Dura lex sed lex(Clubul Juristilor:)(5)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

kriss, cu parere de rau, nu ajung in Iasi, pentru ca sambata lucreaza sotul meu pana duminica dimineata, iar duminica trebuie sa vin eu la serviciu. Spre sf. lunii o sa venim sa aducem bubulina la Iasi pentru vreo saptamana, ca ne mutam si numai ea mai lipseste atunci de acasa...o lasam la o matusa a sotului meu cu care bubu se intelege f. bine. Dar voi nu veniti in Piatra? De ce nu?

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

neata fetelor. eu sunt bosumflata ca de 2 zile trebuie sa iau salariul si inca nu l-am luat. azi vrem sa plecam si noi la munte la nehoiu si sa ne intoarcem pe brasov si daca nu iau banii e cam nasol. in rest bebe sper ca e bine poate sapt viitoare ajung din nou la eco, insa nu mi-au iesit inca toate rezultatele de la analize. imi cam fac probleme ca la toxocara rezultatul e incert. laboranta mi-a zis ca ea nu crede ca e vreo problema dupa cum vede analizele dar acu cam stau cu frica. nu prea stiu ce analize mai pot face pt un rezultat cert. trebuie sa intreb dr.
in rest totul e ok, fara greturi mari, fara, fara... sper ca bebe creste bine.
va pup.

8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eva03 spune:

HAI LUNA! TARE LUNA!
REZISTA LUNA! SUCCESUL E AL TAU!

Buna dimineata! Uf, acum ma pot aseza la o cafea!
Va rog frumos puteti sa imi spuneti cum bag si eu fotografiile mele cu gagicarul? Multumesc anticipat!

Un si o pentru fiecare!

mama lu' Claudiu

Mergi la inceput

Eva, de ex., noi avem un cont pe webshots si e ok, depinde pe ce site vrei sa le pui.
Trebuie sa te inregistrezi acolo si sa faci upload.
Intra pe www.community.webshots.com si inregistreaza-te mai intai. Dupa faci upload, te dirijeaza acolo cum, apoi copii linkul unde scrii mesajul.

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Irina ce ma bucur sa aud ca esti bine! Cred ca postam in acelasi timp. Nu-ti mai face probleme. Am o prietena care a fost pusa sa faca triplu test de doua ori (e si foarte scump si traumatizant) si copilul nu a avut nimic.

mama lu' Claudiu

Mergi la inceput

Hai, Luna, hai, Luna!!!!!

Lora, mami de Iustina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

multumesc eva. nu imi fac mari probleme dar nu gasesc nicaieri cum afecteaza toxocara sarcina. doar pe site-ul dr tutunaru raspundea acesta la o intrebare si zicea ca nu afecteaza sarcina. dar daca nu o afecteaza de ce mi-a dat sa o fac?
luna mult bafta. care e premiul daca castigi?

8+

Mergi la inceput

Irina toxocara mai are si alta denumire?
Lora am facut cont, am uploadat, ce fac acum?

mama lu' Claudiu

Mergi la inceput

Nu reusesc sa trec la semnatura pozele.
Sunt introduse in webshots si asteapta. Multumesc anticipat.

http://community.webshots.com/user/eva1306

Mergi la inceput

Am reusit!

http://community.webshots.com/user/eva1306

Mergi la inceput