Minunatele Scorpiutze (41)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Fetele.....io va pup pe toate-toate...si va doresc un weekend minunat...si sa aveti sanatate cu ai vostrii cei dragi si ne vedem luni...ok?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Fete minunate, noi suntem bine, sanatoase, ceea ce va dorim si voua !
Insanatosire grabnica bolnaviorilor si bolnavioarelor mici si mari !
Un weekend minunat, in cida vremii de afara, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

pup la toate scorpiutele sa aveti un we fain, copilashii sanatosi si sa va distrati frumos

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Weekend maxim pentru scorpiutzele mele dragi.

Va pupam pe toate.

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Week-end fain si vreme frumoasa sa aveti.Ca la mine plouaaaa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

La noi ninge, fix acum cand am dus hainele groase la tara! Bine, ca in curand va fi o mare apa pe strada... dar ninge!
Weekend fain sa aveti, noi in casa, ca nu avem cu ce ne imbraca afara hihihi!

Mami 35+ si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

Aoleu Elena nu pot sa cred...Vezi sa nu o trimiti si la noi ca abia a iesit soarele.
Io fug afara ca e super fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doamne, Doamne ce ti-e si cu vremea asta...cand e soare cand ninge...
de fapt ce ma mai mir, sa va povestesc apropo de ziua de 24 martie...in aceasta zi s-a nascut mama mea(La multi ani! mamico, sa fi sanatoasa) si in 54' bunica mea locuia la tzara si anula cela cica au fost niste ninsori de ajunsese zapada pana la acoperishul casei...bunica-mea nu a mai putut merge la spital sa o nasca pe mama si a venit acasa la ei o moasa care a ajutat-o pe bunica sa nasca...mama-i nascuta pe 24 si trecuta in acte la primarie pe 25 ca cica atat a facut bunicul pana a ajuns sa o declarea mers prin transee de zapada, toti cica se chinuiau sa faca cat de cat drum prin sat...parca-mi pare o poveste si acum dupa atatia ani in care am auzit-o de N oridar este atat de adevarat...
va pup pe toate, sa aveti o Duminica placuta

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Salutari.
Gataaaa..mi-am luat Matizachele.
Dau de baut

Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Salutare pe intreaga linie!

Nu v-am mai scris si nici citit de un "milion de ani". Da' asa sunt eu :) Elena, draga mea, vine epurele din nou la Suceava, stiu, stiu, ca de data asta e mult mai important ala mic din burtica (aia mica, dar nu rima :)), dar trimitem un epure mic si de aici, sper sa dea cumva de tine Cezar epurul (mosul si ce o mai fi).

M-am uitat la lista si a devenit imensa, felicitari!

La noi nu e mare lucru de raportat. Am comandat scara noua pentru casuta noastra, bucatarie noua (asta e geniala, schema de culori, portocaliu gri si negru) si bine dotata, suntem aproape gata cu instalatia electrica. Am sapat in gradina pentru ca sa punem plante. Am pus seminte din care au iesit rasaduri de rosii, varza, ridichi, ceapa, leustean, patrunjel, morcovi si nu mai stiu cate. Marea majoritate seminte aduse din Romania.
Ne-au iesit zambile si narcise si acum sunt pe vine lalelele, narcisele portocalii, freziile portocalii si albastre; pentru la vara am pus crini regali, gladiole verzi, dalii portocalii cu rosu, niste flori dragute...negre, dar geniale si inca ceva soiuri de flori. Am avut accident de masina, vreo luna de zile am circulat numai tren si bicileta, acu' ne-am inlocuit masina cu una mai buna si mai frumoasa...ideal ar fi sa nu o lovim.

O zi geniala tuturor si mii de zambete :)

esme

Mergi la inceput