casnicutze sexy (97)
Raspunsuri - Pagina 9
georgi75 spune:
Helou...
Bey Miha io m-am prins cum e cu cainele care face pipi la copac.
De-aia am si zis ca mare adevar graiesti.Lasa semnatura acolo
Se inmultzesc blondele vaz ![]()
Io ma duc sa fac o baie.Stef si tati dorm asa ca am timp de beleceala
ange spune:
e simpla explicatia mai gagici mai
nu-i stiu ziua de nastere a fetitei si plus de asta nu am acceptul ei.Nu stiu daca vrea in lista sau nu? intelegeti?
o astept la colt sa o intreb![]()
Si pt. gagicile care vor sa pun in lista numele lor si al copiilor se rezolva.Doua degete in sus si am sarit![]()
Daca nu va convine ceva spuneti,trageti-ma de maneca,bagati un ciocan la cap ca sa va bag in seama ![]()
Doina,am facut si clatite la cuptor dar nu mi-au placut.Ori le-am lasat eu prea mult!!!?!
S-a intarit smantana...
Acum la cafea mi-am tras o clatita si tot super pufoasa si elastica a ramas![]()
"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ange
Daca nu va convine ceva spuneti,trageti-ma de maneca,bagati un ciocan la cap ca sa va bag in seama

Miha

Emilly spune:
quote:
e simpla explicatia mai gagici mai
nu-i stiu ziua de nastere a fetitei si plus de asta nu am acceptul ei.Nu stiu daca vrea in lista sau nu? intelegeti?
o astept la colt sa o intreb
pai cum mai Ange? nu zisesi tu ca nu uiti data de nastere ca e in aceiasi zi cu mama ta?
Asa e, nu o vreau pe lista, las-o netrecuta...mercic fetele ca nu ne-ati uitat!

Salutare tuturor!! si pupicei multi!!una peste alta eu sper sa nu o fi comis si sa ramin gravi luna asta ca parca as mai amina-o un picut...fug la fii-mea...
alexa si mami spune:
cami, ti-ai furat-o
. glumesc, speri ca nu te superi
vezi ca nu te uit cu promisiunea, cumatra![]()
www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa
Dana_ch spune:
hello hello ! va salutam mami, eu sunt, andra. Ni s-a striact compu'.. cred ca s-a ars placa de baza, maine il vom duce la reparat.. deci, am intrat sa va anunt, ca sa stiti ce e cu mami, cu noi. aaa.. Lucas e putin racit, e mai tot timpul cu mucii in gura =))))).. va puapm, Dana, andra, lucas si colegu' !
LMA sarbatoritelor !
Poze cu
Lucas
poze noi
mariussimiuc spune:
quote:
,bagati un ciocan la cap ca sa va bag in seama
Vezi ca s-ar putea sa ai cam multe cucuie!
Miha

alexa si mami spune:
pupici Andra, multumim de stiri. sanatate la Lucas!
www.tickercentral.com/view/64zu/3.png" target="_blank">alexa
Bimilit spune:

miha eu is stapana cainelui, asa ca-l pot dirija la ce copac vreau
.
Bimilit - soacra cu DOUA nurori
!
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Dana_ch
hello hello ! va salutam mami, eu sunt, andra. Ni s-a striact compu'.. cred ca s-a ars placa de baza, maine il vom duce la reparat.. deci, am intrat sa va anunt, ca sa stiti ce e cu mami, cu noi. aaa.. Lucas e putin racit, e mai tot timpul cu mucii in gura =))))).. va puapm, Dana, andra, lucas si colegu' !
LMA sarbatoritelor !

de la mine pentru voi