Copilasi din 2002 (31)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Salut! Am disparut in ceata o vreme, acu' m-am intors! Ce mai faceti, ce mai e nou?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Bine ai venit Ruxij!!!!!

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

bine ai revenit ruxij - mai sc de bogdanel ce mai face ce mai zice?

julian e mai bine - maine merge la scoala si sper cand se trezeste sa nu mai aiba la ochii curs deloc - asa va scapa de picuri in ochii.
Am reusit si cu trenu sa il ansamblam tot e tot la masa de joaca... mi-au ramas multe multe piese pt sine.

si eu ma simnt ceva mai bine dar gatu inca ma doar erau - nu pricep ce am de nu mai trece la medic cand merg zice ca am flu si nu imi da nici un tratament.

pup si sanatate la toata lumea

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Va pupicesc pe toate!
Ruxij, bine ai revenit! Ce face Bogdan? Se apropie ziua lui...
Gabbriela, ma bucur ca Julian este mai bine! Sunt foarte frumoase seturile Thomas! Si tu ar trebui sa bei niste ceaiuri cu multa lamaie si miere ptr. gat, mai ales ca nu-ti da tratament!
Karina, si al nostru s-a invatat plangacios! Cand e plngaret noi ii zicem Roberta sau Andreea... imediat isi revine! Nu-i place sa-l faci..fetita! Desi sunt multe fetite care nu plang, sau sunt baietoase, dar la el asa s-a incetatenit ca "numai fetitele plang!"
Am vazut pozele cu Bogdan, de la gradinita,din excursie si din parc. Frumoase poze!
Sinzi, daca tot e asa grijuliu David, poate ii faceti o bucurie...!!! Am vazut si pozele din albumul comun! Ce mare s-a facut, mai are putin si face si el 4 ani!

Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Bine v-am gasit!
Gabriela, ma bucur ca e mai bine Julian. Si Bogdan a avut conjunctivita in Decembrie.

Bogdan este bine merci. Am citit in urma mamici care au probleme cu "prietenii/prietenele". Si al meu are o prietena libaneza pe nume Noor. El nu spune chestii despre dragoste, zice ca Noor ce "my best friend"-prietena mea cea mai buna. E colega cu el la gradi si ne intalnim duminica la inot, urmat de joaca la toboganele de la McDonalds. Bogdan mai are si alte admiratoare. Ieri a venit inca o fetita care il place si a fost cam tragedie. A doua fetita a inceput sa se dea pe langa Matthew (Bogdan) si l-a convins sa se joace doar cu ea, sa o lase pe Noor. Si fraierul de fi-miu s-a luat dupa ea si Noor s-a necajit, era asa de suparata... A trebuit sa ma duc sa discut cu el si pana la urma i-a dat un "hug" (a imbratisat-o) pe Noor si s-au impacat :)) Mama lui Noor a fost cam suparata, a zis ca a vazut-o pe fetita cealalta cum ii zicea lu' fi-miu sa nu se joace cu Noor si ca nu i-a placut intalnirea asta in trei Cred ca de acum ne intoarcem la intalnirile in doi ;)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Ruxij, simpatica idila voastra!!! haha!!!
David nu le are cu fetele!!! hihi...sau cel putin nu povesteste nimic!!!! Mai mult de baieti ne spune...Dar a vrut sa invite 2 fetite de la gradi la ziua lui!!! Si le-am invitat...hihi...

Katty,...da...duminica asta pregatim petrecerea!!!! Nici nu imi vine sa cred!!!

Nicoleta, voi cum ati sarbatorit??? Cum e Stefan la 4 ani??? hihi...Pare asa o varsta mare!!!!

Gabb, ai reusit cu trenurile??? hihi..

David e joi va incepe la gradi un curs cu 4 copii de citit...si sunt cam in balanta...Mie una mi se pare prea mic sa citeasca...dar ce sa fac??? Nu pot nici sa il tin inapoi...Sper sa reziste o ora...hihi...si sa nu o streseze prea tare pe educatoare...hihi...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Sanzi, cum "un curs cu 4 copii de citit"? Adica doar patru copii din gradinita merg la un curs special de citit?
Petrecere frumoasa la ziua lui David! Urmeaza si ziua lui Bogdan in curand, dar el implineste 5 ani. El stie sa citeasca, dar incet si eu n-am exersat cu el, am zis sa il las in pace ca invata mai bine cand merge la kindergarten, daca il invat dinainte ce mai invata acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

julian merge iara la scoala si ma bucur ca imi stricase capul acasa... ironie sau nu sinzi si mie mi s-a spus ca vor sa il puna in clasa de citit pe j tot 4 copii pe grupa sunt dar am refuzat - pot incepe cititul si de cand incepe anul scoalar in 2007 - prin septembrie - ce sunt cateva luni in plus sau minus - mai multa joaca zic eu .

trenuri of of amaru meu - mai imi trebe o piesa mica dar e slabut construit si am cam fortat pisele - totusi cred ca voi ajunge la magazin si voi cumpara pise noi - curiozitat5e ai de unde cumpara pise la bucata sa cumpar exact ce imi trebe imi trebe curbe micute micute si piese mici mici.

La multi ani stefan scump, sanatate si noroc

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Da, si eu sunt de acord. Incepem kindergarten in August si invata acolo. La noi nu s-a organizat nimic special oricum, e o gradinita mai micuta. Dar as putea sa fac eu cu el acasa. Ma gandesc insa sa il las in pace.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

am ajuns si noi acasa dupa o perioada tare agitata dar care pana la urma s-a concretizat cu vesti bune despre Mariuca.
Asadar am fost la control in Italia. Presiunea e ok dar va lua in continuare pana in iunie acelasi tratament.La vara speram sa scapam de medicamente.Trebuia sa avem la noi eurocardul si noi nu l-am scos inca.data viitoare vom sti ce avem de facut.Au fost foarte intelegatori drept pentru care ne-au tratat ca si pana acum .
A fost foarte obositor mai ales pentru Mariuca dar a rezistat eroic.Am reusit sa fac si cateva poze in putinul timp pe care l-am avut la dispozitie.
Vremea a fost tare urata...vant puternic, ploaie,lapovita. Important e ca nu am avut peripetii cu avionul.(la dus am avut parte de un ..care ramasese in pana de tigari)..altceva nu l-a interesat.Asta e..inca se mai fura in aeroport.
La multi ani Stefan!Sanatate si multe bucurii! Sa va traiasca Nicoleta si sa va bucurati de el!Scuze pentru intarziere.
Am ajuns si la Brasov dar luni noaptea si marti seara dupa tristul eveniment am plecat direct la bucuresti apoi in italia .Asa a fost sa se intample.
Oricum poate reusim sa venim intr-un weekend ca sa se bucure si Mariuca de zapada.Aici la noi mai rar.
Voi mai reveni dupa ce ma mai linistesc si eu si dupa ce voi citi ce ati mai scris.Pe Mariuca n-o duc la gradinita deocamdata.Nu prea ii convine dar prefer asa.
va pup si pe curand!

www.dotphoto.com/Go.asp?l=crig72&P=038C&AID=4278365&IID=147750985" target="_blank">poze ianuarie

Mergi la inceput