O alta Timisoara (9)
Raspunsuri - Pagina 23
Giova spune:
Bran Walter Daniel.
nu e unul foarte cunoscut, dar e foarte atent cu pacientele, are rabdare, te asculta si de la el pleci mult mai linistita.
Nu e super aglomerat, obti repede o programare, retine pacientele. eu cred ca astea sunt foarte importante.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
Giova spune:
Unde ati disparut toate?
Azi ne-am intalnit cu Alina si Ale. ii facea draga-draga lui marco si asta ii zambea si povestea pe limba lui
. este mare si frumoasa!!!
Noi suntem bine, la gradi si prin parc. cam asa ne petrecem noi timpul.
la toate.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
diana1971 spune:
Buna fetelor
De la 6 am deschis DC ca sa scriu si uite la ce ora apuc
.
Principesa-
Bine ai venit !
Eu merg la dr Karadja ,pe ea am gasit-o la recomandarea unei colege care mergea de ani de zile la ea si a zis ca e o doc ok.Asa ca ea e medicul meu ginecolog din 2000 si sunt multumita.Ea mi-a urmarit si evolutia sarcinii dar am nascut cu sotul ei-si dupa cum am tot povestit aici- am fost super multumita.
De cluburi de dans - se face dans la Class club in piatza Axente Sever (zona balcescu- observatorul astronomic- str eneas)sau daca te intereseaza latino (salsa) este la un club pe o straduta langa piata unirii- cred ca straduta unde e si magazinul lui 1 iunie sau una paralela; si la politehnica se facea ,la casa tineretului sau opera dar nu stiu concret sa-ti zic ore si zile,nume de profesori.
Giova- noi azi abea am facut vaccinul de 1,2 ani din motive de bronsiolita- a plans mai tare cand l-a masurat decat cand l-a intepat
; se pare ca andrei face de fapt alergie la aerul din camerele incalzite cu soba pe lemne
...inca studiem...s-ar putea sa-i iau un aparat salin.
Nu stiu ce sa ma fac cu el ca nu vrea sa invete nimik- e gica contra - daca ii arat ceva imi intoarce spatele si face ce vrea el de parca eu sunt mobila
...daca are interes(mancare sau iesit afara)imediat reactioneaza - nu stiu,nu pricepe sau nu-i pasa ????
In legatura cu vacanta noi ne-am hotarat de croatia ca am gasit un loc fain( si munte si mare) si preturi sub 20 euro /noapte iat vila e pe malul marii asa ca facem aerosol din plin.
La eximtur am vazut multe oferte de bulgaria ,eu am luat si revista
.
Peste 2 sapt il duc si eu pe Andrei la gradi - sunt tare curioasa ce reactie va avea.
Mitzuka - sa ne spui ora pt sambata ...andrei face nani pana pe la 4,5 apoi papa si e in priza la 380
.
merg si eu la nani
va pup
diana
Giova spune:
Neatza!!!
Azi eu l-am dus la gradi., nu a plans, s-a dus la educatoare. mi-a zis ca are un super program: se joaca frumos, papa si doarme super bine. doamne ajuta tot asa sa fie.
Diana nici marco nu sta sa-l invat nimic. stie doar sa arate ca are 1 an, face tot ce-i zic, dar ce ii place ce-l mai mult e sa danseze.
Tre sa ajung si eu in mall la Eximtur sa iau catalogul pt. Bulgaria. bine ca ati gasit mai ieftin.
Simina s-ar putea sa nu plecam in Alba, caci are Clau mult de lucru. Inca nu stiu sigur, dar daca ramanem, venim negresit.
Marco doarme de la 12.30/13 pana pe la 15, maxim 16. asa ca dupa ora 17 suntem ok.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
mitzuka spune:
Ok fetele..pai sambata la 5 e bine?
Sper sa ajungi totusi Ioana...
Cine mai vine?
Simina si Deian
Ingerasul nostru
Giova spune:
Simina cum aflu te anunt.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
nunta noastra
Mirona spune:
si noi venim, si noi!!!
sper sa-mi treaca o mini raceala ce m-a rapus aceste zile - deci daca trece ... venim
Simina ti-am scris pe mess cate ceva - plizzz raspunde-mi.
pupici la toate.
noi OK - facut botezu - avem si poze daca doriti sa le vedeti.
pi fuga ca de obicei - va pupez pe toate toate 
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, VI, - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
vl-ad spune:

Mirona-vazut pozele de la botez.Karina este o dulcica si in rochita roz ii sta atat de bine... , ce mai o adevarata domnisoara
.Si ce bronzata este!
Vlad de cateva zile a inceput sa manance ff bine
si este dispus sa incerce si alte mancaruri.
Avem cateva filmulete la semnatura
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad