Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

Buna dimineata si Lora mersi mult de cafea.Si trebuie sa-ti spun ca tot bate vantul pe la Sofia.
Mathilda,m-am intors pe 4 ianuarie acasa si sunt fericita ca sunt acasa.
Irina pupici pe.
Eva gata boala sau inca te mai chinuie.Trebuie sa facem ceva sa arati bine la nunta din DUbai!
Kriss cum a fost aseara in Iasi????
Hai mai fetelor TREZIREAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
OOana bine ai revenit! Cum e vremea pe la tine,ca la stiri am auzit ca a inceput sa ninga? E adevarat?Sa stii ca in America le-am aratat tuturor videoclipul de la nunta ta.pentru ca mie imi place foarte mult si sa stii ca si lor le-a placut.Asa ca daca te-ai simtit intr-o zi de decembrie deocheata ,erai de departe deocheata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Poezie:

Definitia sarmalei
(Autor necunoscut)
Vis inaripat al verzei ce-l avu cat a durat
somnul lung metamorfozic in butoiul de murat.
Potpuriu de porc si vaca, simfonia tocaturii,
imn de lauda mancarii inaltat in cerul gurii.
O cocheta care-si scalda trupu-n sos si in smantana
si se-nfasura in varza ca in valuri de cadana.
O abila diplomata ce-a-ncheiat o stransa liga
c-o bardaca de vin rosu si-un ceaun de mamaliga.
Oponenta din principiu si un strasnic adversar
pentru tot ce e dieta sau regim alimentar.
Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata
ce te-mbie cu mirosuri de slanina afumata.
Locatara principala tine-n spatiu tolerate
perle de piper picante, boabe de orez umflate.
O prozaica innascuta, cum s-o prinzi in prozodie
cu un porc care-nauntru e respins de poezie.
Un aducator de sete, de bei vinul cu ocaua.
Iata-n cateva cuvinte cum s-ar defini sarmaua

Lora

Mergi la inceput

Lora excelenta poezia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

buna poezia da acu ma apuca foamea rau. si parca nu as spune nu unor sarmalute cu mamaliguta, si putina smantana si un ardei iute.... iar eu deabia sunt la primul ceai ca deabia acum am aterizat la munca de la registru si la 5 ma duc la eco si tre sa am burta plina de apa. si am o mare dilema cum sa beau si sa nu ma duc la pi..

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

Buna ziua!
Cam tarzior dar, sora mea a intrat pe ultima suta de metri fara nimic aranjat, iar eu si sotul suntem principalul sprijin.
De citit pt examen, citesc intre doua telefoane, dar sper sa nu le pic pentru ca sunt fata desteapta.
Sotul meu alearga cu mirii peste tot, soacra mi-a luat copilul la ea ca sa pot invata.
Bubele nu vor sa treaca si cred ca o sa am nevoie la nunta de o tona de fond de ten. Apropo, daca dau cu fond de ten le afecteaza oare, daca ele nu sunt complet vindecate. Oricum pana la nunta macar trece perioada in care sunt contagioasa. ce urat suna "contagioasa"

Kriss te simt tare necajita. Sunt cu sufletul langa tine sa te mangai. Relaxeaza-te si uita de tot. Poate nu vrei sa fi incurajata asa, poate asasau asa. Inteleg ca te zbati intre preocuparile cotidiene si grija pentru cei din jurul tau care te coplesesc si ei cu problemele lor, ca si cand ale tale nu ar ajunge. Mama e mama si nu o poti respinge, soacra e tot mama, chiar daca e a sotului, ...of. Dar, un lucru e bun: ca uitam. O sa treaca tot si vei uita. Treptat, dar cu rabdare or sa se rezolve toate problemele si vei iesi mai puternica.
Curaj si fruntea sus!

Pe sora mea nu am anuntat-o inca de Dubai ca sa fie surpriza. Apropo, ce surpriza as putea sa ii fac eu sa ramana cu rasuflarea taiata?

mama lu' Claudiu

Mergi la inceput

Pai plecarea in Dubai o sa o lase cu gura deschisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Lora,binedispusa si optimista intotdeauna!Felicitari!Imi place sa citesc postarile tale amuzante,pline de viata.
In privinta meniului nu va dezvalui nimic,sper sa nu va dezamagesc.Cremele de protectie solara mai pot sa astepte,inca nu e vreme favorabila plajei.In ultimele doua luni am avut multe ploi,furtuni ,apa marii e foarte rece.
Eva,se pare ca eu am cam pierdut filmul evenimentelor,ce boala iti pune in pericol frumusetea fetei?
Pentru acoperire perfecta sa nu uiti sa folosesti un baton corector sub fondul de ten.Daca gasesti unul cu extract de ceai verde poti sa-l folosesti linistita fara sa iti afecteze vindecarea eventualelor leziuni
kriss,interesanta povestea mamei tale,mai bine spus dureroasa cand ma gandesc prin ce a trecut si tot mai sufera dupa tatal tau.Ciudat ca il vrea inapoi,cred ca nu ar trebui sa ma mir daca ma gandesc ca inainte aveau o viata linistita,echilibrata.
Eu una,sper ca nu sunt prea drastica,nu mi-as ierta sotul in caz ca m-ar parasi pentru alta.Stiu ca iertarea e una din caile ce duc spre rai,dar cine inseala o data,o face si a doua oara.
Irina,esti norocoasa ca nu ai greturi.La mine au inceput la sfarsitul saptamanii a sasea si am suferi pana in luna a patra.
Nu ai mai spus nimic de cursul de proprietate intelectuala,ma gandesc ca l-ai mai amanat.
Ca veni vorba de cursuri,nu stiti cumva de vreo facultate serioasa din Europa care organizeaza cursuri master on-line sau la fara frecventa in domeniul comercial,contracte,constructii.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mai fetelor, fusai la firma cu mobila! Da faliment tot famelionul, fratilor, cu mobila noastra! Zice lumea ca-i prea scumpa, dar daca mie asa-mi place, cine ce are cu mine, nu?
Deci asa si prin urmare, grecii fac comert pe mare si mobila mea costa 90 mil. si canapelele 35. Bine ca avem dormitor cumparat anul trecut, ca de nu mai costa si ala ceva... Da cineva ceva de baut, ca eu vreau sa ma imbat.
Hai ca va las, ca mer' la kaufland sa fac aprovizionarea cu sotiorul si bubulina la purtator!
Ei, na, ca avem si noi in Piatra hipermarket, cica!

Lora

Mergi la inceput

Mai Lora nu conteaza cat ai dat pe mobila.Important e tu sa te simti bine.Asa ca hai mai da-ne un rand de baut ca vreau sa ma imbat in seara asta.Si apropo si eu ma duc acum la un magazin de mobila ca-mi trebuie de urgenta o masuta pentru sufragerie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Hop si eu!
Ooana bine ai revenit draguto! si LA MULTI ANI! pe anul asta!
Ma bucur ca nu ati ramas fara cafele si buna dispozitie..s-a ocupat Lora si ii multumesc!
Am alergat azi ca fiind 25..m-am lasat pe ultima suta de metri cu actele la ITM, cu subv pt. salariati samd plus 2 dosare..si am ajuns acasa franta si flamanda :)dar mananc in timp ce va citesc si scriu..
Nu mi-ati zis ce parere aveti de pensiile private..daca aveti sau alte impresii..

Nunta noastra - 2 iulie 2005;Luna de miere;Finutza Alexandra Ioana;Tunisia(2006);Revelion 06/07

Incercari bebik

Cristina

Mergi la inceput