Minunatele Scorpiutze (41)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

hello, gata va pun abs nemotivat
anutzo cum se mai simte luana?
alex al meu a fost ceva mai bine azi noapte parca nu a mai tusit asa de rau....l-am dus la gradi azi.
va pup pe toate

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Buna dragi scorpiuze,
profit ca am cam terminat lucrul, de fapt nu suntem gata dar..., am avut o zi nebuna azi.
noi suntem bine, putin cam raciti, fetele tusesc ceva si dorm destul de rau noaptea.
despre noi nimic nou, sambata eu am fost pe munte cu colegii la ski defapt eu m-am dat cu sania, nu stiu sa schiez. am avut de toate, ninsoare, ploaie, furtuna doar soarele nu l-am vazut decat pe la ora 5 cand ne pregatea sa plecam. Ieri in schimb a fost o zi minunata, am iesit cu copii la lac, sotul a facut o tura cu bicicleta, cica sa se mai racoreasca la cap. L-au inebunit copii....deja.
Monica, ce le mai dau si la copii astia prin cap!!!....eu ce sa spun, acum vreo 2 seri l-am gasit pe David cocotat pe gem, in genunchi aplecat in afara nu stiu ce sa vada doar era noapte. Sotul deschisese putin geamul sa se aeriseasca. De fapt eu sunt vinovata ca am deschid usa, ei au intrat in camera si n-am observat. Daria in spatele lui pregatita sa se catere si ea pe scaunel si apoi pe geam.
Noi suntem inebuniti cu mancare. Numai sa nu te pui la masa cu ei. E teroare. Copii mai mufturosi ca ai mei nu cred ca exista. Cel putin aveam o consolare pana acum ca Selin manaca de toate.....vise nu mai vrea nici ea mai nimic. Cu David mai poti negocia, cu ceea ce cat decat mananca dar cu fetele n-ai nici o sansa. Daca le-as da iaurt dimineata la pranz si seara ar fi bine.
Samabata inaite de a pleca le-am facut o supa. Noi ii zicem zeama, cu morcovi, carne. Seara am gasit-o tot pe masa. Cica au primit-o si de pranz si de cina. Nici nu s-au atins de ea. Ieri am luat supa am facut-o crema, am facut paine tare (bucatele mici de paine prajite putin in unt) si au mancat copii mei pana la ultimul strop. .....ce sam ai zic.
...mai revin. La mine e inca nebunie. Parca azi au ramas toti fara medicamente.

Va pup. Pe maine sper...macar sa mai citesc din urma.

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

scorpiutze dragi

Ana, Ce face Luana? Cum este? Speram ca bine. Asteptam vesti.
Nina, La Multi Ani (cu intarziere ) pentru mama ta.
Monica, ma bucur ca Alex este mai bine acum.
Noi suntem amadoua racite. Acum suntem ceva mai bine, dar weekendu-ul a fost horror. Aveam impresia ca m-a lovit trenul.
Va pupam si ne mai auzim. O saptamana faina in continuare va doresc.

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut,

Va multumesc ca v-ati gandit la noi si ca ne-ai urat de bine.
Monica si Adriana,sanatate si la micutii vostrii!
Pai iaca cum sade trebsoara:luni dimineata Luana a inceput tratament cu Ospexin si cu toate astea de luni seara pana vineri seara a tinut-o numai cu 39,7 - 39.9 temperatura...ne exasperase si pe mine si pe taica-su,ne simteam atat de neputinciosi in fata temperaturii ei..mai jos de 38 nu reuseam nicicum sa o scadem.Vineri seara am raportat la tanti doctor problema copilei si epuizarea parintilor ei si i-a schimbat tratamentul cu Eritocin(sau cam asa ceva,adica Eritromicina la 6 ore)caci fatuca mea avea amigdalita pultacee....puroi garla si muci cu caruta....Asa ca am dat medicamentele adecvate si chiar din prima seara Luana nu a mai avut febra.Aseara am fost la control si tanti doctor ne-a dat unda verde la mers la gradinita,chiar daca are de luat in continuare tratament,dar il ia la 8 ore si ne descurcam.De vreo doua zile a inceput si sa manance asa...cate un pic,iar aseara cand am venit de la consultatie a halit pe nerasuflate 3 chiftele...Asa ca Luana a inceput sa-si revina.Alex isi revine si el incetisor,ca si el a fost cu febra,dar mai moderata si l-am luat din pripa...In schimb eu am furat-o de la mandra mea si am de la nas pana in cosul pieptului o senzatie de arsura...de parca am nisip cand inghit...Asta e!Io mi-s animalut batran si imi revin ...
Noah,dragele mele,va pup pe ziulica de azi si mai vorbim!
La noi in 8 se tine chef,dau femeile de beut si mancat,ca ne-au dat prima de ziua ia o pauzarii...nah!Pe la voi cum e?
Pupici la toate!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana si
Ea e TOYO...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Salutari.
Offf...iar aud de bolnaviori...
Ana cand am inceput sa-ti citesc mesajul eram sigura ca ati avut amigdalita.E pacatoasa rau asta pt la la inceput se manifesta ca o raceala si te pacaleste.La fel am patit cu Stef in noiembrie si i-am dat antibiotic cateva zile fara rezultat.Pe urma s-a vazut puroiul pe amigdale si am schimbat tratamentul si a fost mai bine. si sanatate maxima la toti.sa te faci bine sa te poti chefui joi.
Noi suntem bine.Ieri am fost la un control de rutina si m-am ingrozit cati copii bolnavi erau la dr.i-am zis dr ca aveam de gand de saptamana viitoare sa o duc pe Stef la gradi si mi-a zis sa mai stau vreo 2-3 saptamani ca e dezastru cu virozele rin camine.Asa ca am revcat ordinul si o voi duce dupa vacanta de Paste, adica in aprilie.Mi-e teama acum sa o duc.
In rest nimic nou.Joi ne chefuim si noi la scoala.Am hoatarat cu colegele sa luam ceva praji, suc si cafea ca si colegii nostri ne-au servit pe noi de 1 Martie.Pe urma seara iesim cu gasca in oras.Am rezervat o masa la o pizzerie.Cam astea-s planurile noastre pe saptamana asta.
Pupare la toata lumea, si mamici si pitici si sa auzim numai de bine.

Mergi la inceput

buna scorpiutelor,
of din cate vad toti copilashii sunt bolnavi ba chiar si mamicilesi ai mei au amandoi mucisori, alex nu mai tuseste dar trage de nas in schimb a preluat si d-ra ruxi stafetasi stiti ca la ea muci egal otitasi nu vrea deloc sa invete sa sufle nasul.
va pup pe toate si pe copilashi, sanatate multa

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns HelleneC spune:

Salut dragelor!
Eu astept marea intalneala cu fii'mea, abia astept, desi ma rog de ea si negociez sa stea acolo bine, cat trebuie! Azi nenea doftorul a zis ca ma interneaza, am tensiune mare si e drept ca ma simt aiurea, plus greturile de rigoare (asa, o fac lata, ca a treia sarcina nu mai pup). Am negociat si cu el sa ma lase pana joi cu tratament, si poate poate pacalim tensiunea si se face rezonabila. Desigur ca in sinea mea ma 'nervez la culme, cand imi amintesc cati copii abandonati au trecut prin bratele mele si mamele nu s-au sinchisit toata sarcina de ele, veneau, nasteau, plecau... super lejer. Medicul, la fel, dupa ce se cearta cu femeile care vin la chiuretaje, se enerveaza cand vede ca mereu apare cate ceva... si tot asa. Am tensiune si provoc tensiune!
Ana, ce ma bucur ca mi-e bine noruta! Ai sa vezi ca la anul scapa de toate belelele, il vad pe George cat de bine s-a imunizat dupa primul an de chin printre virusi! Sanatate si tie, eu am dat-o doar pe ceai, ca la cate tratamente mi-a dat "jinecologul" nu mai iau nimic pentru raceala.
Mira, cu mancarea copilului eu stau bine, e un mancacios (nu exagerat, dar...), ia ce ii pun in castronel, cand face mofturi ii arat usa si apoi vine el tiptil inapoi, vede ca nu e rost de facut figuri... Ma gandesc ca or fi fetele mai altfel... eu deja ma tem, sper sa fie fiica'mea la fel de mancacioasa cum era George.
Monica, pupa bolnaviorii. Mare belea daca nu vrea sa sufle Ruxita, poate in timp o sa se invete, sa scapati de otitele astea urate!
Georgi, petrecere frumoasa joi! Eu am zis ca imi vizitez colegele, este ceva masa (acolo am numai femei si sefa asa face in fiecare an, organizeaza o masa pentru toate)! Faza e ca seara ma duc si la domn' doctor din nou! Sper sa imi faca cadou o veste buna, si sa ma lase sa stau acasa la mine!
Lory, astept sa ne auzim cand vii, pana atunci pregatiri usoare! m acelasi numar de telefon, (daca il mai ai), vreau sa ne auzim si anul asta!
Nina2, refacere grabnica si voua! Ne mai "povestim" cand mai am vreme sa stau pe la calculator!
Adriana, cum e noul job? Sper sa iti fie mai lejer, mai ales in favoarea lui Razvan!
Nina, sa iti traiasca mami, sa fie sanatoasa si sa va iubiti tot asa mai departe!
Ma retrag in pat, va pup pe toate si sa aveti zile faine mai departe, ca a venit primavara!
Elena

Mami 32+ si "www.babiesonline.com/babies/g/GeorgeC" target="_blank">George" (6.09.2002)

Mergi la inceput

elena, sanatate multa si nu te mai enerva, gandeste-te la bbelina tasa stea cat mai mult in burtica la mami

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

da,Elena, are Monica dreptate, nu te mai inerva sa mai stea fetita in burtica. Nu mai e mult, macar mai niste saptamani. Asa tot socoteam eu la Selin....pana la 34 macar. Asta era talonul meu....sa treaca prima saptamana din ianuarie Atunci am nacut-o pe Daria, relativ nu a avut prea mari probleme, si ma gandeam macar inca odata asa. Dupa 34 am asteptat-o dar nu a vrut ea sa vina.

va pup pe toate, ma duc sa ma bag in pat ca maine iar nu aud ceasul la 5.30

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Poze noi ....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

noi suntem bine.azi am facut analizele la sange si i-am facut si grupa sanguina.maine luam rezultatele.diseara il sun pe dr si cred ca duminica plec la bucuresti ca sa fim luni la operatie.a urlat cand i-a luat sange asa ca mi-e teama la operatie.
elena,ce marfa de tine cu bebe.tare as mai face si eu unul dar vreau intai sa ma mai pun la punct cu niste studii si cred ca dupa aia abia mai fac si eu unul.ai grija de tine.noul job e super, in sensul ca lucrez cu mama si sta la 5 minute de mine.imi pot lua liber oricand dar si muncim.acolo deja crescusera sarcinile si bani putini.mi-a venit o inlocuitoare care sincer nu stiu cum se va descurca.face contabilitatea mecanic.oricum le-a parut rau sefilor mei ca am plecat dar asta e.daca ma vor inapoi sa creasca salariu.
va pup pe toate.
ana, pupa fata sa se faca bine.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput