Viza Thailanda
Raspunsuri - Pagina 5
Olivette spune:
Hai ca m-ai mai linistit! Atunci o sa luam metrou lpana in Sentosa si luam telecabina de acolo.
Ai idee, metroul lor circula si noaptea? Ca noi o sa ajungem acolo la ora locala 14 (si ei parca sunt cu 6 ore inaintea noastra) si ma gandeam ca noaptea pe la 23.00 cand ei o sa se culce pentru noi o sa fie ora 17.00 si nu cred ca ne bagam in pat de la ora aia! Intelegi ce zic?![]()
virgi spune:
Eii, asta nu stiu, ca n-am circulat mai taziu de 10 cu metroul. De la aeroport catre orice locatie, stiu ca la taxi este un tarif fix de 30 dolari singaporezi, masinile sunt destul de mari ( dubite), iar daca voi sunteti multi nici nu se merita sa luati altceva. Taxiul in oras este ieftinut, insa trebuie sa stati la coada sa luati unul, uneori am stat si jumatate de ora.
Olivette spune:
Merci, Virgi
O sa vedem noi la fata locului. Ne descurcam, ca doar suntem oameni mari ![]()
mariana_1976 spune:
Metroul (MTR) circula in Singapore pina la orele 23 daca imi amintesc eu bine.Direct de la aeroport exista posibilitatea sa luati MTR-ul pina la o anumita statie.
Taximetrele au un tarif de zi, un tarif de ore de virf si unul de noapte parca.
Daca vizitati Little India si China Town aveti posibilitatea sa intrati in atmosfera altfel decit prin peisajul orasului modern.Putina culoare locala nu strica dupa parerea mea.
Calatorie placuta si nu uita sa ne scrii impresiile !![]()
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
mariana_1976 spune:
Uite si un link:
www.visitsingapore.com![]()
![]()
Mariana
Olivette spune:
Merci frumos Mariana...o sa vedem noi ce facem in prima noapte...dar parca vad ca o sa fim rupti dupa atata zbor cu avionul, de o sa picam lati! Abia astept sa plecam, dar o sa ni se lungeasca urechile pana in octombrie. Macar e bine ca pana atunci ne facem planul cu ce sa vizitam in fiecare locatie.
Am uitat sa intreb: noi trebuie sa ajungem din Singapore in Kuala Lumpur, am inteles ca putem lua tren sau autobuz. Aveti idee, de unde putem lua, care e cea mai buna optiune, cat costa si alte detalii importante? Multumesc frumos. ![]()
mariana_1976 spune:
Olivette da, exista tren din Singapore pina in Kuala Lumpur.Costa cam 20 euro de persoana one way cumparat din gara Singapore, desi pretul in Randi(moneda malaeza) e de 2 ori mai mic.
Trenurile care circula au diferite clase si daca il iei pe cel de noapte clasa 1 are vagon de dormit,lavoar,prosop in vagon,chiar si breakfast f.sumar etc.Calatoria dureaza cam 7-9 ore in functie de tipul de tren pe care il alegi.
Daca doriti sa mai economisiti niste $,luati mai intai autobuzul din Singapore pina in Johor Bahru, apoi de acolo trenul spre KL si veti plati in moneda maleziana nu singaporeza,deci va costa de 2 ori mai putin.![]()
In Singapore sunt citeva rezervatii naturale in care intrarea este gratuita,daca doresti pot sa-ti scriu pe PM programul nostru de itinerariu in Singapore asa cum l-am alcatuit eu cu ajotorul internetului si al sfaturilor localnicilor la care am stat![]()
Mariana