Naturiste si homeopate (28)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by marryan

adimercedesFELICITARI PU BB DIN BURTIKA!!!!
eu de mult nu am mai intrat pe acest forum cu scopul de a ma detasa un pik de acest proiect, si uite ca acum am vazut si am citit marea veste, ma bucur nespus de mult pu voi, si sa DD sa fiti sanatosi pe tot parcursul a 9 luni!!!
uite am citit din tratm pe care lai facut l-am imprimat si i-am dat sotului sa citeasca, si ma intrebat de ulei de peste si pe mine...
imi poti da mai multe detalii si de cind lai luat cit si cum?
Iti multumesc tare mult pu timp si consideratie!!!
marryan

marryan, multumesc pt urari, scumpa.

Vezi ca pe pagina precedenta tocmai am postat o trimitere catre un alt post al meu unde dadeam linkuri despre uleiul de peste si studiile facute. Daca nu te lamuresti din acele linkuri, sa imi spui si iti dau si alte detalii si articole in engleza pe care cred ca le mai am prin computer.

Ti-am dat un PM cu explicatii.

Daca vrei mai multe detalii si sa elaborez mai mult, te rog da-mi mesaj pe PM si o sa iti raspund cu drag la orice intrebare.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki-miki
Aditza sotul meu e mai rau decat un marinar. Cel putin dc ar fi marinar as sti cand pleaca vaporul dar la al meu nu stiu cand pleaca si cand vine. Asa ca adio programari pe la dr.
Mie mi se pare ca plimbi/zdruncini/scalzi prea mult burticul. Ai mai multa grija de el mai ales ca esti in primul trimestru de sarcina. Tu ai mai ramas insarcinata pana acum?

Miki

Mikisor, nasoala faza cu sotul tau. Dar tot il prinzi tu la interval o data. Sau el pe tine . Nu poti sa dai o fuga cu el/ la el si sa petreci de ex, weekendurile impreuna??? Ma intreb si eu ...

Pai, mie nu mi se pare ca exagerez . De obicei ne plimbam mai mult. In ultimul timp chiar nu prea am iesit. Am avut grija de burtik. Mai ma duc la sala pe bicicleta si la Pilates sau clase de "echilibru" (body balance). In rest tot cu masina ne plimbam. Aaa, la ocean a fost o incercare de a reedita amuzamentul pe buggie board - e o activitate acvatica, unde te dai in valurile mici pe burta pe un board de spuma. Doar ca apa era cam adanca pt asa ceva, de obicei imi trebuie pana la brau, dar acum era cam pana la gat si nu aveam cum sa ma urc pe board. Asa ca am stat agatata de el ca de o pluta si m-am bucurat de valuri. Apoi am iesit si m-am uscat la soare . Totul se intampla dupa ora 4pm, unsa bine cu crema de soare (ca sa nu ma urechezi iar) ...

Hahahah, si eu care aproape facusem programare la parasutism si water ski in dimineata zilei cu testele pozitive (pe care le-am facut seara), dar asteptam sa plece sotul de acasa, sa pot aranja surpriza de 9 ani in liniste .

Dar promit sa fiu mai atenta. Desi sotul meu e ca o closca si daca lui nu i se pare ok sau nu e el convins (el care a facut parasutism si parapantism, care tragea de mine sa ne dam cu deltaplanul si sa fac niste cursuri de surf - ca mie imi e cam frica de apa, mai ales aia adanca, el care nu ezita sa facem drumetii de 6-7h), se uita urat la mine si imi face capul calendar . Dar e ok.

Asta e prima sarcina, cel putin prima de care stiu eu...

Deocamdata sunt destul de energica (azi), desi ma loveste cate o moleseala de sunt in stare sa ma bag sub birou si atunci e musai sa ma duc sa ma intind. Noroc ca de cele mai multe ori pot sa o fac... Insa am zile si zile. De ex. ieri la serviciu am fost cam ametita, am dormit pe mine si m-am miscat cu incetinitorul, iar cand am ajuns acasa a trebuit sa ma intind 1/2h, desi nu am adormit.

Promit sa fiu mai linistita . Maine merg la ginecolog si o sa vin la raport.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Mergi la inceput

Fetelor, faza nasoala e ca mi-a iesit hematurie in urina si azi dimineata am repetat analiza de urina pt o urocultura, ca cica sunt suspecta de infectie urinara.

Stiti ceva tratamente naturiste pt asta? Eu stiam de suc de coacaze, ceai de codite de cirese (dar nu mai vreau sa aud de alt ceai decat de cel de napraznic )...

Pana una alta o sa bag lamai.

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iumosa spune:

adimercedes: Mie mi-a zis dr. sa beau suc de macese pentru infectii urinare, ca este foarte bun. Asa ca acum cumpar in fiecare sapt. o cutie de 2l, ca nu e chiar rau la gust (e f. acrisor).

Am prietene care au facut infectie urinara chiar la inceputul sarcinii si li s-a dat antibiotic (un antibiotic permis in timpul sarcinii) si a fost ok, iar bebelusii sunt sanatosi tun. Cica e periculos daca ramane netratata, ca se poate extinde si la alte organe. Eu am descoperit-o destul de tarziu si au ajuns sa ma doara rinichii f. tare, parca ma taia cineva cu cutitul. Si m-au durut asa inca vreo luna dupa tratament, dar din ce in ce mai slab si ma rar (dr. mi-a zis ca e normal, ca a fost o infectie in corp care acum s-a tratat si ca durerile imi vor disparea in timp - si asa a fost).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by iumosa

adimercedes: Mie mi-a zis dr. sa beau suc de macese pentru infectii urinare, ca este foarte bun. Asa ca acum cumpar in fiecare sapt. o cutie de 2l, ca nu e chiar rau la gust (e f. acrisor).

Am prietene care au facut infectie urinara chiar la inceputul sarcinii si li s-a dat antibiotic (un antibiotic permis in timpul sarcinii) si a fost ok, iar bebelusii sunt sanatosi tun. Cica e periculos daca ramane netratata, ca se poate extinde si la alte organe. Eu am descoperit-o destul de tarziu si au ajuns sa ma doara rinichii f. tare, parca ma taia cineva cu cutitul. Si m-au durut asa inca vreo luna dupa tratament, dar din ce in ce mai slab si ma rar (dr. mi-a zis ca e normal, ca a fost o infectie in corp care acum s-a tratat si ca durerile imi vor disparea in timp - si asa a fost).

iumosa

iumosa, multumesc mult pentru detalii . M-ai linistit. Acum astept rezultatele analizelor. Dar intre timp o sa merg sa caut suc de macese, desi poate doar maine reusesc sa ajung la magazinul naturist... Eu nu simt nimic, nu am nici un simptom gen dureri de spate sau usturimi la mictiune, doar simt ca ma strange vezica cate-odata, ca si cum ar trebui sa merg la baie. Poate am descoperit-o la inceput si o pot trata naturist.

samburici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Autor Subiect
stanciu
nou venit

Romania
comuna plosca
3 Posts
Trimis la - 29/01/2007 : 23:39:08
--------------------------------------------------------------------------------

poate cineva sa intre in legatura cu mine?

Raporteaza la Moderator

bibyrox
Iubirea mea: Ralucah :P

Are album!

Romania
Bucuresti-Balta Alba
2286 Mesaje
Trimise - 29/01/2007 : 23:48:02
--------------------------------------------------------------------------------

In primul rand bine ai venit pe forum!
Bineinteles ca putem intra in legatura cu tine.. dar in ce problema?

In asteptarea...fetitzei mele

Biby

Raporteaza la Moderator

Laura Ioana
incerc sa fiu optimista

Romania
Piatra- Neamt
2541 Mesaje
Trimise - 29/01/2007 : 23:56:38

Bine ai venit! Aici putem intra in legatura cu tine, numai sa ne spui cu ce sa te ajutam!

Poze Laura
Raporteaza la Moderator

stanciu
nou venit

Are album!

Romania
comuna plosca
3 Mesaje
Trimise - 30/01/2007 : 00:17:54

Multumesc pt.urare!
Prezentare problema:chist ovarian operat laparascopic dupa o durere de cateva luni.surpriza: iese la iveala adevarul endometrioza.totul s_a petrecut de aprox. 3 LUNI.
INTREBARE: exista tratament naturist pt. endometrioza?
Raporteaza la Moderator

stanciu
nou venit

Are album!

Romania
comuna plosca
3 Mesaje
Trimise - 30/01/2007 : 00:48:28

revin maine! astept raspunsurile voastre...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

adi, dc nu suporti gusturile rele n-am ce-ti face dar efect garantat l-am avut cu ceaiul de mesteacan dar este amara
vezi dc ai voie uleiuri volatile gen urinex care tot bine mi-au facut si sunt gelule dar singure n-au facut fata .... cum am asociat ceaiul, parca mi-a luat cu mana -cum se zice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

ca sa comanda-ti Vitex voi cum ati procedat, v-ati facut cont la ei? Poate ca spun tampenii dar vreau si eu sa fac comanda si nu reusesc!

Anto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

adimercedes burtika, iti multumesc tare mult pu raspuns am inteles si am citit si linkurile respectiva mi au fost de folos, deja ramine de vazut daca incep sa le iau sau nu!
Joi voi merge la dr am programare sa vedem cind facem primul nostru IA sau chiar joi sau vineri DD ajuta-ma!!! Am foarte mari emotii si sufletul e plin de bucurie paote reusim sa fim colege!!!
Sa ai mare grija de tine si sa bei mai multe ceaiuri pu infectia iaia uriana, nu te teme cumnata mea a avut si sa tratat si acum e in 8 luni!!!!

marryan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Originally posted by antosit

ca sa comanda-ti Vitex voi cum ati procedat, v-ati facut cont la ei? Poate ca spun tampenii dar vreau si eu sa fac comanda si nu reusesc!

Anto

Da Antosit, iti faci cont la ei dar sa dai datele reale pt ca apoi nu te mai intreaba nimic si iti trimit Vitex-ul pe adresa pe care ai trecut-o. Eu am gresit si am trecut doar localitatea la adresa si ma miram de ce nu vine. Tb sa treci adresa completa din buletin si numele real.

Miki

Mergi la inceput