O alta Timisoara (9)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Bran Walter Daniel.
nu e unul foarte cunoscut, dar e foarte atent cu pacientele, are rabdare, te asculta si de la el pleci mult mai linistita.
Nu e super aglomerat, obti repede o programare, retine pacientele. eu cred ca astea sunt foarte importante.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principessa spune:

Aha, mersi de raspuns. Si in legatura cu dansul, e cineva care stie ceva? :-)

Mergi la inceput

Unde ati disparut toate?

Azi ne-am intalnit cu Alina si Ale. ii facea draga-draga lui marco si asta ii zambea si povestea pe limba lui. este mare si frumoasa!!!

Noi suntem bine, la gradi si prin parc. cam asa ne petrecem noi timpul.

la toate.

_
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana1971 spune:

Buna fetelor

De la 6 am deschis DC ca sa scriu si uite la ce ora apuc .

Principesa-
Bine ai venit !
Eu merg la dr Karadja ,pe ea am gasit-o la recomandarea unei colege care mergea de ani de zile la ea si a zis ca e o doc ok.Asa ca ea e medicul meu ginecolog din 2000 si sunt multumita.Ea mi-a urmarit si evolutia sarcinii dar am nascut cu sotul ei-si dupa cum am tot povestit aici- am fost super multumita.
De cluburi de dans - se face dans la Class club in piatza Axente Sever (zona balcescu- observatorul astronomic- str eneas)sau daca te intereseaza latino (salsa) este la un club pe o straduta langa piata unirii- cred ca straduta unde e si magazinul lui 1 iunie sau una paralela; si la politehnica se facea ,la casa tineretului sau opera dar nu stiu concret sa-ti zic ore si zile,nume de profesori.

Giova- noi azi abea am facut vaccinul de 1,2 ani din motive de bronsiolita- a plans mai tare cand l-a masurat decat cand l-a intepat; se pare ca andrei face de fapt alergie la aerul din camerele incalzite cu soba pe lemne ...inca studiem...s-ar putea sa-i iau un aparat salin.
Nu stiu ce sa ma fac cu el ca nu vrea sa invete nimik- e gica contra - daca ii arat ceva imi intoarce spatele si face ce vrea el de parca eu sunt mobila...daca are interes(mancare sau iesit afara)imediat reactioneaza - nu stiu,nu pricepe sau nu-i pasa ????
In legatura cu vacanta noi ne-am hotarat de croatia ca am gasit un loc fain( si munte si mare) si preturi sub 20 euro /noapte iat vila e pe malul marii asa ca facem aerosol din plin.
La eximtur am vazut multe oferte de bulgaria ,eu am luat si revista .

Peste 2 sapt il duc si eu pe Andrei la gradi - sunt tare curioasa ce reactie va avea.

Mitzuka - sa ne spui ora pt sambata ...andrei face nani pana pe la 4,5 apoi papa si e in priza la 380 .

merg si eu la nani
va pup

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principessa spune:

Diana, mersi de raspuns si de urarea de bun venit!

Mergi la inceput

Neatza!!!
Azi eu l-am dus la gradi., nu a plans, s-a dus la educatoare. mi-a zis ca are un super program: se joaca frumos, papa si doarme super bine. doamne ajuta tot asa sa fie.
Diana nici marco nu sta sa-l invat nimic. stie doar sa arate ca are 1 an, face tot ce-i zic, dar ce ii place ce-l mai mult e sa danseze.
Tre sa ajung si eu in mall la Eximtur sa iau catalogul pt. Bulgaria. bine ca ati gasit mai ieftin.
Simina s-ar putea sa nu plecam in Alba, caci are Clau mult de lucru. Inca nu stiu sigur, dar daca ramanem, venim negresit.
Marco doarme de la 12.30/13 pana pe la 15, maxim 16. asa ca dupa ora 17 suntem ok.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Ok fetele..pai sambata la 5 e bine?
Sper sa ajungi totusi Ioana...
Cine mai vine?

Simina si Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Simina cum aflu te anunt.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

si noi venim, si noi!!!

sper sa-mi treaca o mini raceala ce m-a rapus aceste zile - deci daca trece ... venim

Simina ti-am scris pe mess cate ceva - plizzz raspunde-mi.

pupici la toate.

noi OK - facut botezu - avem si poze daca doriti sa le vedeti.

pi fuga ca de obicei - va pupez pe toate toate

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, VI, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vl-ad spune:

Mirona-vazut pozele de la botez.Karina este o dulcica si in rochita roz ii sta atat de bine... , ce mai o adevarata domnisoara.Si ce bronzata este!

Vlad de cateva zile a inceput sa manance ff bine si este dispus sa incerce si alte mancaruri.

Avem cateva filmulete la semnatura

------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mergi la inceput