Viza Thailanda

Viza Thailanda | Autor: louisea

Link direct la acest mesaj

Ne gandim sa mergem 10-14 zile pe Mauritius sau Maldive dar is confuza cu privire la viza. In unele locuri (pe net) am gasit ca ai nevoie de viza si trebuie sa aplici la ambasada iar in alt loc scrie ca viza se da pe aeroport.

Cine a fost cu pasaport romanesc si ma poate lamuri?

Dau o

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

La aeroport. Vacanta placuta!

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Merci Ioana

Chiar ma gandeam ca ma apuc de completat aplicatii de viza

Mergi la inceput

Dar spre Tailanda sau Egipt e nevoie e viza?

Asta in cazul in care nu gasesc preturi rezonabile spre Mauritius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Eu in Thailanda am fost acum 4 ani si a trebuit sa merg la Bucuresti pentru viza...am primit-o repede, fara probleme! ....daca nu s-a schimbat ceva intre timp, ar fi mai bine sa te interesezi...sau poate cel mai simplu e sa suni la Ambasada/Consulat!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Ce tampenie.. N-am de gand sa ajung in Romania nici anul asta iar sa ma duc numai pt viza

Merci de raspuns

p.s. tu aveai rezidenta in Germania atunci? Oare schimba ceva ca am rezidenta aici (temporara)? tre sa sun la ambasada...

Mergi la inceput

Gata, am rezolvat

Imi inchideti si mie subektul si-l aruncati la gunoi?

Multam fain

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by louisea

Ce tampenie.. N-am de gand sa ajung in Romania nici anul asta iar sa ma duc numai pt viza

Merci de raspuns

p.s. tu aveai rezidenta in Germania atunci? Oare schimba ceva ca am rezidenta aici (temporara)? tre sa sun la ambasada...

Nici vorba de rezindenta...atunci locuiam in Ro
Cum ai rezolvat pana la urma?

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Oana m-am gandit sa dau o cautare pe Goole dupa viza thailanda pe daneza, si asa mi-a aparut pagina consulatului in Dk unde scrie ca pot cere viza aici cei cu pasaport strain dar cu rezidenta.. Pe care o pot cere in scris fara ma mai car pe la consulat.
Eu dadusem initial cautare dupa viza dar pe romaneste si desigur ca-mi aparuse conditiile pt cei din Ro Si asa mai bine algeam alta destinatie..

Asa ca cred ca o luam mai curand spre Thailada ca am gasit oferte mai convenabile, desi si Mauritis ma tenta tare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by louisea

Oana m-am gandit sa dau o cautare pe Goole dupa viza thailanda pe daneza, si asa mi-a aparut pagina consulatului in Dk unde scrie ca pot cere viza aici cei cu pasaport strain dar cu rezidenta.. Pe care o pot cere in scris fara ma mai car pe la consulat.
Eu dadusem initial cautare dupa viza dar pe romaneste si desigur ca-mi aparuse conditiile pt cei din Ro Si asa mai bine algeam alta destinatie..

Asa ca cred ca o luam mai curand spre Thailada ca am gasit oferte mai convenabile, desi si Mauritis ma tenta tare

Despre Thailanda...tot ce pot sa iti spun e SUPER!!!
Despre Mauritius poate imi dai mai multe detalii, pret, perioada...unde ce si cum

Wedding picture!
Starea civila
Honeymoon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maiotra spune:

Pentru ei interesati:

Acte viza EGIPT:

PASAPORT VALABIL 6 LUNI DE LA DATA PLECARII DIN TARA ( daca exista pasaport vechi sa fie atasat la cel actual )
FORMULAR COMPLETAT INTEGRAL
1 FOTO COLOR
INVITATIE EGIPT
ADRESA DIN PARTEA FIRMEI PRIN CARE SE MENTIONEAZA CA II SUPORTA CHELTUIELILE DE DEPLASARE
ADEVERINTA DE SALARIAT
PROCESARE VIZA : 4 ZILE LUCRATOARE .

Mergi la inceput