigur. Matei nu vrea si el?
Tu cam ce spontaneitate astepti de la sotul tau, doar ai o fecioara,nu? Cu grecii, ce sa zic, gyros e buuun, souvlaki e buuun, ambrozia e yummy, dar zau ca uzo e bun numai de suvenir, oops...
Dana, am uitat sa ma minunez si io ieri: permis de bicicleta??? E super ideea, cu mana pe inima iti declar! Bravo lui "cangurel"...
Ma doare capul numai cand ma gandesc ca al meu baiat isi ia la vara carnetul de sofer (de-ala de poate conduce cu mine sau sotul pana la 17 ani jumate). La cate porcarii face, asta e ultima grija care imi lipseste (si-o asigurare mai mare).
Apropos de fiu-meu si faptul ca e pe calea buna:!!! Uite ca mi-a iesit capul prin zidul ala deja, ufff... Dar daca asta e singurul mod sa ne punem de acord, pai declar razbiou' biologic! Ma-narmez cu depozite de virusi la ziploc la congelator si ii folosesc strategic in cerealele de dimineata. Si-am zis!
Un weekend placut. La noi i-un pic mai tristutz ca s-a terminat vacanta. Dar trebe sa lasam si pentru altii, nu-i asa Dana?
www.webshots.com/user/_mQQm_" target="_blank">m
![](icon_smile.gif)
Ana68 spune:
Dragelor....excursia nu a mai fost nici la Arad,nici la Resita.Ne-am limitat la targurile Timisoarei si Alex s-a ales cu rollinguri si blugi...Marius cu un pistol de lipit,iar eu cu Luana cu praful drumului...Dar ne scoatem noi parleala...
Dana...inca nu am auzit de "permisul de bicicleata"...oare exista si aici asa ceva?
Anca...lasa mah,ca al tau daca n-are spontaneitate sigur are alte calitati...Spor la cautat insule!
Mqqm....bey ce mamicuta esti tu:auzi la ea,virusi la pachet...hehehehehehe...Zapada?!Voi stati la peste 2000 m altitudine?!Uau!
Alex a facut fata,duminica,relativ bine...A stiut si nu prea,dar s-a descurcat acceptabil...Mai nasol a fost ca avea cu rosu pe caietul de mate si in plus erau muuuuulte litere mancate la unele cuvinte sau a gresit un cuvant cand la scris(acordam circumstante atenuante,ca nu il foloseste zilnic):in loc de shlep,a scris shelp...Ata ete!
Ca spusesem ca pun poza cu ce am primit de la copiii mei...uitati aici: Cadorile de 8 martie de la Alex si Luana
Sa aveti o saptamana cu multe realizari si o zi excelenta!Va pup!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...
Sanca spune:
O zi insorita la toate fetele.
Am poze cu micul meu fotbalist, de la primul meci. Sharks (echipa scolii) au castigat 3-1 in a doua repriza. Binenteles ca tot meciul a fost dominat de 3 jucatori (toti 3 din parinti europeni), numa al meu statea pierdut pe ditamai terenul de fotbal, si numa lui ii trecea mingea printre picioare. Dar eu am sperante ca o sa-si dea el drumul, si devine mai agresiv.
Pozele o sa le postez saptamana asta, cand ma organizez...
MqqM si eu ma gandesc cu groaza cat o sa ma jefuiasca companiile de asigurare cand o veni vremea sa lasam masinile pe mana baietilor.
Astazi cumpar biletele Bucuresti - Atena, ascultand de sfatul tau. Oricum nu avem decat o saptamana si vreau sa vedem cat mai multe.
Ana, si eu am o manuta asa facuta de Matei acu vreo 3 ani, care a rasarit din senin pe biroul de acasa. Asa ca m-a lovit o melancolie blegoasa sambata.
Sambata am avut o zi excelenta. Am stat toata ziua in pijama si am dat directive... Elliot a avut un inceput de raceala vineri, si am turnat albastru de metil si Fevrex, si vad ca am prins-o din vreme. Eu am suferit de o lene cronica...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andacos/andacos.jpg)
andacos spune:
Buna seara si o saptamina minunata tuturor!
Dupa ce saptamina trecuta am primit soarele de la SANCA,se pare ca iarna trimisa de mQQm acum ceva timp a ajuns la mine!O vreme ciudata rau de tot astazi cu ploaie,ninsoare si soare!
Si se pare ca o va mai tzine asa citeva zile!
Eu am inceput saptamina obosita ,insa nu pot sa "lenevesc" inca precum SANCA duminica!Pina miercuri nu mai e mult si apoi o sa lenevesc si eu citeva zile!
ANA,frumoase cadouri ai primit ,aia cu diploma a fost tare oricum!
M-a impresionat tare cadoul Luanei!La gradinitza l-au facut?
SANCA mult succes cu fotbalul!De care e de ala american sau de-al nostru?
ANDRA vad ca nu si-a mai facut aparitzia in ultimul timp sa speram ca totul e ok!
mQQm dar a dat de carnet sau urmeaza?
Noi suntem inca la permisul de bicicleta,saptamina trecuta deoarece copii s-au simtzit pregatitzi au dat proba teoretica iar miine urmeaza cea practica!
In rest nimic deosebit,asteptam vacantza!
Toate cele bune,eu ma duc la nanica ca de obosita ce sunt ,sunt incoerenta!
Dana