O alta Timisoara (9)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Saluare!

Noi am fost de vineri pana marti la Denta, in minivacanta de 1 mai..am fost la iarba verde , am facut gratare, deh chestii clasice de 1 mai...avem poze aici
La lucru am avut o saptamana foarte plina...nici nu m-am ridicat de pe scaunul de la birou toata ziua....

Am pus in contul comun pozele de pe aparatul meu de la ziua lui Dejan...cine le vrea sa zica si le trimit....cat despre film inca mai am loc pe caseta si astept sa o termin ca e aparatul lui soara-mea si sa vad dupa aia cum pot sa mi-l trec pe cd ca sa il am si eu...
Diana...felicitari pentru curajosul Andrei...cum a mai fost dupa prima zi....a dormit?

Sper sa ne auzim mai des dupa ce se intorc toate calatoarele noastre....eventual o intalnire cu copii...la aer, sau parc sau unde vreti....

Pusi mare de tot!

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principessa spune:

Stiti cumva cate ceva despre pensiunea spa DO de pe calea Lugojului? Ma intereseaza sa stiu, din cauza ca am auzit ca ar fi bazine de inot acolo, ma intereseaza daca te poti duce la inot, asa, platind un abonament de exemplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

la toata lmea!!!
ne-am intors aseara. a fost superb, am fost la gratare, la munte, la Gardaland-parc de distractii. marco a fost innebunit acolo. pacat ca a fost lume multa si eu nu ma simteam bine si am plecat dupa 2 ore.vroiam sa mergem si la Zoo la verona dar a plouat dupa 1 mai asa ca in Trento.
la intoarcere am mers prin Munchen...frumos oras.
am mers in 3 Toys-uri din 3 tari diferite. fain magazin...mori incet cate jucarii. am luat si noi una alta, dar multe are marco.acolo ede mers pt. bebelusi. acum stiu unde sa merg pt. bb2, cand o fi cazul.
iese maseluta nr. 3, asa ca nu a mancat mai nimic acolo, nici lapte. a tinut o sapt. cura de slabire . tuseste putin, asa ca luni/marti la malai cu el.

Diana ma bucur ca a decurs bine prima zi de cresa. lasa ca te acomodezi cu linistea...ce bine e. doamne cat am plans si eu la inceput si i-am cumparat de toate, ma simteam vinovata.
Simina ma bucur ca ati petrecut bine.
Diana si te asteptam mai des.
Princippessa cica e super fain la SPA-ul Do, e 50 lei intrarea/zi si poti sa faci orice, sa innoti, sauna, nu stiu daca se platesc masajele. am prietene care merg si sunt super multumite.

merg sa bucataresc. azi/maine pun si eu poze ca sunt multe si le am pe DVD.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Giova esti o scumpa, nici nu stii cat de mult am tot cautat pe net(de lene sa ma opresc eventual cand trec pe acolo cu masina ) informatii despre chestia asta!!! Daca esti buna, ai putea sa intrebi pe cunostintele tale mai in amanunt cum e acolo si daca au ceva nr de telefon de acolo! Te rog! Iti multumesc mult!
Principessa

Mergi la inceput

Simina super faine pozele de la deda.
Principessa cum aflu ceva te anunt.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Giova mersi, astept cu nerabdare sa vad ce afli.

Mergi la inceput

Avem filmulete din vacanta in filmulete Marco (2).
poze aici

_

Mergi la inceput

Am fost la dr. malai. avem bronsita si un inceput de otita la urechea dreapta . asa ca sapt. asta stam acasa si ne tratam.
I-am luat si batista Bebelusului si face treaba buna. imi pare rau ca nu am luat-o mai repede, oricum nu am avut nevoie de ea pana acum.

_

Mergi la inceput

Giova imi pare rau de ultimele vesti! Sa va faceti bine cat mai curand! Tare scump e copilasul tau, m-am uitat aseara la poze cu el! Sa se faca sanatos!
In legatura cu Do spa, acuma lasa ca ma gadnesc ca nu ai timp sa intrebi pe cineva despre asta. In viitor cand o sa ai timp, intrebi tu. Eu am gasit azi pe net in cele din urma un nr de telefon si am sunat, mi-a zis fata care mi-a raspuns ca costa 50 ron/luna, dar nu a stiut sa imi zica cat de mare e piscina sau alte detalii de genul asta. A zis sa trecem o data pe acolo sa vedem. In viitor, ca acum nu avem drum incolo
Na, inca o data sanatate multa va doresc!

Mergi la inceput

Mersi mult.
Chiar a fost la mine tipa care merge.ea mi-a zis ca e 500.000 lei/zi, sau 5 mil/luna intrare cand vrei.
In banii astia e inclus: sauna, jacuzzi, piscina olimpica, sezlonguri. contra cost: solar si masaj.
tie ti-a zis 50 roni/luna? ceva nu e in ordine.
prietena asta a mea nu are nici un nr. de acolo. mie mi se pare cam scump totusi.

_

Mergi la inceput